Prizma - Центар за неформално образование ,,Призма"

Центарот за неформално образование „Призма“ нуди раз

Вложувањето во себе, во своето знаење, е една од најголемите придобивки кои еден човек може да ги создаде и да ги има. Стекнувањето нови знаења, способности и вештини е единствениот и вистински пат кон успех во животот. Почитувајќи го принципот на доживотно учење,Центарот за неформално образование „Призма“ нуди различни можности за образование на деца и млади, како и програми наменети за возрасни.

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.


Испишуваме успешна приказна

Центарот за неформално образование „Призма“ нуди различни можности за образование на деца и млади и возрасни

Програми за изучување странски јазици за сите возрасти
Продолжен престој за ученици од прво до петто одделение
Педагошко советувалиште
Работилници за личен развој
Креативни работилници
Пилатес
Јога

Зголемете ги шансите за успех. Стекнете предност при вработување со познавање на странски јазици

Осознајте повеќе за придобивките од позитивна комуникација и зајакнете ги комуникациските вештини

Videos (show all)

За добар почеток на работната недела
Let's singUse of "a" and "an"
Нашиот прв час по физичко образование
Од денешната работилница посветена на нашата планета
И јас можам да направам нешто добро за нашата планета

Location

Category

Telephone

Website

Address


Srekjko Puzhaljka 3
Kumanovo
1300
Other Schools in Kumanovo (show all)
Studio mtq Studio mtq
III MUB 56 I Cupino Brdo1(Proevski Sokak)
Kumanovo, 1300

Centar za NEFORMALNO OBRAZOVANIE + 389 31 422 608 070 334 729

SHFK "Jeronim De Rada" - Çerkez, Kumanovë SHFK "Jeronim De Rada" - Çerkez, Kumanovë
Kumanovo, 1300

Fillimi e themeli i çdo diturie është gjuha… Ne shqiptarët, duhet ta ruajmë me kujdes gjuhën tonë, si një pishtar të denjë që të mos e shuajnë erërat armike… Jeronim De Rada

Malac Genijalac - Kumanovo Malac Genijalac - Kumanovo
Народна револуција бр. 48
Kumanovo

Најдоброто училиште за менталнна аритметика ,,Малац Ге

Select - Центар за странски јазици Select - Центар за странски јазици
Tode Dumba 101a
Kumanovo, 1300

Центар за странски јазици - Centre for foreign languages

Trekëndëshi didaktik Trekëndëshi didaktik
Kumanovo, 1315

www.trekendeshididaktik.wordpress.com

Bujinkan Tori-Macedonia Bujinkan Tori-Macedonia
Kumanovo, 1300

Bujinkan Tori is founded by Shihan Nedeljko Ashanin, and Bujinkan Tori Kumanovo is founded by Sensei

Перципио Перципио
Ilindenska 40/2
Kumanovo, 1300

Центарот за личен и креативен развој „ПЕРЦИПИО“ пром?

Вук Караџиќ Вук Караџиќ
Ulica Braca Filipovic Br. 17
Kumanovo, 1300

ВЕБ СТРАНА http://vukkaradzik.weebly.com YOUTUBE www.youtube.com/channel/UC5czeqafHAnQ-f8bn9n6E2w