Хуманитарна Организација “Помош за хендик

Хуманитарна Организација ПХС “Помош за хендикепирани и сиромашни” - Прилеп

Humanitarian Organization "AHP" (Aid for Handicapped and the Poor) - Prilep

ВИЗИЈА: Еднакви можности за сите, подигнато образовно ниво, зајакната социјална состојба кај маргинализираните и ранливите групи и подобрено меѓуетничко разбирање во општеството. VISION: Equal opportunities for all, advanced level of education, strengthened social situation of marginalized and vulnerable groups and improved multi-ethnic understanding into society.

Operating as usual

Early Childhood Development Sub Program 24/02/2015

Early Childhood Development Sub Program

Switzerland 26/01/2015

Humanitarian Organization “Aid for Handicapped and the Poor" in Switzerland

Humanitarian Organization “Aid for Handicapped and the Poor" in Switzerland

Workshops 23/01/2015

Workshops

Workshops

New Year's Eve Party 23/01/2015

New Year's Eve Party

romainfo.mk 22/01/2015

Детали за проектот - Roma info portal

Проект: "Вклучување на осипаните Ромски деца"

romainfo.mk зголемување на квалитетот на школското образование за Ромските деца и намалување на стапката на осипување во основните училишта во Прилеп и Битола.

11/01/2015

Проект за згрижување во системот на образование на ромските деца од Прилеп и Битола

10bez10.com Невладината „Косви“ од Италија со партнерите хуманитарната организација „Помош“ за хендикепирани и сиромашни од Прилеп и „Баирска Светлина“ од Битола, во следните 18 месеци во овие две пелагониски општини ќе го имплементира 128 000 евра вредниот проект, финансиран од ЕУ за вклучување на отпишаните…

11/01/2015

Хуманитарна Организација “Помош за хендикепирани и сиромашни”'s cover photo

11/01/2015

When was this opened?

When was this opened? Our Humanitarian Organisation “AHP-Aid for Handicapped and the Poor” was established in 1999 year in Macedonia (Europe) and until today We are active in four areas: Education, Social Inclusion, Social Entrepreneurship and Strategic Initiatives.

kanal77.com.mk 11/01/2015

Проект за згрижување во системот на образование на ромските деца од Прилеп и Битола

kanal77.com.mk Невладината ,,КОСВИ,, од Италија со партнерите Хуманитарната организација ,,Помош за хендикепирани и сиромашни,, од Прилеп и ,,Баирска Светлина,, од...

11/01/2015

Хуманитарна Организација “Помош за хендикепирани и сиромашни”

Location

Category

Telephone

Address

Prilep
7500
Other Education in Prilep (show all)
ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П
Булевар „Гоце Делчев“ бб
Prilep, 7500

Јавна општинска установа (ЈОУ) Градска библиотека „Борка Талески“ - Прилеп

ЕДУ Шампиони ЕДУ Шампиони
Во близина на ООУ:"КИРЕ ГАВРИЛОСКИ-ЈАНЕ", ул:Јоска Јорданоски:10а Во населба ТОЧИЛА, во близина на ООУ:Блаже Кон
Prilep, 7500

ЕДУ Шампиони - Едукативен Јазичен центар и центар за ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за учениците од ПРВО до ПЕТТО одд.

Фризерски салон ТЕА Фризерски салон ТЕА
R.R.Richko 28
Prilep, 7500

Ekonomisti - Optimisti Ekonomisti - Optimisti
Prilepski Braniteli Br. 143
Prilep

Мисија: Ние сме креатори на позитивна мисла. Ние дејствуваме. Ние се бориме против песимизмот.

"Kire Miladinoski dance studio Zodijak" "Kire Miladinoski dance studio Zodijak"
Bul. Goce Delchev Bb
Prilep, 7500

Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep
ул. Питу Гули 6
Prilep

CIAO! Do you want to learn italian for FREE! Come to Info Sega's office and learn italian with Erasmus volunteers from Italy.