Educational center Bright KIDS - Karposh, Kicevo Videos

Videos by Educational center Bright KIDS - Karposh in Kicevo. Kids educational center

🐛ЛЕТЕН КАМП 🐛

Дел од креативните содржини од нашиот летен камп.
📞078/887-889

Other Educational center Bright KIDS - Karposh videos

🐛ЛЕТЕН КАМП 🐛Дел од креативните содржини од нашиот летен камп.📞078/887-889

🎃🎃🎃

Haloween party🎃