Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”

Prof. Rahman Ahmedi

Ne ofrojmë cilësi, ju përfitoni Dije!

Operating as usual

14/09/2023

Regjistrimet janë në vijim...📖🖋️🇩🇪

29/08/2023

⏳✍🏻🇩🇪...Regjistrimet filluan!

📚A1 | A2 | B1 | B2

👨‍🏫|👨‍💻Mësim në klasë & Online.

🗓 Regjistrimet janë deri më datë 20.09.

✨Puna jonë, angazhimi juaj dhe suksesi është i garantuar!

Ju Mirëpresim!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 14/07/2023

Urime dhe suksese të gjithë kandidatëve tanë të cilët ndoqën kurset Intensive dhe Individuale në “DER DIE DAS” i'u nënshtruan provimeve në institutin e "ÖSD", "Goethe Institut" dhe " Telc" dhe i kaluan ato me sukses.

1. Mirlind Arsllani
2. Drenushe Tafa Ramadani
3. Gentijana Bilalli
4. Florida Amiti
5. Festim Ramazani
6. Leutrime Asani
7. Suzana Tairoska
8. Selamedije Islami
9. Arzije Amiti
10. Qendresa Arifi

Me ne jeni një hap drejt Suksesit!

Informohu në:
Mob: 071567797
Email: [email protected]

12/04/2023

Regjistrimet janë në vijim..📖🖋️🇩🇪

Ligjeratat fillojnë më datë (e enjte)

Bëhu pjesë e grupit edhe ti !

Ju Mirëpresim!

21/03/2023

Ligjeratat filluan...📚🇩🇪✅

Suksese..!✨

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 05/03/2023

Festë,

nga hapja e kursit tonë të gjuhës gjermane "DER DIE DAS" - Kërçovë

Ndihemi krenar dhe të priviligjuar për sukseset e arritura të kandidatëve tanë, dhe falenderojm të gjithë ato që ishën pjesë e kursit tonë.

..cilësi, dije, sukses të gjitha në një vend!

Me respekt,
Prof. Rahman Ahmedi

01/03/2023

Regjistrimet filluan...

Bëhu pjesë e grupit edhe ti!

Ju Mirëpresim!

13/02/2023

Filloj grupi Online i 📚🇩🇪✅

Suksese!✨

03/02/2023

Ligjeratat filluan...📚🇩🇪✅

Suksese..!✨

03/02/2023

Urime çertifikata e nivelit , suksese të tjera Zelije.🎊

Puna dhe sinqeriteti ynë, vlersohet nga suksesi i kandidatëve tanë!

Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 10/01/2023
06/01/2023

Urime çertifikata e nivelit B1, suksese të tjera Fitesa.🎉

Puna dhe sinqeriteti ynë, vlersohet nga suksesi i kandidatëve tanë!

Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

21/12/2022

🔸Të gjithë ndjekin cilësin, por atë e gjeni vetëm tek ne!

̈sim
̈
̈si


̈


Ju Mirëpresim!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 21/12/2022

Herzlichen Glückwunsch zum Zertifikat & 🇩🇪🎉✅

Ich wünsche euch allen viel Erfolg und Vielen Dank für euere Teilnahme!

Mit Respekt,
Der Die Das

29/11/2022

Urime çertifikata e nivelit A1, suksese të tjera Faton.🎉Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

21/11/2022

Urime çertifikata e nivelit A1, suksese të tjera Mirsat.🎉Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

01/11/2022

Urime çertifikata e nivelit B1, suksese të tjera Drenushe.🎉

Puna dhe sinqeriteti ynë, vlersohet nga suksesi i kandidatëve tanë!

Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 25/10/2022

Kandidatët tanë të cilët ndoqën kursin Intensiv dhe Individual në “DER DIE DAS” i'u nënshtruan provimit në institutin e "ÖSD" dhe e kaluan atë me sukses... !✅

Me ne jeni një hap drejt Suksesit!🎉

Informohu në:
Tel: 071567797
Email: [email protected]

03.10.2022, Tetovë

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 29/09/2022

Ligjeratat filluan...📚🇩🇪✅

Suksese..!✨

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 29/09/2022

🇩🇪🌍📚...kurse online, cilësi e garantuar!

Suksese..!✨13/09/2022

📍Njoftojmë që, lokacioni i ri i kursit tonë giendet afër Romanses!

12/09/2022
Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 01/09/2022

⏳✍🏻🇩🇪...Regjistrimet filluan!

📚A1 | A2 | B1 | B2

👨‍🏫|👨‍💻Mësim në klasë & Online.

🗓 Ligjeratat fillojnë

✨Puna jonë, angazhimi juaj dhe suksesi është i garantuar!

Ju Mirëpresim!

30/08/2022

Herzlichen Glückwunsch zum Zertifikat 🇩🇪🎉✅

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 15/08/2022

Kursistet tanë të cilët ndoqën kursin Intensiv dhe Individual në “DER DIE DAS” i'u nënshtruan provimit në institutin e "ÖSD" dhe e kaluan atë me sukses... 🇩🇪🎉✅

Me ne jeni një hap drejt Suksesit!✨

Me Respekt,
Der Die Das

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 19/07/2022

Herzlichen Glückwunsch zum Zertifikat 🇩🇪🎉✅

Ich wünsche euch allen viel Erfolg und Vielen Dank für euere Teilnahme!

Mit Respekt,
Der Die Das

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 13/05/2022

🔸Urime të gjithve për çertifikatat e nivelit 🎉

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 14/04/2022

⏳✍🏻🇩🇪...Edhe 3 ditë Regjistrime!

📚A1 | A2 | B1 | B2

👨‍🏫|👨‍💻Mësim me prezencë fizike & Online.

🗓 Ligjeratat fillojnë

📱071/567-797

Ju Mirëpresim!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 15/03/2022

...suksesi nuk është rastësi!✅

Urime dhe shume suksese kandidatëve tanë të cilët kaluan me sukses provimet e nivelit & në 3 institutet e ndryshme gjermane!🎉

🇩🇪🇨🇭🇦🇹

Me Respekt,
Der Die Das05/02/2022

Me ne jeni një hap drejt Suksesit!✨

02/02/2022

Aplikime për termin në ambasadën gjermane!

Aplikimet për termin për muajin mars mund të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes nga data 1-15 Shkurt.

☎️071/567-797

25/01/2022

📌Regjistrimet vazhdojnë...

⚠️Edhe pak vende të lira

🗓Ligjeratat fillojnë më 02. Shkurt (e mërkurë)

📩&📱071567797

15/01/2022

Eja, në kurset e gjermanishtes.
Zgjidh formatin individual apo në grup, të rëndomtë apo intensiv.

Ju Mirëpresim!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 14/01/2022

✨Me ne jeni një hap drejt Suksesit!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 09/01/2022

🔸Të gjithë nxitojnë mbas cilësis, por atë e gjeni vetëm tek ne!

Photos from Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”'s post 09/01/2022

🔸 ...cilësi, dije, sukses të gjitha në një vend!

06/01/2022

❄️🇩🇪KURSE TË GJUHËS GJERMANE🇩🇪❄️
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖

📌Nivelet: A1 | A2 | B1 | B2

🔸Kurse Intensive (3x në javë nga 2 orë)
🔸Kurse Online
🔸Kurse Individuale
🔸Përgaditje për provim
🔸Testime paraprake

📚Puna jonë përkushtimi juaj, suksesi është i garantuar!

📍 Kërçovë

📖Regjistrimet janë në vijim...⏳✍🏻🇩🇪

➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
📱071567797 (Viber / Whatsapp)
🔸Instagram -

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Deutsch Sprechen! #A2NIVEAU🇩🇪 Deutsch lernen mit Dialogen!🗣
Die Kinder sprechen einfach Deutsch!😀👍#dialog

Location

Category

Telephone

Website

Address


Kicevo

Opening Hours

Monday 12:00 - 20:00
Tuesday 12:00 - 20:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 12:00 - 20:00
Friday 12:00 - 20:00
Saturday 12:00 - 20:00
Other Schools in Kicevo (show all)
IQ UP - Kichevo IQ UP - Kichevo
Kicevo, 6250

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Këshilla - Совет Këshilla - Совет
Macedonia
Kicevo, 6250