Schools & colleges in Shkup

Find schools & colleges in Shkup. Listings include Islami Fe e Paqes, Xhamia " Isa Beu " - Shkup, Cvetan Dimov, Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg, Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë and Hadithet e Buhariut. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Shkup?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Islami Fe e Paqes A Islami Fe e Paqes
Rruga 1 Nr 228
Shkup, 91000SHKUP

Isa Nuhija ..

Xhamia " Isa Beu " - Shkup B Xhamia " Isa Beu " - Shkup
Shkup, 1000

Xhami e vjetër në qendër të Shkupit.

Cvetan Dimov C Cvetan Dimov
Rr. „Xhon Kenedi” – 16
Shkup, 1000

Shkolla e Mesme e Qytetit të Shkupit "Cvetan Dimov"

Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg D Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg
RR 20 NR 3
Shkup

https://www.facebook.com/Xhamia-e-III-Hasanbeg-Kamenik

Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë E Sh.F. " Ismail Qemali " - Bllacë
Fsh. Bllacë
Shkup

Hadithet e Buhariut F Hadithet e Buhariut
Shkup

Hadithet e Buhariut

Mektebi Bekke G Mektebi Bekke
Çairçanka
Shkup

Pejgamberi a.s. ka thënë: “Më i miri prej jush është ai i cili mëson Kur’an dhe ia mëson

Klubi "Etika e Besimtares" H Klubi "Etika e Besimtares"
Shkup, 1000

Ngritja e vetëdijes edukativo-arsimore dhe fetare tek qytetarët

٠ • •i K R E• • ٠ I ٠ • •i K R E• • ٠
Cair
Shkup, ADKTRJR

I K R E lexo,meso,studio,hulumto,zbulo ne Emer Te ALLAHUT

SHMQSH"Braqa Milladinovci" J SHMQSH"Braqa Milladinovci"
Lagja E Draçevës
Shkup

Shkollë e Mesme

Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg K Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg
Hasanbeg
Shkup

Kodra me Sevape L Kodra me Sevape
Shkup

Hadithe Te Pejgamberve Feja e Pranueshme Tek ALL-LLAHU Eshte Islami