Pisi Obrazovanie

Pisi Obrazovanie

Nearby schools & colleges

YES- English Language School
YES- English Language School
Ulica

Comments

Затоа што и во дигиталната сегашност и иднина, ПИШУВАЊЕТО (со обичен или дигитален молив) и ЧИТАЊЕТО (од хартија или од електронски уред) се основните предуслови за одлично УЧЕЊЕ, одлично НАУЧУВАЊЕ, одлично ЗНАЕЊЕ и одлично КОРИСТЕЊЕ на знаењето за ДОНЕСУВАЊЕ на соодветни и ОДЛИЧНИ одлуки.
Материјали за најмладите, во ПДФ формати,
- веднаш спустливи
- економично печатење, доколку е потребно
- за возраст
- без лутање
- на македонски јазик
- ПИСИ авторски материјали, искуствени
www.matematika.mk
www.makedonski.mk
www.pisi.com.mk
5 одд. МАТЕМАТИКА Час 20/ четврток 26.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „Тримесечје 4 - / повторување 2“+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../ Види помалку
✅ 3 одд. МАТЕМАТИКА Час 72/ понеделник 25.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „4-ПРИПРЕМА ЗА ПИСМЕНА за Тримесечје 4 “+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../
✅ 4 одд. МАТЕМАТИКА Час 20/ вторник 24.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „ПОВТОРУВАЊЕ-2 / 4-ТО ТРИМЕСЕЧЈЕ“+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../
✅ 3 одд. МАТЕМАТИКА Час 71/ понеделник 23.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „3-ПРИПРЕМА ЗА ПИСМЕНА за Тримесечје 4 “+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../
5 одд. МАТЕМАТИКА Час 19/ четврток 19.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „Тримесечје 4 - / повторување“+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../ Види помалку
✅ 3 одд. МАТЕМАТИКА Час 70/ среда 18.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „2-ПРИПРЕМА ЗА ПИСМЕНА за Тримесечје 4 “+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../
✅ 4 одд. МАТЕМАТИКА Час 18/ вторник 17.05.2022 - 20.15-20.45: Тема: „ПОВТОРУВАЊЕ-1 / 4-ТО ТРИМЕСЕЧЈЕ“+Квиз (корисно и за 3,4,5,6... одд.)
✅Во проектот на "ПИСИ&ЛК-Охрид Matematika.MK" . Live - ОНЛАЈН со наставник во живо + дел решавање на КВИЗ во живо, по програма МОН
✅За да ги следите наставите, ставете само лајк на нашата фб страница https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
-------------------------------------------
Образовен Центар ПИСИ од Охрид во партнерство со Lions club OHRID, LCI (председател Огнен Цубалески) и со Д132 Македонија со гувернерот за оваа лајонистичка година Др. Весна Пацаноска, со комплетна техничка реализација и подршка од Becoming Isi, со нивниот заеднички проект "MATEmatika.MK".
Продолжуваме со нашата едукативна иницијатива во СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК И СРЕДА (3 одд), секој ВТОРНИК (4 одд) и секој ЧЕТВРТОК (5 одд), до крајот на учебната година во 20:15 часот:
✅ БЕСПЛАТНИ часови по МАТЕМАТИКА за 3,4,5,6 одд
✅ Настава на македонски јазик, програма МОН
✅ време 20.15-20.45ч
✅ Livestream на Facebook страната на ПИСИ (доволен е само 'like' на фб страната 'pisiobrazovanie': https://www.facebook.com/ObrazovenCentarPISI/
✅ Без регистрација
✅ Професор во живо
✅ Дел со решавање на дел тематски тест
✅ Бесплатни - домашни, со решенија и клучеви, за овој и за сите минати часови, во вид на тестови, нерешени и решени, по теми, на линкот https://matematika.mk/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0.../

Центар за друго образование.

Operating as usual

Photos from Pisi Obrazovanie's post 06/10/2023

Ohrid, Macedonia

17/09/2023

3 (ТРЕТ) уписен рок. Трае до 30.сеп.2023г или до пополнување на предвидените места за учебната 2023/24год.
👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија
👉 Настава по МАТЕМАТИКА, АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ПРОГРАМИРАЊЕ, АНАЛИЗА, ЛИНЕАРНА АЛГЕБРА и АНАЛИТИЧКА ГЕОМЕТРИЈА, програма МОН.
👉 За одредени одделенија, можност за присуство по избор (физичко или OnLine - со професори во живо, за било кое присуство)
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети.
👉 Со можност за одлично, планирање на иден степен на образование, идна образовна професија.
👉Препорачани одделенија за одлични подлоги во МАТЕМАТИКА И странските ЈАЗИЦИ се 4,5,6,7 одделение.
☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.mk

17/09/2023

ПИСИ Охрид www.e-skolo.mk
100 задачи со 1 точен одговор или
1 задача со 100 точни одговори или
100 задачи со 100 точни одговори?
Изборот е ваш.
Www.matematika.mk
Www.e-skolo.mk
075447114
072252119

17/09/2023

👉 Образовен Центар ПИСИ Охрид моментално го спроверува 2. уписен рок (07. август - 30. август 2023) со цел дополнување на постоечките групи.

👉Достапно е присуство во живо (Охрид) или OnLine (Македонија) на наставата. Учениците имаат можност да одберат начин на настава којшто одговара најмногу на нивните потреби.

👉 Со образовен центар ПИСИ, добивате партнер за планирање на идното образование на вашите најмили, со можности достапни за сите домашни буџети.

☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.

www.matematika.mk www.pisi.com.mk

10/09/2023
08/08/2023

👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија -
👉 2 уписен рок / 07.авг.-30.авг.2023 /дополнување
👉 Математика, Англиски, Германски, Програмирање, Анализа, Линеарна Алгебра, Аналитичка геометрија, Програмирање, програма МОН, за оценски одделенија и за средни училишта.
👉Можност за присуство во живо (Охрид) или за OnLine присуство (Македонија) на наставата.
👉За било кој начин на присуство на учениците, физичко е присуството/предавањата на професорите од ПИСИ Охрид.
👉За сите кои прават образовна разлика.
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети
👉 Со можност за одлично, многу планирање на професија - иден степен на образование.

☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.m

08/08/2023

👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија -
👉 2 уписен рок / 07.авг.-30.авг.2023 /дополнување на групи
👉 Математика, Англиски, Германски, Програмирање, Анализа, Линеарна Алгебра, Аналитичка геометрија, Програмирање, програма МОН, за оценски одделенија и за средни училишта.
👉Можност за присуство во живо (Охрид) или за OnLine присуство (Македонија) на наставата.
👉За било кој начин на присуство на учениците, физичко е присуството/предавањата на професорите од ПИСИ Охрид.
👉За сите кои прават образовна разлика.
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети
👉 Со можност за одлично, многу планирање на професија - иден степен на образование.

☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.m

03/08/2023

🎓 Образовниот центар ПИСИ е специјализиран за неформално, паралелно, подготвително, дополнително учење и замена за домашно учење – образование.

📚 Нудиме образование на ученици од основното, средното образование, студенти како и образованието на возрасни, во училница и/или онлајн (Live & OnLine).

👉 Резервации на места за учебната година 2023-2024 се во тек.

☎️ За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.

12/07/2023

👉Резервации на места за учебната година 2023-2024 се во тек.

☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.

24/06/2023

www.e-skolo.mk ПИСИ Охрид - Квизови по Математика за најмладите 3-7 год. Серификат (го добивате на меил) за успешно решен (>50%) квиз. На македонски.

06/02/2023

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрaзовен центар - Охрид. Час 32, Тема: Мерење на ВОЛУМЕН, Литри и милилитри. Материјалот е корисен и за учениците од 3,4,5,6 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Препорачливо е покрај децата, како малолетни, да има возрасен член на семејство.
Напомена: И оваа емисија/настава (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Тестовници, по теми/тримесечја по програма МОН, имате на www.matematika.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

01/02/2023

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрaзовен центар - Охрид. Час 31, Тема: Дропкин дел од нешто. Материјалот е корисен и за учениците од 3,4,5,6 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Препорачливо е покрај децата, како малолетни, да има возрасен член на семејство.
Напомена: И оваа емисија/настава (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Тестовници, по теми/тримесечја по програма МОН, имате на www.matematika.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

30/11/2022

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час 24, Тема: Календар. Материјалот е корисен и за учениците од 4,5 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

16/11/2022

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час21, Тема: МЕТАР, сантиметри, мерење на должина. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

14/11/2022

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час20, Тема: ЛИНИЈАР, цантиметри, милиметри, мерење на должина. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

09/11/2022

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час19, Тема: Сметачка машина, решавање равенки напамет. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

07/11/2022

Проект МАТЕМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час18, Тема: Збир и разлика 100, песметуваме напамет. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

31/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час16, Тема: Препознавање, Именување, Симетрија. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

27/10/2022

ПИСИ Образовен центар Охрид со 30 годишно интензивно и непрекинато искуство во полето на неформалното, паралелното, дополнителното, напредното образование за МАТЕМАТИКА, ПРОГРАМИРАЊЕ, Англиски, Германски, за училишна возраст по наставна програмаа МОН, со сопствена издавачка наменска литература.
Возрасти за едукација училишна и студенстка
www.matematika.mk, www.makedonski.mk, www.pisi.com.mk

26/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час15, Тема: Припрема3, задачи и прашања за тримесечна писмена. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

24/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час14, Тема: Припрема, задачи за тримесечна писмена -2. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

19/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час13, Тема: Припрема, задачи за тримесечна писмена -1. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) преку профил на родител, има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги Вашите деца.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми,
БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател: адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

17/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час12, Тема Собирање и одземање со 10/100/1000 + КВИЗ. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) има директна стрим комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација, обично за одговори ии прашања е со помош на пораки, охрабрете ги.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми, БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

10/10/2022

MATEmatika.mk project, ЛК Охрид и ПИСИ Охрид, стрим емисија бр 11, во среда на 12.окт.2022г.

03/10/2022

Проект МАТМатика.МК - ЛК ОХРИД и ПИСИ обрзовен центар - Охрид. Час9, Тема 3Д тела2 - КОЦКА - мрежи на коцка + КВИЗ. Програма МОН за 3 одделение. Материјалот е корисен и за учениците од 1,2 и 4 одд. За следење, доволен е лајк на страната на ПИСИ ОБРАЗОВАНИЕ.
Препорака: Додека да се навикнат учениците, препорачливо е покрај нив да има возрасен.
Напомена: И оваа емисија/настава/ (LiveStram) е:
а) со професор од ПИСИ - Охрид, во живо:
б) 30мин,
в) има директна комуникација професор-ученици
г) обратната комуникација е со помош на пораки, охрабрете ги.
д) Секој понеделник и среда од 20.15ч
ѓ) Домашни по теми-часови, квизови, флешкарти и крстозбори за теми, БЕСПЛАТНИ- програма МОН, имате на www.e-skolo.mk
Проектот МАТЕматика.МК, трае до крај на месец мај 2023 год. Членовите на ЛК Охрид (председател адвокат Драган Гоџо) и ПИСИ-Охрид образовен центар, Ви посакуваат одлични заеднички семејни и математичко-образовни моменти.

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

3 одд / Час 13 / МАТЕМатика.мк / Проект ЛК Охрид и ПИСИ Охрид, тема: Задачи 1-ва тримесечна писмена
3 одд / час 12 / Собирање и Одземање со 10/100/1000 МАТЕМатика.МК - Проект ЛК Охрид и ПИСИ Охрид,
3одд / МАТЕМатика.МК / Тема: 3Д-мрежи на коцка
3одд / МАТЕМАтика.МК / Тема: 3Д - ПИРАМИДА / Проект ЛК Охрид и ПИСИ-Охрид
3одд - МАТЕМатика.МК / Час 6 / 3Д - рабести тела, КВАДАР, КОЦКА / Проект ЛК Охрид и ПИСИ Охрид
3одд - МАТЕМатика.МК - Час 5 / Повторување-1/Трицифрени бреви / Проект ЛК Охрид и ПИСИ Охрид
3оддМАТЕматика.МК - Час2 / Месни вредности-разложување / Проект ЛК Охрид и ПиСи-Охрид / LiveStream
МАТЕматика.МК - Час1 / Трицифрени броеви / Проект ЛК Охрид и ПиСи-Охрид / LiveStream
ПИСИ /Образовен центар Охрид/ - И З В Е С Т У В А Њ ЕНаставата по математика и математичките предмети за сите ученици во...
5 одд / час 20 / последен 2021-22 / Live+Quiz - МАТЕМАТика.МК Проект на ЛК ОХРИД и ПИСИ Охрид
3 одд / час 72 / последен за 2021/22 - Live+Quiz - Тема: Последна писмена: Проект на ЛК ОХРИД и ПИСИ
4 одд / 20 час (последен за 2021/22) - Live+Quiz - Повторување 2: проект на ЛК ОХРИД и ПИСИ Охрид

Location

Telephone

Address


Dame Gruev 207
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Other Ohrid schools & colleges (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

Факултетско Студентско Собрание-ФТУ Охрид Факултетско Студентско Собрание-ФТУ Охрид
Кеј Македонија 95, Охрид
Ohrid, 6000

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за

Lingva Hope Lingva Hope
Dame Gruev 63A
Ohrid, 6000

Лингва Хоуп -центар за странски јазици

Art Centar Art Centar
Ohrid

АРТ ЦЕНТАР нуди креативни часови за развивање ликовни?