Schools & colleges in Pallçishte

Find schools & colleges in Pallçishte. Listings include Xhamia e fsh -"Kallnik"- and Xhamia e Epërme Pallçisht. Click on each in the list below the map for more information.

Xhamia e fsh -"Kallnik"- A Xhamia e fsh -"Kallnik"-
Xhamia E Fsh Kallnik ...
Pallçishte, 1210

"Kapitali më i madh është të kesh besim tek Allahu dhe të mos i varësh shpresat te njerëzit"

Xhamia e Epërme  Pallçisht B Xhamia e Epërme Pallçisht
Xhamia E Eperme Pallçisht
Pallçishte, 1210