Cvetan Dimov

Shkolla e Mesme e Qytetit të Shkupit "Cvetan Dimov"

Operating as usual

Photos from Cvetan Dimov's post 21/11/2023

Kreativiteti dhe aktivitetet e nxënësve tonë skanë të ndalur.
Me rastin e festave të Nëntorit e pikërisht të Ditës së Alfabetit nxënësit e II-4,III-4 dhe IV-4 drejtimi “teknik i dhëmbëve” sot në oborrin e shkollës modeluan dhëmbin me gurët dekorativ si dhe vizatuan disa dhëmbë në mënyrë artistike në murin e kabinetit të klasës.
Ju lumtë nxënësve tanë.


Photos from Cvetan Dimov's post 03/11/2023

Larja e rregullt e dhëmbëve është shumë e rëndësishme për shëndetin oral.
”Higjiena orale” ishte njëra nga temat që sot e prezentuan nxënëset e IV-4 dhe III-4 drejtim teknik i dhëmbëve, para filloristëve të Shkollës fillore “Hasan Prishtina”.
Poashtu filloristëve iu shpërndanë fletushka dhe brusha për lajren e dhëmbëve dhe i’u sqaruan udhëzimet për mirëmbajtjen e higjienës së gojës.
Dhëmbë te shëndoshë trup i shëndoshë dhe buzëqeshje e bukur.

Photos from Младински образовен форум - МОФ / Youth Educational Forum -YEF's post 26/10/2023
Photos from Cvetan Dimov's post 25/10/2023

Në kuadër të projektit "Integrimi Ndëretnik në Arsim"të mbështetur nga Qyteti i Shkupit filluam realizimin e orëve të përbashkëta në mes paraleleve nga profili teknik ekonomik dhe atë mes paraleles në gjuhën shqipe dhe asaj në gjuhën turke.

Ky projekt synon të promovojë bashkëpunimin dhe respektin ndërmjet nxënësve të etnive të ndryshme duke theksuar rëndësinë e një mjedisi të ndjeshëm ndaj diversitetit kulturor!

24/10/2023

Në vazhdën e trajnimit të nxënësve tonë, konkretisht mësimit nëpërmjet punës, gjë që na dallon si shkollë profesionale për të vetmen arsye se gjithçka që mësohet në teori e njëjta realizohet në mësim praktik vizituam " VFV - Clinic" -Shkup, konkretisht, pjesen e kardiologjis,terapin fizikale, laboratorët për analizë biokimike.

Shkolla jonë falënderon klinikën "VFV-Clinic" për organizimin e kësaj ore mësimore.

Photos from Cvetan Dimov's post 19/10/2023

Sot me datë 19.10.2023(E Enjte) nxënësit e vitit të parë dhe të tretë të SHMQSH "Cvetan Dimov"- Shkup drejtimi Teknik Juridik vizituan nga afër Kuvendin e RMV-së të shoqëruar nga mësimdhënëset prof.Besa Luslani dhe prof.Blerta Veliu.

Photos from Cvetan Dimov's post 10/10/2023

Në vitin akademik 2023/24 fillojmë me proektin MIO në përkrahje të Qytetit të Shkupit dhe USAID. Në këtë proekt orët mësimore do ti realizojnë së bashku paralelet në gjuhën shqipe dhe turke!

Photos from ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ - Скопје's post 10/10/2023

Punëtoria përfundimtare në kuadër të aktiviteteve që kontribuojnë në zhvillimin dhe promovimin e multikulturalizmit, integrimit ndëretnik dhe tolerancës.

Завршна работилница во рамките на активности што придонесуваат за развој и унапредување на мултикултурализмот, меѓуетничката интеграција и толеранција.

Photos from Cvetan Dimov's post 02/10/2023

Sot, nxënësit e shkollës sonë paralelet e mjeksisë, drejtimi motër medicinale në krye me profesoreshat Melehat Alili dhe Nuran Ademi, vizituam shoqatën për fëmijë me nevoja të veçanta "Dua Ylberin ". Atje u mirëpritëm nga udhëheqësja Mevlude Thaqi dhe një grup profesionistësh si:logoped, defektolog dhe psikolog. Nxënësit patën mundësi të njoftohen me hapësirat e punës, me metodat,teknikat e punës,llojet e ndryshme të terapisë. Një falemiderim I veçantë shkon për kryetaren e shoqatës profesoreshën Edlira Destani e cila me shumë kënaqësi pranoi vizitën tonë.Ishte nder dhe kënaqësi e jona që vizituam këtë shoqatë,me shpres që nxënësit të përfitojnë shumë nga kjo.

Photos from ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ - Скопје's post 28/09/2023

Shkollat ​​partnere SHMSH për rehabilitim dhe arsim "Shën Naum Ohridski" - Shkup dhe SHMQSH"Cvetan Dimov" - Shkup realizuan punëtori multikulturore në kuadër të aktiviteteve që kontribuojnë në zhvillimin dhe promovimin e multikulturalizmit dhe integrimit ndëretnik dhe tolerancës dhe shkencës: - bërja e një transportuesi për pije, - duke praktikuar tekstin e këngës “Sherbet blaga neveste” dhe - prodhimi i veprave krijuese. Në realizimin e këtyre aktiviteteve janë të përfshirë mësimdhënës, bashkëpunëtorë profesionalë, nxënës dhe prindër nga të dyja shkollat.

Училиштата партнери ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ – Скопје и СУГС „Цветан Димов“ – Скопје реализираа мултикултурни работилници во рамките на активностите што придонесуваат за развој и унапредување на мултикултурализмот и меѓуетничката интеграција и толеранција и наука: - изработка на транспортер за пијалоци, - вежбање на текстот на песната "Шербет блага невесте" и -изработка на креативни творби. Во реализацијата на овие активности се вклучени наставници, стручни соработници, ученици и родители од двете училишта.

26/09/2023

Në rëndësinë dhe kujdesin e veçantë për shëndetin e njeriut, në mënyrë simbolike në shkollën tonë u shënua "25 Shtatori Dita Botërore e Farmacisë "

Photos from Jeton Shaqiri's post 20/09/2023
Photos from Cvetan Dimov's post 16/09/2023

Synimi i çdo shkolle profesionale është aftësimi i nxënësve në drejtimin e duhur.Nxënësit e shkollës sonë drejtimi teknik i dhëmbëve viti i IV praktikën e realizojnë në Klinikën Univerzitare Stomatologjike Shën Pantelejmon

Photos from Cvetan Dimov's post 10/09/2023

Me sukses e përfunduam edhe këtë seminar ku përfituam njohuri dhe kishim diskutime rreth temës “Etika në mësimdhënie” dhe “Microsoft Office 365” të cilat do t’na shërbejnë gjatë vitit shkollor 2023/24. Shpresoj që nuk do ndalemi duke perfituar njohuri rreth temave te ndryshme arsimore.

Photos from Cvetan Dimov's post 05/09/2023

Ju njoftojmë lansimin e web faqes sonë të re të përditësuar për shkollën tonë!
Zbuloni karakteristikat e përforcuara dhe dizajnin e ri modern në www.cvetandimov.edu.mk

31/08/2023
Photos from Cvetan Dimov's post 06/07/2023

Me sukses e përmbyllëm edhe zyrtarisht projektin e katërt me radhë në partneritet me ‘Qendrën për arsimimin e të rriturve’ në kuadër të së cilit projekt diplomuan 100 kandidatë nga komuna e Haraçinës, me ç’rast u bë edhe shpërndarja solemne e diplomave nga ana e drejtorit të shkollës Sakip Axhami.
Shkolla iu shpreh mirënjohje të gjithë palëve të përfshira në realizimin e projektit duke filluar prej kryetarit të komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi, drejtoreshës së ‘Qendrës për arsimimin e të rriturve’ znj.Adelina Alijii, si dhe koordinatorit të projektit Besnik Ajeti.
Njëherit përgëzojmë të gjithë kandidatët e diplomuar duke iu dëshiruar suksese në jetën e tyre profesionale.

Photos from Cvetan Dimov's post 05/07/2023

Sot me sukses e përmbyllëm edhe zyrtarisht projektin e pestë me radhë në partneritet me ‘Qendrën për arsimimin e të rriturve’ në kuadër të së cilit projekt diplomuan 150 kandidatë nga komuna e Çairit, me ç’rast u bë edhe shpërndarja solemne e diplomave nga ana e drejtorit të shkollës Sakip Axhami.
Shkolla iu shpreh mirënjohje të gjithë palëve të përfshira në realizimin e projektit duke filluar prej kryetarit të komunës së Çairit z. Visar Ganiut, drejtoreshës së ‘Qendrës për arsimimin e të rriturve’ znj.Adelina Alijii, si dhe koordinatorit të projektit Besnik Ajeti.
Njëherit përgëzojmë të gjithë kandidatët e diplomuar duke iu dëshiruar suksese në jetën e tyre profesionale.

Photos from Cvetan Dimov's post 01/07/2023

INFORMATË!
Lista përfundimtare e afatit të dytë të regjistrimit!

Photos from Cvetan Dimov's post 29/06/2023

INFORMATË
Për të gjithë nxënësit të cilët sipas listës paraprake të afatit të dytë janë pranuar!
Orari i dorëzimit të dokumentave të nevojshme (deftesat e klasës VI,VII,VIII, IX dhe çertifikatës së lindjes) është si vijon:
29.06.2023 nga ora 15:00-19:00
30.06.2023 nga ora 07:00-19:00
Suksese

26/06/2023

Jemi shumë mirënjohës dhe falënderues për 455 aplikimet në paraqitjen e parë të regjistrimit në shkollën tonë me çrast plotësuam drejtimet Motër Medicinale, Teknik Farmaceutik dhe Referent për Sh*tje!

Në paraqitjen e dytë ju ftojmë të aplikoni në këto vende të lira në drejtimet përkatëse:
1. Teknik dhëmbëdh - 9 vende të lira! (Minimumi 70 pikë)
2. Teknik Ekonomik - 8 vende të lira (minimum 60 pikë)
3. Teknik në E-tregti - 17 vende të lira (minimum 60 pikë)
4. Administrim Biznesi - 19 vende të lira (minimum 60 pikë)
5. Teknik Juridik - 24 vende të lira (minimum 60 pikë)
6. Motër Medicinale (gjuhë turke) - 22 vende të lira (minimum 70 pikë)
7. Teknik Ekonomi (gjuhë turke) - 29 vende të lira (minimum 60 pikë)

Ju mirëpresim!

Photos from Cvetan Dimov's post 25/06/2023

INFORMATË!

Lista Perfundimtare e afatit të parë të regjistrimit!

Photos from Cvetan Dimov's post 22/06/2023

INFORMATË

Për të gjithë nxënësit të cilët sipas listës paraprake janë pranuar!

Orari i dorëzimit të dokumentave të nevojshme (deftesat e klasës VI,VII,VIII, IX dhe çertifikatës së lindjes) është si vijon:
22.06.2023 nga ora 12:00-19:00
23.06.2023 nga ora 07:00-19:00

Suksese

13/06/2023

Informatë për regjistrimin elektronik të nxënësve në vitin e parë në arsimin e mesëm ⬇️

12/06/2023

1. Drejtimi Shëndetësor:
- Motër medicinale👩‍⚕️
- Teknik dhëmbësh🦷
- Teknik farmaceutik👨‍⚕️
2. Drejtimi ekonomik, tregtar dhe juridik:
- Teknik ekonomik👨‍💼
- Administrim biznesi👨🏻‍💻
- Teknik juridik👨‍⚖️
- Teknik në E-Tregti dhe marketing digjital🧑‍💻
- Referent i sh*tjes (me vijueshmeri 3 vjet)

11/06/2023

Ekonomi Teknisyeni

11/06/2023

Tip Hemsiresi - Turkce

11/06/2023

Drejtimi - Referent i shërbimeve sh*tëse

10/06/2023

Drejtimi - Teknik Juridik

09/06/2023

Asnjëher përzgjedhja e më të mirit ska qenë më e vështirë se këtë vit.
Kishim fatin të përcjellim një gjeneratë të mrekullueshme, që na e bëri shum të vështirë përzgjedhjen e nxënësit të gjeneratës.
E më në fund si më të mirën e zgjodhëm nxënësen Zerina Çupi pjesë e klasës IV-1.🥇
Shpresojm që Zerina të vazhdoj rrugëtimin e saj edhe në studime e të na bëj edhe më shumë krenar.

Suksese ✅

09/06/2023

Drejtimi - Administrat Biznesi

08/06/2023

Drejtimi - Teknik Ekonomik

07/06/2023

Drejtimi - Teknik i dhëmbëve

06/06/2023

Drejtimi - Teknik Farmaceutik

05/06/2023

Drejtimi - Motër Medicinale

31/05/2023

Të nderuar, kemi kënaqësin të ndajmë me ju organizimin e evenimentit tonë i ashtuquajturi “Dita e hapur”.
Sot në shkollën tonë kishim prezent Presidentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut z.Stevo Pendarovski njëherit edhe ish nxënës i po kësaj shkolle, si dhe kryetarin e komunës së Çairit z.Visar Ganiu.
Gjithashtu i faleminderojmë edhe të gjithë pjesëmarrësit nga shkollat fillore të cilët ju bashkangjitën dhe i dhanë kuptim këtij organizimi!

Me respekt ShMQSh “Cvetan Dimov”-Shkup

Want your school to be the top-listed School/college in Shkup?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

7 Mars - 07.03.2020
#VIDEOElhaida Dani sot tek "Libraria e Çarshis" këndoi ,këngën e saj "I'm alive" por në gjuhën shqipe (Un jam gjallë)

Location

Category

Telephone

Address

Rr. „Xhon Kenedi” – 16
Shkup
1000

Opening Hours

Monday 06:00 - 20:00
Tuesday 06:00 - 20:00
Wednesday 06:00 - 20:00
Thursday 06:00 - 20:00
Friday 06:00 - 20:00
Other Shkup schools & colleges (show all)
Islami Fe e Paqes Islami Fe e Paqes
Rruga 1 Nr 228
Shkup, 91000SHKUP

Isa Nuhija ..

٠ • •i K R E• • ٠ ٠ • •i K R E• • ٠
Cair
Shkup, ADKTRJR

I K R E lexo,meso,studio,hulumto,zbulo ne Emer Te ALLAHUT

Mektebi Bekke Mektebi Bekke
Çairçanka
Shkup

Pejgamberi a.s. ka thënë: “Më i miri prej jush është ai i cili mëson Kur’an dhe ia mëson

Hadithet e Buhariut Hadithet e Buhariut
Shkup

Hadithet e Buhariut

Kodra me Sevape Kodra me Sevape
Shkup

Hadithe Te Pejgamberve Feja e Pranueshme Tek ALL-LLAHU Eshte Islami

Xhamia " Isa Beu " - Shkup Xhamia " Isa Beu " - Shkup
Shkup, 1000

Xhami e vjetër në qendër të Shkupit.

Klubi "Etika e Besimtares" Klubi "Etika e Besimtares"
Shkup, 1000

Ngritja e vetëdijes edukativo-arsimore dhe fetare tek qytetarët

Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg Xhamia Omer ibn Abdul Aziz -HasanBeg
RR 20 NR 3
Shkup

https://www.facebook.com/Xhamia-e-III-Hasanbeg-Kamenik

SHMQSH"Braqa Milladinovci" SHMQSH"Braqa Milladinovci"
Lagja E Draçevës
Shkup

Shkollë e Mesme