Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg

Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg, Education, Hasanbeg, Shkup.

28/04/2015

Timeline Photos

26/04/2015

Photos from Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg's post

26/04/2015

Foto nga Sead Jashari

25/04/2015

Xhamia e Dëshmorve Hsanbeg

Education

25/04/2015

Sead Jashari

24/04/2015

Behar Shaqiri

11/04/2015

Xhamija e Dëshmorëve-Hasanbeg

11/04/2015

Hasanbeg Xhamia e Deshmorve

11/04/2015

Xhamia e Dëshmorëve - Hasanbeg 2008

https://www.youtube.com/watch?v=pu7Q1lJpmk4

xhamia e re ne hasanbeg - "Xhamia e Deshmoreve"

Want your school to be the top-listed School/college in Shkup?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Hasanbeg
Shkup
Other Education in Shkup (show all)
Islami Fe e Paqes Islami Fe e Paqes
Rruga 1 Nr 228
Shkup, 91000SHKUP

Isa Nuhija ..

Mektebi Bekke Mektebi Bekke
Çairçanka
Shkup

Pejgamberi a.s. ka thënë: “Më i miri prej jush është ai i cili mëson Kur’an dhe ia mëson

Hadithet e Buhariut Hadithet e Buhariut
Shkup

Hadithet e Buhariut

Kodra me Sevape Kodra me Sevape
Shkup

Hadithe Te Pejgamberve Feja e Pranueshme Tek ALL-LLAHU Eshte Islami

Xhamia " Isa Beu " - Shkup Xhamia " Isa Beu " - Shkup
Shkup, 1000

Xhami e vjetër në qendër të Shkupit.

Klubi "Etika e Besimtares" Klubi "Etika e Besimtares"
Shkup, 1000

Ngritja e vetëdijes edukativo-arsimore dhe fetare tek qytetarët

Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg
RR 20 NR 3
Shkup

https://www.facebook.com/Xhamia-e-III-Hasanbeg-Kamenik