„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“

„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“

Comments

Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле. Искористете ја шансата и инвестирајте вo себе 😁😁😁 Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете англиски јазик🇬🇧 по најсовремени комуникативни методи и тоа удобно од дома.
✅ Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/smEpazcZ4fJcZ7228
🎯🎯🎯 Schritt für Schritt zum 🎯🎯🎯
So sieht's aus, wenn man beim Lernen genießt 😉 Meine KTN haben noch einmal bestätigt, dass die Übung den Meister macht 😁😁😁 Bin stolz auf meine Gruppen ❤
Искористете ја шансата и инвестирајте ви себе! Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете германски јазик удобно од дома 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺🌍 Подетални информации на 071 225 908 или во инбокс!
На прагот на новата учебна година⏳⌛⏳ искористете ја шансата и инвестирајте ви себе 😁😁😁 Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете германски јазик удобно од дома 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺
✅ Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/mP9Bho742Gje7ZcG6
Oдбројуваме до официјален старт на новата учебна година⏳⌛⏳
Условите ➡️ слични како и претходно, но ние топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 ЗАТОА: ✅ направи добар избор и имај го светот на дланки 🤲 ✅ научи германски јазик 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺🌍 Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/mP9Bho742Gje7ZcG6
🙈🤩🥂
📢🇩🇪💻📚📖✅🔟🇩🇪
Нова година, нова надеж 🌠 🌠 🌠Зграпчете ги можностите и зачекорете цврсто и сигурно кон нови успеси и постигнувања во Новата 2021 ❄❄❄
Уписите на нови слушатели на курсевите по германски јазик се во тек! Пополни го формуларот и биди и ти меѓу успешните ❤😊 https://forms.gle/kBeMWz9Vr8TTizs48 !!!

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Едукативниот тренинг центар „ЕДУ БУМЕРАНГ“ е институција, чија примарна цел е подигање на свеста на населението - почнувајќи од најраната детска возраст - за европската култура и цивилизација, преку изучување на европските јазици.
Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивни) за изучување на некој од европските јазици, со единствена цел да се подобрат јазичните компетенции на граѓаните

Operating as usual

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 21/08/2023

Бидете и вие уште една наша успешна приказна 🇩🇪🧑‍💻⬇️

04/09/2022

🇩🇪🥰🎯

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 29/08/2022

Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете англиски 🇬🇧 и 🇩🇪германски јазик удобно од дома 🌏🗺🌍 Подетални информации на 071 225 908 или во инбокс!

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 03/01/2022

Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле. Искористете ја шансата и инвестирајте вo себе 😁😁😁 Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете англиски јазик🇬🇧 по најсовремени комуникативни методи и тоа удобно од дома.
✅ Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/smEpazcZ4fJcZ7228

03/01/2022

Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле. Искористете ја шансата и инвестирајте вo себе 😁😁😁 Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете англиски јазик🇬🇧 по најсовремени комуникативни методи и тоа удобно од дома.
✅ Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/smEpazcZ4fJcZ7228

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 14/12/2021

🎯🎯🎯 Schritt für Schritt zum 🎯🎯🎯
So sieht's aus, wenn man beim Lernen genießt 😉 Meine KTN haben noch einmal bestätigt, dass die Übung den Meister macht 😁😁😁 Bin stolz auf meine Gruppen ❤

31/08/2021

Искористете ја шансата и инвестирајте ви себе! Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете германски јазик удобно од дома 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺🌍 Подетални информации на 071 225 908 или во инбокс!

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 31/08/2021

На прагот на новата учебна година⏳⌛⏳ искористете ја шансата и инвестирајте ви себе 😁😁😁 Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направете добар избор и имајте го светот на дланки 🤲 ✅ Учете германски јазик удобно од дома 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺
✅ Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/mP9Bho742Gje7ZcG6

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 20/08/2021

Oдбројуваме до официјален старт на новата учебна година⏳⌛⏳
Условите ➡️ слични како и претходно, но ние топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 ЗАТОА: ✅ направи добар избор и имај го светот на дланки 🤲 ✅ научи германски јазик 🇩🇪, зашто е јазик на иднината 🌏🗺🌍 Заинтересираните може да го пополнат формуларот во прилог: https://forms.gle/mP9Bho742Gje7ZcG6

15/07/2021

🙈🤩🥂

31/12/2020

Нова година, нова надеж 🌠 🌠 🌠Зграпчете ги можностите и зачекорете цврсто и сигурно кон нови успеси и постигнувања во Новата 2021 ❄❄❄

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 15/09/2020

Уписите на нови слушатели на курсевите по германски јазик се во тек! Пополни го формуларот и биди и ти меѓу успешните ❤😊 https://forms.gle/kBeMWz9Vr8TTizs48 !!!

12/09/2020

Денес го одбележуваме Денот на германскиот јазик 🇩🇪🇦🇹🇨🇭 Погледнете ја презентацијата и уверете се зошто вреди да знаете германски јазик ❗

28/08/2020

Почитувани,

во услови на светска пандемија оваа година вршиме уписи на нови слушатели по германски јазик кои наставата ќе имаат можност да ја следат онлајн и тоа по теркот на најсовремените светски едукативни центри.

Ние Ви нудиме:
🎯 почетни и напредни онлајн курсеви за сите возрасни целни групи и нивоа согласно Европската рефернтна рамка на изучување на странски јазици,

🎯 подготвителни курсеви за полагање на стандардизираните јазчни испити на Goethe Intsitut или ÖSD.

Уписите траат до 20.09.2020, а за подетални информации обратете се на контакт телефонот 071 225 908, 071 225 909 или тука во нашето поштенско сандаче! Вашето знаење и успех се нашиот приоритет ❗

18/04/2020

Почитувани,
во пресрет на најголемиот Христијански празник Велигден, од срце Ви посакуваме пред сè здравје, мир и благосостојба Вам и на Вашите семејства!

10/03/2020

Почитувани,
согласно новонастанатата ситуација со коронавирусот и одлуката донесена од страна на Министерството за здравство, Ве информираме дека во нашиот едукативен тренинг центар НАСТАВА НЕМА ДА СЕ ОДРЖУВА во наредните 14 дена.
Здравјето е наша заедничка одговорност!
Ви благодариме за разбирањето!

31/12/2019
Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 23/12/2019

Christmas is not so much about opening presents, as opening our hearts. ❤️MERRY CHRISTMAS ❤️

Timeline Photos 14/12/2019

Relax

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 23/11/2019

❤️

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 29/10/2019
Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 28/10/2019

Trick or treat, bag of sweets, ghosts are walking down the street 👻👀🧛....😘😘😘

Timeline Photos 15/10/2019
17/09/2019

КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ!
Информации на 071 225 908, 078 255 536 или во нашето сандаче 📩!

14/09/2019

Англискиот е "MUST", ГЕРМАНСКИОТ е СЛАСТ 😁🍦🍬🧁

10/09/2019

Успехот е неминовен, кога на целта и се посветуваш со љубов :) 🙈🤔Истражуваме, играме и се забавуваме, на тој начин стигнуваме лесно до целта 🎯🎯🎯 Инфо на 071 225 908 или во 📩 🏆

06/09/2019

НОВ ПОЧЕТЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ СТАРТУВА ВЕЌЕ НАРЕДНАТА НЕДЕЛА! Повеќе информации на 📲 071 225 908 или во 📩.

01/09/2019

Направете мудар избор!!!
Ве очекуваме!!!

⏳⏳⏳ се уште имате време да направите вистински избор! Уписите се во тек!
Информации на 📲📲📲 071 225 908, 075 991 287 или во📩📩📩!

Photos from „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“'s post 24/08/2019

УПИСИ 2019
Информации на 071 225 908, 075 991 287 или во нашето поштенско сандаче!!!

22/08/2019

УПИСОТ НА КУРСЕВИТЕ ЗА ДЕЦА Е ВО ТЕК!

Наставата по германски и англиски јазик за деца е прилагодена на возраста, афинитетите и желбите на децата. Особено внимание, време и енергија нашите наставници полагаат при подготовката на часовите за деца. На тој начин наставата им го привлекува вниманието на децата, им станува интересна и примамлива. Затоа знаењето и успехот кои ги стекнувате изучувајќи странски јазик кај нас се сигурни!

Информации на 071 225 908, 075 991 287 или во нашето поштенско сандаче!!!

20/08/2019

📢📚УПИСИ📢📚УПИСИ📢📚УПИСИ📢📚 Дозволете си го светот на дланка 🎯🎯🎯Бидете дел од нашата приказна и научете 🇬🇧️АНГЛИСКИ🇬🇧️ и/или 🇩🇪️ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК🇩🇪️.
Курсевите се наменети за сите возасни групи и нивоа од А1 до С1.

Информации на 071/225 - 908, 075/991 - 287, 078/440 - 246 или во нашето поштенско сандаче 📬

18/07/2019

Искористете ја можноста да станете дел од нашиот тим. Испратете ни CV или контактирајте не телефонски!!!

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Кои сме ние

Едукативниот тренинг центар „ЕДУ БУМЕРАНГ“ е институција, чија примарна цел е подигање на свеста на населението и тоа од најраната детска возраст придобивките на европската култура и цивилизација, преку изучување на европските јазици.
Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивни) за изучување на некој од европските јазици, со единствена цел да се подобрат јазичните компетенции на граѓаните, а со тоа да се подигне свеста за европската култура и вредности, како и да се зголеме конкурентноста на пазарот на работна сила.
Во рамките на нашата дејност организираме взаемни посети и други активности (семинари, работилници и сл.) со европски здруженија и институции со исти или слични цели, со единствена цел нашите граѓани да се запознаат поблиску со европската култура, цивилизација и начин на живеење, и обратно, страниците да можат да ја запознаат нашата традиција и култура.

Videos (show all)

🇩🇪🥰🎯
Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле.  Искористете ја шансата и инвестирајте вo ...
Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле.  Искористете ја шансата и инвестирајте вo ...
Нека Новата година биде шанса за нови почетоци и успех на секое животно поле.  Искористете ја шансата и инвестирајте вo ...
Искористете ја шансата и инвестирајте ви себе! Ние сме топ спремни да го прифатиме предизвикот 💻 🌐 🎯 , а Вие? ✅ Направет...
Нова година, нова надеж 🌠 🌠 🌠Зграпчете ги можностите и зачекорете цврсто и сигурно кон нови успеси и постигнувања во Нов...

Location

Category

Telephone

Website

Address


BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep
7500
Other Schools in Prilep (show all)
Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

IQ UP - Prilep IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

Britanica School Centar Britanica School Centar
Улица Јоска Јорданоски, бр. 54, до ОУ. "Кире Га
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

Logos Oxford Prilep Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

London Global- centar za stranski jazici London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .

Helen Doron English Prilep Helen Doron English Prilep
Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски