Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë

Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë, Elementary School, fsh. Bllacë, Shkup.

14/06/2023

Mbaroi edhe ky vit shkollor me sukses...
Shëndet,suksese e mbarësi per të gjithë nxënësit deri në Shtator...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 01/06/2023

‘Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve’,është një ditë sensibilizimi, për t’i thënë jo dhunës dhe abuzimit ndaj tyre. Është dita kur vetë fëmijët kërkojnë të drejtat e tyre, por për dallim nga të rriturit, kërkesat e tyre bëhen bëhen përmes lojërave dhe festave.

Kjo ditë -1 Qershori’, vë në pah gëzimin dhe harenë e të gjithë fëmijëve. Origjina e kësaj feste daton që nga viti 1925, kur përfaqësues nga vende të ndryshme të botës u takuan në Gjenevë të Zvicrës, për të mbajtur konferencën e parë botërore për mirëqenien e fëmijëve.

Shënimi i kësaj date u kremtua edhe në shkollën tonë nga nxënësit e kl. III -të dhe IV-të , të cilët uruan bashkëmoshatarët e tyre mu për këtë ditë të veçantë...

22/05/2023

Kabineti i Informatikës pranë shkollës sonë ...

Nxënësve ju urojmë shëndet e suksese në mësime në fushën teknologjisë.Gjithashtu edhe arsimtarëve punë të mbarë e të palodhshme në mësimdhënie...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 19/05/2023

Sipas programit sportiv të planifikuar për vitin 2023 të komunës së Çuçer - Sandevës, sot u mbajt gara në atletikë, ku morën pjesë të gjithë nxënësit nga klasa e VI dhe VII nga të gjitha shkollat ​​komunale.

Çmimet janë të karakterit simbolik, sepse qëllimi i këtij eventi është miqësia dhe forcimi i shëndetit fizik dhe mendor tek tê rinjtë.

Shkolla jonë arriti ta zë vendin e parë dhe të shpërblehet me medalje të artë me nxënësin e klasës së VI Jetmir Nuhiu, njëherit fudbollist me përvojë disavjeçare të cilit i urojmë suksese duke i dëshiruar që në një të ardhme të afërt të bëhet një yll botëror në karierën e tij futbollistike...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 11/05/2023

Bllaca si çdoherë ka treguar,po tregon dhe do të tregon traditat e të parëve tanë brez pas brezi, si : mikpritjen,bujarinë,fisnikërinë, nderin e rrespektiin që i bëhet mysafirit.

Sot për vizitë në Shkollën tonë kishim Zëvendësministrin e Arsimit dhe Shkencës z. Agim Nuhiun, i cili nga afër u njoftua me punën dhe ecurinë e mësimit në këtë shkollë, me çrast ngeli i kënaqur dhe i mahnitur me punën dhe suksesin e arritur deri më tani si nga ana e nxënësve, poashtu edhe nga ana e mësimdhënësve dhe na uroi suksese edhe më të mëdha në të ardhmen...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 30/03/2023

Aktivitet sportiv " Edhe të vegjlit bëjnë sport " organizuar nga komuna Çuçer -Sandevë, ku morën pjesë të gjitha klasat e V-ta nga kjo komunë, me çrast nxënësit tanë luajtën dy loja dhe treguan rezultate shumë të mira...2:2 dhe 3: 3... Në të ardhmen ju urojmë suksese në të gjitha sferat e jetës...

21/03/2023

Me rastin e Ditës së Pranverës - Ekologjisë, në shkollën periferike,lagjja Bardhi nxënësit realizuan një proekt në lidhje me këtë ditë ...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 21/03/2023

Me rastin e Ditës së Pranverës - Ekologjisë, në shkollën tonë u organizua një aktivitet ekologjik nga nxënësit dhe kolegët, me qëllim të ngritjes së vetëdijës ekologjike për një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm për jetesë...

07/03/2023
Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 23/12/2022

Falenderojmë Kryetarin e Bashkesisë Lokale - Bllacë dhe Kryetarin e Komunës, të cilët siguruan dhurata për të gjithë nxënësit e shkollës sonë për mbarimin me sukses të këtij gjysëmvjetori dhe duke ju uruar shumë shëndet e suksese në mësime...

28/11/2022

Vjollca Asani - Imishti

28/11/2022

Rejana Nuhi - Fera

28/11/2022

Adis Avdiu - Doçi

28/11/2022

Jetmir Nuhiu - Fera...

28/11/2022

Eridon Fera...

28/11/2022

Zemrije Xhaviti - Bardhi...

28/11/2022

Ardian Bardhi...

28/11/2022

Nxënës i dalluar i shkollës sonë Ardian Bardhi...

28/11/2022

Urime Festën e Flamurit...

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 28/11/2022

Urime Festën e Flamurit!

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 21/03/2022

Aktivitet me nxënësit e shkollës për ditën e ekologjisë...

02/02/2022

Me shefin Avdullain edhe punëtorët Muja e Shabiu...🤣🤣 02.02.2022

28/11/2021

Urime festën e Flamurit nga nxënësit e shkollës fillore " Ismail Qemali " - Bllacë

Photos from Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë's post 07/03/2020

GËZUAR 7 MARSIN - DITËN MËSUESIT SHQIPTAR

28/11/2019

Himni i 🇦🇱 nga klasa e - VI -të
Urime ditëlindjen Shqipëri !

Want your school to be the top-listed School/college in Shkup?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Website

Address

Fsh. Bllacë
Shkup
Other Shkup schools & colleges (show all)
Islami Fe e Paqes Islami Fe e Paqes
Rruga 1 Nr 228
Shkup, 91000SHKUP

Isa Nuhija ..

٠ • •i K R E• • ٠ ٠ • •i K R E• • ٠
Cair
Shkup, ADKTRJR

I K R E lexo,meso,studio,hulumto,zbulo ne Emer Te ALLAHUT

Mektebi Bekke Mektebi Bekke
Çairçanka
Shkup

Pejgamberi a.s. ka thënë: “Më i miri prej jush është ai i cili mëson Kur’an dhe ia mëson

Hadithet e Buhariut Hadithet e Buhariut
Shkup

Hadithet e Buhariut

Kodra me Sevape Kodra me Sevape
Shkup

Hadithe Te Pejgamberve Feja e Pranueshme Tek ALL-LLAHU Eshte Islami

Xhamia " Isa Beu " - Shkup Xhamia " Isa Beu " - Shkup
Shkup, 1000

Xhami e vjetër në qendër të Shkupit.

Klubi "Etika e Besimtares" Klubi "Etika e Besimtares"
Shkup, 1000

Ngritja e vetëdijes edukativo-arsimore dhe fetare tek qytetarët

Cvetan Dimov Cvetan Dimov
Rr. „Xhon Kenedi” – 16
Shkup, 1000

Shkolla e Mesme e Qytetit të Shkupit "Cvetan Dimov"

Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg
RR 20 NR 3
Shkup

https://www.facebook.com/Xhamia-e-III-Hasanbeg-Kamenik

SHMQSH"Braqa Milladinovci" SHMQSH"Braqa Milladinovci"
Lagja E Draçevës
Shkup

Shkollë e Mesme