Xhamia " Isa Beu " - Shkup

Xhamia " Isa Beu " - Shkup

Xhami e vjetër në qendër të Shkupit.

08/06/2023
24/05/2023

Pjesë nga ezani i drekës nga hoxhë Ferid Selimi te xhamia "Isa Beu"

06/05/2023

Xhamia jonë ndër xhamitë më të bukura në vendin tonë.

23/04/2023

Dikush kohën para namazit e shfrytëzon me telefon e dikush me Kuran. Ka dallim!!!

21/04/2023

Na e zbukuroi xhaminë ky voglush sot për namaz xhumaje

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 20/04/2023

Dhurata Bajrami te xhamia jonë për të gjithë fëmijët e mahallës.
Gëzim i madhë për fëmijët

20/04/2023

Koktel pas përfundimit të namazit të natës

20/04/2023

Atmosfer e këndshme

19/04/2023

Pregaditje për koktelin

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 17/04/2023

Duaja e kunutit

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 17/04/2023

Pamje fascinante

17/04/2023

Pamje që ta kënaqin loqkën e zemrës

Elhamdulilah

17/04/2023

Atmosferë e paparë

17/04/2023

Pamje e paparë

17/04/2023

Pregaditjet e fundit për namaz nate

Sonte me imamin nga emiratet e bashkuara

16/04/2023

Ligjeratë pas namazit të drekës me hoxhë Muharem Ismaili

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 15/04/2023

Hafiz.Suhejl Er-Rejjis
Hatib ne nje nga xhamit e Dubait sonte në namaz nate te xhamia "Isa Beu"

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 15/04/2023

Sonte në namaz nate me mysafir nga Emiratet e Bashkuara (Dubai)

14/04/2023

Mysafir në namaz nate sonte kishim vëllaun tonë Hasanin (Mixha Bibë)

12/04/2023

Nata e dytë namaz nate

Xhamia "Isa Beu " - Shkup

11/04/2023

Nata e parë namaz nate

Xhamia "Isa Beu" - Shkup

10/04/2023

Esselamu Alejkum

Namazi i natës te xhamia "Isa Beu" fillon nesër në mbrëmje në ora 00:00

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 04/04/2023

Iftar te xhamia jonë
Organizuar nga rahmetliu Muzafer Ismaili i cili dje ja dorzoj shpirtin Allahut.
Ai shkoi te Allahu por vepra e tij e mirë u realizua sonte.
Allahu ja pranoft

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 28/03/2023

Namazi i drekës

27/03/2023

Imami dhe hatibi i xhamisë "Isa Beu" hoxha i nderuar Muharem ef. Ismaili me dy djemt e tij para namazit të teravisë

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 25/03/2023

Për secilin fëmijë që e fal namazin e teravis Hoxha Muharem Ismaili çdo natë para namazit do ti shpërblej me nga një dhurat simbolike

10/02/2023

Sot në kuadër të akcionit për grumbullimin e ndihmave për vendet e prekura nga tërmeti në Siri dhe Turqi nga xhemati i xhamis "Isa Beu" - Shkup janë grumbulluar 3855€

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 30/04/2022

Sonte pak më ndryshe te xhamia

Photos from Xhamia " Isa Beu " - Shkup's post 29/04/2022

Syfyr te xhamia "Isa Beu" - Shkup
Allahu i shpërbleft donatorët

28/04/2022

Namaz nate nga Ubejd Zaimi
Disa ajete nga sure "Rahman"

22/04/2022

Namazi i vitrit me hoxhë Muharem Ismaili

21/04/2022

Të nderuar

Namazin e natës te xhamia "Isa Beu" e fillojmë me hoxhë Semir Ademi dhe hafëz Jasin Abdullahu, sigurisht nuk do të na mungojnë edhe këshillat e hoxhallarëve në krye me hoxhë Bekir Halimi.
Vitrin do ta fale hoxha Muharem Ismaili

20/04/2022

Prej nesër
Ju presim

Want your school to be the top-listed School/college in Shkup?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Pjesë nga ezani i drekës nga hoxhë Ferid Selimi te xhamia "Isa Beu"
Koktel pas përfundimit të namazit të natës#ramazan2023
Atmosfer e këndshme
Pregaditje për koktelin
Pamje që ta kënaqin loqkën e zemrësElhamdulilah
Atmosferë e paparë
Pamje e paparë
Pregaditjet e fundit për namaz nateSonte me imamin nga emiratet e bashkuara
Nata e dytë namaz nateXhamia "Isa Beu " - Shkup

Location

Category

Website

Address

Shkup
1000
Other Education in Shkup (show all)
Islami Fe e Paqes Islami Fe e Paqes
Rruga 1 Nr 228
Shkup, 91000SHKUP

Isa Nuhija ..

Mektebi Bekke Mektebi Bekke
Çairçanka
Shkup

Pejgamberi a.s. ka thënë: “Më i miri prej jush është ai i cili mëson Kur’an dhe ia mëson

Hadithet e Buhariut Hadithet e Buhariut
Shkup

Hadithet e Buhariut

Kodra me Sevape Kodra me Sevape
Shkup

Hadithe Te Pejgamberve Feja e Pranueshme Tek ALL-LLAHU Eshte Islami

Klubi "Etika e Besimtares" Klubi "Etika e Besimtares"
Shkup, 1000

Ngritja e vetëdijes edukativo-arsimore dhe fetare tek qytetarët

Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg
RR 20 NR 3
Shkup

https://www.facebook.com/Xhamia-e-III-Hasanbeg-Kamenik