Odnasataucilnica, Ohrid Videos

Videos by Odnasataucilnica in Ohrid. Страница во функција на наставниот процес. Ученици, ро?

Одбројуваме до првиот училиштен час!
Тамара Целакоска, Андреј Симиџиоски, Ана Коцарева и Јана Шешоска Ви посакуваат:

Click to enable sound Next

Other Odnasataucilnica videos

Одбројуваме до првиот училиштен час! Тамара Целакоска, Андреј Симиџиоски, Ана Коцарева и Јана Шешоска Ви посакуваат:

Браво за Марко од целото V3 одделение!!!РАСПЕАНО РИБАРЧЕ 2022 г.