SHF.Rilindja-Lojan

SHF.Rilindja-Lojan

Comments

Në aksionin e ndërmarrë nga shoqata "Llojani dhe Diaspora" për të mbështetur nxënësit me mjete pune në shkollën fillore "Rilindja Llojan" , ja vlen të përmendet se me mjete financiare aksionin e mbështetën vullnetarisht familja e Agron Memedit , gjithashtu edhe nese paraqitet ndonje rast tjetër me nevojë do të jëmi këtu së bashku me shoqatën u shprehën familja Memedi .
Falemenderojmë Familjen Memedi nga Llojani, donatorët Zoti i kurr mos i humbt
.
Një falenderim të veçantë nga drejtori Idriz Sulejmani, në emër të nxënësve dhe të punësuarve për donacionin e radhës nga familja e Agron Memedit
https://www.e-ucebnici.mon.gov.mk/pdf/Albanski%20jazik%207-mo2020.pdf
Nxënës të shf Rilindja-
Nesër fillon viti i ri shkollor ME PREZENCË FIZIKE
KLASAT E LARTA - mësimi fillon nga ORA 8:00
Të Gjithë NXENESIT DHE TË PUNËSUARIT DUHET TË JENË ME MASKA MBROJTËSE DHE MBAJTJA E DISTANCËS.
Shpresojmë që mos të kemi të sëmurë dhe ti përmbahemi reKomandimeve nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Shëndetësisë.
Shëndet e suksese
Drejtor Idriz Sulejmani
Postim me shkas:
Para do kohe në faqen e shkollës pata postuar se:
Në Tetor 2020 Kryetari i komunës së Likovës premtoi:
1. Ndërrimin e dritarëve branda dy javëve! Ajo është kryer dhe u realizua por pas dy muajve.
2. Renovimi total i terenit të hapur sportiv dhe rregullimi i tij, me tribina, rrethim te terenit, drita dmth një teren me kushte shumë të mira realizimi brenda 5 muajve dmth kah fillimi Prillit 2021!

3. Dokumentacioni komplet për projektin e sallës brenda 6 muajve
dmth fillim i majit 2021!
Nën 2 dhe 3 asgjë sështë bërë, edhe nuk shoh asnjë reagim nga përfaqësuesit e fshatit Llojan në Komunë se për çfarë arsye s’është realizuar.
Tani gjatë javës së kaluar Kryetari Erkan Arifi (edhe pse e vlerësoj për punët në përgjithësi që ka bërë në komunën e Likovës), doli me premtim tjetër:
Do meremetohet fusha egzistuese e hapur me materjal tjetër elastik!! dmth premtimi i mëparshëm u harrua apo u zëvendësua me një tjetër premtim dhe natyrisht për një afat tjetër.
Në atë takim që kemi patur kishte përfaqësues edhe të komunës, shkollës sonë, të fshatrave Llojan dhe Vaksincë.
Dmth nuk janë shpifje këto që i ceka por premtime dhe kam argumente për këto.
Derisa këtu mësojnë nxënësit tanë e fëmijët e juaj është mirë që edhe ata që na përfaqësojnë në komunë ta ngrisin zërin, e jo të lavdërohen me të arriturat në Opajë, Sllupçan , Shkup e gjetiu.
Nëse nuk interesohemi ne për nxënësit tanë (fëmijët e juaj dhe tanët) vallë interesohet dikush tjetër!?
Ja premtimi i dhënë në tetor 2020 dhe i "realizuar" nga kryetari i komunës dhe stafit të tij,që do të kryhet brenda 5-6 muajve për fushën sportive! Por për fat ende është i njejti ashtu sic ka qenë, i rregulluar nga arsimtarët dhe nxënësit. E disa krenohen se salla sportive u ndërtua në Opajë, kurse nxënësit dhe fëmijët tanë i kanë këto kushte!! Ky është realiteti edhe pse dikuj si pëlqen, mjerisht.
https://edumatematike.eduongo.com/…/webs…/web/landing_page/…
Disa njesi nga matematika
Së Pari regjistroheni dhe mund të ndiqni mjaft materjal (njësi mësimore)
https://edumatematike.eduongo.com/…/webs…/web/landing_page/…

Materjal nga Matematika, kurse të ndryshme, por nëse regjistroheni mund të përcjellni mjaft njësi mësimore falas
https://www.youtube.com/watch?v=XbF9YpjGBLA

Njoftohen nxënësit e Shf Rilindja Llojan Likove se fillimi i mësimit në gjysmëvjetorin e dytë fillon ditën e MËRKURÊ
Punime të nxënësve me rastin e Javës së fëmijëve

Faqja e vetme Zyrtare e Shf: "Rilindja"-Llojan

Operating as usual

31/08/2021

Të dashur nxënës të fshatit Llojan, nesër është dita e parë e shkollës për këtë vit,
ne fillimisht ju dëshirojmë shëndet dhe pastaj te keni suksese në nxënjen e diturisë, ju priftë e mbara!
Në këtë rast njoftojmë prindërit të cilët janë të pa punë, dhe në pa mundësi nuk kanë mundur fëmive të tyre të ju plotsojnë kushtet elementare për të vijuar mësimin, lirshëm le të paraqiten në numrin e telfonit: +389 71604522
Me respekt të veçant nga "Shoqata Llojani dhe Diaspora"
31 Gusht 2021
Llojan

Photos from Komuna e Likovës's post 31/08/2021

Photos from Komuna e Likovës's post

[06/27/21]   Nxënës të nderuar komunikimi i suksesit do bëhet në fillim të vitit shkollor 2021/22 apo në Shtator. Arsyeja është se nuk kan sjellur dëftesa nga ana e Ministrisë së Arsimit! Kalofshi mirë pushimet verore dhe dhashtë Zoti fillimin e vitit të ri shkollor ta fillojmë me prezencë fizike.
Nga Drejtori e shkollës sonë Idriz Sulejmani

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 19/06/2021

Në emër të Drejtorit të Shf"Rilindja" Idriz Sulejmani të punësuarve dhe nxënësve të kësaj shkolle shprehim një FALENDERIM dhe mirënjohje z.Isljami Isljam për financimin e këtij projekti. Gjithashtu një falenderim për Shoqata Llojani Dhe Diaspora për angazhimin, por nuk mundemi pa i falenderuar edhe ata që kryen këtë punë: Idaver, Driton dhe Rinor.
JU FALEMINDERIT🙏👍👏

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 17/06/2021

Në emër të Drejtorit të Shf"Rilindja" Idriz Sulejmani. të punësuarve dhe nxënësve të kësaj shkolle shprehim një FALENDERIM dhe mirënjohje donatorëve të cilët financuan këtë projekt.
JU FALEMINDERIT🙏👍👏

Sot u bë montimi i dyerve të klasave dhe zyrave komplet te shkolla qëndrore "Rilindja"- Llojan. Punën dhe montimin e kryen #Joni_PVC_Al_Metal (Musa Abdyli dhe Gjelbrim Ramadani), kurse donatorët së shpejti do të bëhen publike (me emër e mbiemër).

Ja lista e donatorëve!

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 27/05/2021

Me kolektivin e shfk: "Rilindja" - shëtitje një ditore në Gjilan.

30/04/2021

Një foto me disa ish- nxënës dhe kolegun Afrim Zimeri. Nëse nuk gaboj diku viti 2005.
Zaim Mustafa, Afrim Zimeri, Vahid I. Iljazi,Liridon Sulejmani, Donat Emini, Leotrim Mustafa,Rinor Rexhepi

Një foto me disa ish- nxënës dhe kolegun Afrim Zimeri. Nëse nuk gaboj diku viti 2005.
Zaim Mustafa, Afrim Zimeri, Vahid I. Iljazi,Liridon Sulejmani, Donat Emini, Leotrim Mustafa,Rinor Rexhepi

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 15/04/2021

Këto punë janë kryer te Shkolla qëndrore “Rilindja”:
1. Ndërrimi i dritareve komplet- investim nga Komuna e Likovës.
2. Meremetimi komplet i Çeshmes- bëmirësi nga Zotëri Mumin Destani.

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 09/03/2021

Foto të dërguara nga Driton Selmani

[03/06/21]   Këtë vit nuk do festojmë 7-Marsin -Ditën e Mësuesit Shqiptar si viteve tjera me program festiv të përgatirur nga mësuesit e shfaqur nga nxënësit, përshkak të pandemisë Covid.
URIME DITA E MËSUESIT QË FLET, MENDON DHE VEPRON SHQIP-
7 MARSI.
-URIME EDHE VETERANËVE TË ARSIMIT QË TANI JANË NË PENSION.
Dhashtë Zoti viteve të ardhshme të festojmë në rrethana normale.
URIME

02/03/2021

foto klasa_7 2010-2014

foto klasa_7 2010-2014

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 02/03/2021

Pano e arsimtarëve të shkollës sonë - viti 2011/12 dhe 2018/19

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 02/03/2021

Disa foto të punësuarve të shkollës sonë në vite të ndryshme
2007, 2008, 2014

[03/01/21]   Unë këtë profesion e kam zgjedhur, ndoshta edhe kam gabuar, por ajo i mbetet të kaluarës. Prandaj këtë profesion (ndoshta se dijë mjaftueshëm) por e kryej me pasion dhe përkushtim, aq sa dijë. Në çdo orë mësimore j*p maximumin që nxënësit të përvetsojnë njohuritë e nevojshme nga Lënda e Matematikës. Edhe njëherë këtë profesion dhe detyrë që kam e kryej me gjithë mundësitë dhe aftësitë e mija.

Patriotizmi Ç'na ishte:
Patriotizëm ka kuptimin (sipas mendimit tim) secili ku është në profesionin dhe detyrën e tij të kryej me përgjegjesi dhe me përkushtim si nga aspekti moral por edhe ligjor.
Prandaj unë edhe më tutje këtu do postoj materjale të përgatitura për nxënësit, e ajo se e din apo nuk e din është pak problem, kryesorja unë mos ti mbetem borxh nxënësve, sepse ata nuk kanë faj por as djallëzi. Nxënës kisha një këshillë për ju: Punoni, angazhohuni, mësoni , nëse keni probleme pytni gjatë orëve mësimore, mos hezitoni aq sa dijë do ju sqaroj. Shëndet e suksese në mësime në këtë kohë që po ballafaqohemi, por duhet sadokudo ti përshtatemi rrethanave të krijuara.
I kisha sugjeruar edhe arsimtarëve (kolegëve) tjerë rë postojnë materjale për hirë të nxënësve, Kjo nuk është urdhër sepse as nuk e kam atë të drejtë por nëse e merrni si një këshillë pozitive e as pak në konotacion negativ.!

SUKSESE NXËNËS. POSTIMET E MËSIMEVE DO TI BËJË VETËM NË FAQEN TJETËR TË SHKOLLËS.

PS. Politika jashtë shkollave, politikanët ti kryejnë ata punë që e kan obligim dhe detyrë.

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 25/02/2021

Meremetimi i çeshmes te shkolla qëndrore “Rilindja”-Llojan nga ana e Mumin Destanit dhe djemve të tij.
Lënë amanet nga bashkëshortja (tash më e ndjerë) e bacit Mumin.
Ndoshta një punë e vogël por me vlerë shumë të madhe, sepse këtu do të pinë ujë nxënësit tanë (e fëmijët e të dy fshatrave).
Ju faleminderit në emër të gjithë nxënësve dhe të punësuarve🙏🏻.
Të ndjerën Zoti e shpërbleftë me Parajsë!

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 24/02/2021

Disa foto nga shkolla fillore 1977-1980

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 20/02/2021

Këto foto i dërgoi ish nxënësi i kësaj shkolle Gafur Mustafi

20/02/2021

Këtë foto po e postoj me kërkesë të ish-nxënësit Hamza Zimeri

Këtë foto po e postoj me kërkesë të ish-nxënësit Hamza Zimeri

[02/20/21]   I nderuar drejtor Idriz Sulejmani, të nderuar(a) koleg(e) dhe nxënës. Këtu shpesheherë kam postuar materjal për mësimet nga lënda e Matematikës, kam kërkuar edhe kolegët tjerë të postojnë për të mirën e nxënësve. Postimin e mbrëmshëm që bëra dikush e ka fshirë arsyen nuk e dijë unë por ai që e ka fshirë. Thash edhe më herët se nuk do të postoj më materjal në këtë faqe se unë "po lavdërohem"!! e tash po i lë të tjerët të lavdërohen e të postojnë.
Ja argument dikush ka fshirë postimin e mbrëmshëm, ndoshta si ka konvenuar apo atij si ka pëlqyer?? Prap po shkruaj e ai prap të fshij postimet, Materjal do postoj vetëm të faqja tjetër e shkollës që unë e kam krijuar e Ju nxënës që doni të përcjellni mund ti përcjellni te faqja tjetër. Kërkoj ndjesë nga nxënësit dhe kolegët që kanë përcjell materjalet e postuara këtu, por dikujt spo i konvenon se unë postoj këtu.
A ju nxënës të klasave 8=1/2/3 dhe 9-1/2 postimet dhe mësimet që do ti punojmë nga matematika mësim online-në distancë do vazhdoj në të njëjtën mënyrë si deri më tani. Por më vjen keq për nxënësit e klasave tjera nëse dikush sadopak ka përcjellur dhe i kam ndihmuar biles pak se më këtu sdo të postoj. Sepse dikuj spo i konvenon apo po i pengon. Ja Postimin e mbremshëm që bëra dikush e ka fshirë, e unë nuk dua që të kem probleme të kësaj natyre me ata që sdojnë të shohin punime dhe të mirën e nxënësve. I lumtë atij që ka fshirë postimin, por punë të madhe dhe vepër të mirë ka bërë!!!

[02/20/21]   Ju lutem koleg(e), Nëse keni materjale të përgatitura për nxënës mund ti postoni në faqet e shkollës sonë. Këtë njoftim po e bëjë me kërkesë të drejtorit Idriz Sulejmani.
Që sadopak nxënësit të mund të përcjellin dhe të shofin punimet.

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 16/02/2021

Këto janë pamjet në disa klasa të shkollës periferike “Rilindja”-Llojan. Inventar dhe materjal i ndryshëm i sjellur nga bashkëvendasit tanë në diasporë.
Shoqata “Llojani dhe diaspora” kanë ndihmuar vazhdimisht për fshatin tonë. Por kësaj here ndihma ka karakter edhe më të rëndësishëm, sepse kanë krijuar kushte dhe mjete për nxënësit dhe të punësuarit e kësaj shkolle. Ju faleminderit pafundësisht nga drejtori dhe gjithë të punësuarit. Një falenderim keni edhe nga nxënësit tanë dhe fëmijët e këtij fshati. JU LUMTË 👍🙏🏻👏

Photos from Fshati Llojan's post 11/02/2021

Photos from Fshati Llojan's post

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post 13/01/2021

Dërguar nga ish nxënësi Ida Riva Hana Aziri

12/01/2021

Dërguar nga ish nxënësi Ida Riva Hana Aziri

Dërguar nga ish nxënësi Ida Riva Hana Aziri

12/01/2021

Këtë foto e dërgoi Hamza Zimeri

Këtë foto e dërgoi Hamza Zimeri

12/01/2021

Këtë foto e dërgoi Donat Emini

Këtë foto e dërgoi Donat Emini

12/01/2021

Ekskurzione dhe shetitje me nxënësit e shkollës sonë RILINDJA, të parapara me planprogramin e shkollës.

12/01/2021

Seminar 10/03.2020

12/01/2021

Këtë foto e dërgoi Burhan Nexhipi dhe ja e postova

12/01/2021

Pas kërkesave të shumta të ish-nxënësve të kësaj shkolle po i postoj disa foto që i kisha. I lus edhe arsimtaret e tjerë nëse kanë foto të mdryshme nga periudhat e kaluara të postojnë.

12/01/2021

Photos from SHF.Rilindja-Lojan's post

12/01/2021

Pas kërkesave të shumta të ish-nxënësve të kësaj shkolle po i postoj disa foto që i kisha. I lus edhe arsimtaret e tjerë nëse kanë foto të mdryshme nga periudhat e kaluara të postojnë

11/01/2021

SHF.Rilindja-Lojan's cover photo

11/01/2021

SHF.Rilindja-Lojan's cover photo

10/01/2021

Disa Foto gjatë manifestimeve të ndryshme në Shf; " Rilindja"

Location

Telephone

Address


Lipkovo

Opening Hours

Monday 07:00 - 16:00
Tuesday 07:00 - 16:00
Wednesday 07:00 - 16:00
Thursday 07:00 - 16:00
Friday 07:00 - 16:00