Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика, Ohrid Videos

Videos by Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика in Ohrid. Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

Драги Генијалци се припремаме за уште една генијална година! 🌍
🔹Од денес почнуваме со демо часови, доколку сеуште не сте пријавени ве очекуваме што поскоро.
🔹Местата за упис се ограничени.
Пишете ни порака или јавете ни сѐ на 078 249 507 или 075 277 443

Other Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика videos

Драги Генијалци се припремаме за уште една генијална година! 🌍🔹Од денес почнуваме со демо часови, доколку сеуште не сте ...

Драги родители и мали истражувачи,Ве покануваме да се придружите на нашата возбудлива програма МАЛАЦ СЕЗНАЈКО! 🧮Нумикон...

📌Уписите се во тек!🔸Нумикон од 3 години🔸Малац Сезнајко од 4 до 6 години🔸Ментална Аритметика@malacgenijalacmakedonija@mal...

Успехот не е чудо што може да го постигне само некој од нас, тое е нешто што постои во секого, едноставно ни треба желба...

Погледнете го нашиот генијалец Стефан 👋

Малац Генијалац Охрид

Малац генијалац Охрид

Малац Генијалац Охрид

Малац Генијалац Охрид
Овозможете му на вашето дете секогаш да биде чекор пред другите! 🧠Малац Генијалац е меѓународно докажано призната програ...