Educational center Bright KIDS - Karposh

Kids educational center

Едукативниот центар Bright Kids во фокусот на неговото работење ги става децата,нивното едуцирање,воспитување и поттикнување на креативноста и имагинацијата.Има за цел згрижување на децата пред и после училиште,завршување на домашните задачи,учење на тековни лекции,совладување на потешкотиите во наставниот материјал,истовремено забавувајќи се со креативни и едукативни работилници,изучување на нов

Operating as usual

Photos from IQ UP Karposh - Skopje's post 26/09/2023
Photos from IQ UP Karposh - Skopje's post 26/09/2023

Education that inspires❗ IQ UP Karposh - Skopje 📞078 887 889

26/09/2023

Ајде да истражуваме заедно ! IQ UP Karposh - Skopje 📞 078 887 889

Здраво другарчиња! Јас сум Јаков,имам 5 години и сум дел од Магичната лабораторија на Биби и Боби. Ајде заедно да учиме,експериментираме и истражуваме !

☎️078 887 889

26/09/2023

✅ИДНИ ПРВАЧИЊА 5-6 години❗

Во курсот ИДНИ ПРВАЧИЊА , децата ќе добијат мотивираност, љубов кон учењето, свесност за себе и околината, подобра комуникација со другарчињата и самодоверба која им е најпотребна за да зачекорат сигурно во училиште. На часовите ќе научиме :

✅учење,пишување и препознавање на броеви
✅ учење и пишување на азбуката
✅работа со природни и рециклирани материјали
✅развој на фина моторика
✅графомоторика
✅истражувачки активности
✅тимска работа
✅социјализација

Курсот се изведува 2 пати неделно по 90 минути. Групите се по 8 деца и со секое од нив се пристапува индивидуално.

Започнуваме на 09.10 ❗

📞078 887 889

Educational center Bright KIDS - Karposh Kids educational center

22/09/2023

❗УПИСИ за КРЕАТИВЕН КУРС 3-6 год

🧪 Креативниот курс од 3-6 години се изведува по програма за ран детски развој и сите зададени цели се реализираат преку игра и забава.
Програмата опфаќа теми од:

✅математика(игра со бројки)1️⃣2️⃣3️⃣
✅македонски (препознавање на букви и описменување)🅰️🅱️
✅ бон-тон навики🗃
✅читање на приказни кои се обработуваат на забавен начин📚;
✅изработка на проекти✂️
✅ експерименти-преку кои се поттикнува нивната креативност и ги истражуваат границите на љубопитноста⚗
✅ социјализација👭👬

Групите се по 10 деца,за да може да се пристапи индивидуално со секое дете.

📝Термини :
1️⃣ група :09:00-13:00 часот
2️⃣ група :13:00-17:00 часот

Уписите траат до крај на месецот❗

📞 078/887-889

📍Локација :
Ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд Престиж) , Taфталиџе

Educational center Bright KIDS - Karposh Kids educational center

25/08/2023

Играме и учиме со најмалечките! 🎮📚

🗓️ Најновата СТЕМ програма е наменета за деца на возраст од 3 до 5 години.

🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенцијали преку иновативен пристап во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. 🚀🔍🎨

🗺️ Преку научни сказни и забавни авантури на Биби и Боби, најмладите сонувачи ќе ги истражуваат тајните на светот околу нив и ќе ги откриваат прекрасните страни на учењето. 🌈📚

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на

📞 078 887 889

#СТЕМ #ЕдукацијаШтоИнспирира #РанРазвој

25/08/2023

За да се постигнат целите на едукацијата, да се допре до детската душа и да се задржи нивниот интерес, часовите мора да бидат исполнети со забавни активности и интересни игри. Бидејќи детскиот мозок така најдобро учи, кога е ангажиран, среќен и мотивиран. ✅

IQ UP! едукација на забавен и иновативен начин! 💡

ПРОГРАМИРАЊЕ + ТЕХНОЛОГИЈА + ИНЖЕНЕРСТВО + НАУКА + ЛИТЕРАТУРА

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на:
📞 – 078 887 889

#ЕдукацијаШтоИнспирира

25/08/2023

Ве запознаваме со програмата:
Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС ➕

Оваа програма е наменета за деца од 6 до 9 години. Преку забавен и интерактивен пристап, го прошируваме нивното знаење во сферата на природните науки, математиката и технологијата.

Меѓутоа, ова не е училишна програма. Нашата „Магична лабораторија” отвора врати кон неверојатен свет на истражување. Нашите мали генијалци, ги поттикнуваме повеќе да размислуваат и да истражуваат за поконкретни теми и проблематики. 🗺️

Преку низа од 40 различни теми, нашите ученици ги воведуваме во најразлични области како астрономија, електроника, ботаника, анатомија, геометрија и хемиски реакции. Нашата цел е да им обезбедиме суштинско знаење и да ги поттикнеме да бидат реални истражувачи. 🔭🥼

Интересен дел од програмата е фокусот на блоковото програмирање. Го надградуваме нивното знаење и креативност преку програмирање на игри и изработка на проекти. ⌨️💿📀

Пред сѐ, ги инспирираме да бидат активни и креативни. Да ја користат својата фантазија и да создаваат, да истражуваат, да се чувствуваат како вистински сонувачи, откривајќи го светот околу нив.

За повеќе информации посетете ја нашата веб-страница www.iqup.mk 🌐
Или на 📞 078/887-889

#ЕдукацијаШтоИнспирира #МагичнатаЛабораторијаНаБибиИБобиПЛУС #Наука #Креативност #Програмирање #ДецаСонувачи

25/08/2023

🚀 IQ UP! - Нашите едукативни програми обезбедуваат уникатно образование, прилагодено на возраста и потребите на децата. 📚🎉

🔍 Секоја програма опфаќа важни области како математика, биологија, хемија, физика, технологија, уметност и литература. Но, тоа не е сè! 🌟 Нашите генијалци ќе изучуваат и инженерство, екологија, астрономија, електроника, механика и програмирање!

📢 Ве очекуваме на бесплатен пробен час. 📝 Регистрирајте се на следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 Повеќе информаци на:
📍 IQ UP - Karposh 078/887-889

🌠 Заедно го инспирираме детскиот развој! 💡🌈

#ЕдукацијаШтоИнспирира #СТЕМпрограми

25/08/2023

Новата СТЕМ едукативна програма е наменета за деца од 3 до 5 години. Нашата цел е да ги поттикнеме детските потенцијали преку иновативен пристап воведувајќи ги во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. Преку забавни авантури со Биби и Боби децата ќе го истражуваат светот околу нас и ќе учат низ игра. 🚀

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на:

IQ UP! Карпош – 078 887 889

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

25/08/2023

📚 Запознајте се со 💡 - иновативниот образовен модел што ги спојува интелектуалниот развој и вештините со знаењето во областа на науките, технологијата, програмирањето и литературата!

🌟 Закажете бесплатен пробен час на линкот:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во

IQ UP! Карпош – 078 887 889

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #ЕлементиНаЕдукација

25/08/2023

🌟 Уписите се во тек!
IQ UP! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 3 до 13 години.

ПЕТ ДЕВЕТМЕСЕЧНИ ПРОГРАМИ:

⚗️ Мали истражувачи;
🧬 Магичната лабораторија на Биби и Боби;
🔭 Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС;
🧫 Научните авантури на Оливер;
🧪 Научните авантури на Оливер ПЛУС.

Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на

IQ UP! Карпош – 078 887 889

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

25/08/2023

Новата СТЕМ едукативна програма е наменета за деца од 3 до 5 години. Нашата цел е да ги поттикнеме детските потенцијали преку иновативен пристап воведувајќи ги во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. Преку забавни авантури со Биби и Боби децата ќе го истражуваат светот околу нас и ќе учат низ игра. 🚀

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на

IQ UP! Карпош – 078 887 889

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

25/08/2023

Експериментираме во нашата научна лабораторија 🧪

5 деветмесечни едукативни програми преку кои децата ќе имаат можност за експериментирање, набљудување и практична примена.

⚗️ Мали истражувачи;
🧬 Магичната лабораторија на Биби и Боби;
🔭 Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС;
🧫 Научните авантури на Оливер;
🧪 Научните авантури на Оливер ПЛУС.

Малите генијалци ќе уживаат во нашата лабораторија 👩‍🔬🧑‍🔬 Заедно ќе ги откриваме тајните на хемиските реакции и магијата на научното истражување 🔬🔍

Уписите за нови другарчиња се во тек!

Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на:
📞 – 078 887 889

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

25/08/2023

✅ ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ 1-5 одделение
(преземање на децата од ОУ Јан Амос Коменски)

Децата пред или после училиште ги згрижуваме каде ги завршуваат домашните задачи и се подготвени за наредниот училишен ден !

📚 Згрижување и едукација на деца од 1-5 одделение ;
📝Пишување домашни, учење на тековни лекции ,подготовка за тестови ;
👩‍🏫 Индивидуален пристап ;
😷 Ограничен број на деца во група ;
🚐 Преземање/носење на децата од/до училиште од ОУ Јан Амос Коменски
🍛 Ручек (опционално)

📍Локација: Ул. Прашка бр.13
Тафталиџе -комплекс Гранд Престиж

📞 078 /887-889

25/08/2023

✏️ УПИСИТЕ ЗА 2023/24 ЗАПОЧНАА✏️

✅ КРЕАТИВЕН КУРС 3-6 год

🧪 Креативниот курс од 3-6 години се изведува по програма за ран детски развој и сите зададени цели се реализираат преку игра и забава. Програмата има едукативен карактер,насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст,се поттикнуваат креативноста и мисловната активност кај децата а посебен акцент се става на индивидуалноста.
Групите се по 10 деца,за да може да се пристапи индивидуално со секое дете.

📝Термини :
1️⃣ група :09:00-13:00 часот
2️⃣ група :13:00-17:00 часот

📞 078/887-889

📍Локација :
Ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд Престиж) , Taфталиџе

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 20/08/2023

ЛЕТЕН КАМП - посета на Дино Парк🦕🦖🦕

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 12/08/2023

Експериментите во летниот камп ни се најзабавни. Се забавуваме и учиме !

12/08/2023

🐛ЛЕТЕН КАМП 🐛

Дел од креативните содржини од нашиот летен камп.
📞078/887-889

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 12/08/2023

🌳🌼 Денес бевме во акција за поддршка на нашата прекрасна природа! 🌍🌱
Го посетивме Градскиот парк во нашиот главен град и преку забавни игри и активности, ги научивме нашите деца за важноста на одржливост и заштита на околината.
🧒👧 Да го учиме нашето најмладо поколение да го цени природниот свет, да го чува и заштитува, е од витално значење за нашата заедница и за идните поколенија. Само заедно можеме да направиме разлика и да оставиме наш белег во историјата на подобро и одржливо утро. 💚🌏

#Одржливост #Екологија #ЗаштитаНаОколината #ЕденСвет

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 12/08/2023

Денес имавме неверојатно искуство -посета на природно-научниот музеј!

Со возбуда ги истражуваа различните животни видови и научија многу за нивните уникатни услови на живот.
Да го поттикнуваме заедно интересот на децата кон животинскиот свет,да ги заштитиме и чуваме нашите природни богатства и животни видови. Нека нивното воодушевување стане инспирација за поддршка на одржливост и одговорност кон нашата планета. 🌍

#Наука #Природа #Деца #Музеј #Воодушевување

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 07/08/2023

ЛЕТЕН КАМП - 🥎НЕДЕЛА НА СПОРТ🥎

Одличен ден за спорт и забава! Децата уживаа на својот приватен час со тренер по тенис, каде што ги научија сите тајни и правила на играта 🎾⚽ Тенисот е прекрасен спорт кој ги развива нивните вештини, физичка состојба и тимски дух.

🚀 Физичка активност е клуч за здрав развој на децата! 🏃‍♂️🤸‍♀️

Запознавањето со спортови им помага да ги откријат своите страсти и интереси, ги подобруваат својата координација и флексибилност, ги учат на тимска работа и спортски вредности како спортска култура и фер-плеј. 🤝💪

📞078/887-889

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 02/08/2023

На оваа екскурзија ги откриваме тајните и животот во неолитско време во археолошкиот локалитет Тумба Маџари.
Неолитското село претставува населба која потекнува од VI век пред н.е.
Голема благодарност до кустосот Тони кој детално ни го објасни и долови начинот на животот во неолитската доба

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 22/07/2023

Летен камп 👬👫

За оваа недела, ја одбравме убавата природна дестинација кањон Матка и ја имавме најдобрата екскурзија до сега! 🌳🌊
Имавме можност да се насладиме на прекрасните природни пејсажи, да изучуваме флора и фауна, и да учиме за значењето на чистите реки и животната средина. 🌿🐦

За најзабавно лето ,придружете ни се!
📞 078/887-889

15/07/2023

Аплицирајте најдоцна до 21.07 на 👇

📩 [email protected]

IQ UP Karposh - Skopje
Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката, математиката и технологијата.

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 15/07/2023

Запиши се веднаш! Останати се уште 3 места✨️
📞 078 887 889

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 15/07/2023

🌴🦁🐼 Оваа недела со децата од летниот камп ја посетивме Зоолошката градина! 🐒🐯🦓

Денес имаме неверојатни вести да споделиме со вас! Нашата Зоолошка градина беше посетена од најголемиот и највозбудливиот број мали и весели деца од летниот камп. 🌞👧👦

Во текот на нивната посета, децата имаа можност да се запознаат со разновидните видови на животни, да научат интересни факти и да ги видат животните во нивните природни средини. Ова беше навистина неверојатно искуство за сите нас! 📚🦒🌿

Овозможете им забавно лето на Вашите деца .
📞078/887-889

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 15/07/2023

🌟 НОВИ АВАНТУРИ ВО КОСМОСОТ! 🚀🪐

Здраво, родители и деца!
🌟 Се прашувате што ново имаме за вас? Подгответе се за вистинската космичка недела со истражување на Сончевиот систем! 🌞🌍🌕

Дали вашите мали истражувачи се прашуваат за планетите и ѕвездите? Сакате да им дадете можност да откријат нешто неверојатно?

Децата од летниот камп се запознаа и научија се што им е потребно за планетите, ѕвездите и космосот во целост. Преку интерактивни лекции и забавни игри, ги открија тајните на нашиот сончев систем.

🪐 Што научија?

Името и редот на планетите во Сончевиот систем
Карактеристики и интересни факти за секоја планета
Како се формираат ѕвездите и космичките тела
Интересни приказни и легенди поврзани со секоја планета.

Учењето е забавно во летниот камп ! Придружете ни се
📞 078/887-889

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 15/07/2023

Здраво, другарчиња!
Сакаме да ви го споделиме неверојатното искуство што го доживеавме денес со децата од летниот камп на спортскиот аеродром Стенковец. 🌟

Децата имаа прекрасна можност да ги истражуваат своите аеродромски соништа преку различни активности и предизвици. Управување со мини-авиони, учење на основите на пилотирање, и се запознаа со подготовки за летање со падобран. Нашиот камп им нудеше одлични прилики за забава и учење. 🚀✈️

Желбата за истражување на авијацијата никогаш не била поголема.Можеби тука, на нашиот камп, се раѓаат идните пилоти, инженери и авијациони стручњаци. Секако, ова е само почетокот на нивната неверојатна авијационска приказна! ✨🌍

Се забавувавме, учевме и развивавме вештини на спортскиот аеродром Стенковец. Изразуваме огромна благодарност на целиот тим и инструкторите кои имаа неверојатна стручност и љубезност да ја споделат својата страст со нас.

#СпортскиАеродромСтенковец #ЛетенКамп #Авијација #Спорт #Забава #Истражување

04/01/2023

✏️ ЗИМСКИ УПИСИ ✏️

✅ КРЕАТИВЕН КУРС 3-6 год

🧪 Креативниот курс од 3-6 години се изведува по програма за ран детски развој и сите зададени цели се реализираат преку игра и забава. Програмата има едукативен карактер,насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст,се поттикнуваат креативноста и мисловната активност кај децата а посебен акцент се става на индивидуалноста.

🔴 Понеделник: весела азбука + друштвени игри
🟠 Вторник: мала математика + спортико
🟡 Среда: бонтон + all about me
🟢 Четврток: патуваме околу светот + ликовно студио
🔵 Петок: мал научен проект + танцуваме

📝Термини :
1️⃣ група :09:00-13:00 часот
2️⃣ група :13:00-17:00 часот

📞 078/227-413

📍Локација :
Ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд Престиж)

Educational center Bright KIDS - Karposh Kids educational center

04/01/2023

❄ЗИМСКИ КАМП❄

☃️Овозможете им на Вашите деца незаборавен зимски распуст !☃️

И оваа зима ЕЦ БРАЈТ КИДС организира ЗИМСКИ КАМП за деца од 6-12 години исполнет со забавни активности.

-креативни работилници
-стратешки игри
-литературно катче
-зимски лудории
-логички квизови
-друштвени игри
-спортски активности
-игри,забава и караоке

Групите се со ограничен број на места!

Почнуваме од 09.01-20.01

Цена :неделна : 2500 денари
дневна : 600 денари
📍 локација: ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд престиж)
☎️ 078/227-413

Educational center Bright KIDS - Karposh Kids educational center

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 21/12/2022

🎄☃️❄️🎊🎁 Новогодишна бајка во нашата училница 🎄☃️❄️🎊🎁

Photos from Educational center Bright KIDS - Karposh's post 14/11/2022

Во нашата училница децата прават креативни избори во нивното учење, каде наставникот нуди активности соодветни на возраста за да го води процесот.

Возраст :3-6 години
Времетраење: 4 часа дневно од понеделник до петок
Големина на групи: 10 деца

Уписите се во тек !
📞078 887 889

29/10/2022

✏️ УПИСИТЕ ЗА 2022/23 ЗАПОЧНАА✏️

✅ КРЕАТИВЕН КУРС 3-6 год

🧪 Креативниот курс од 3-6 години се изведува по програма за ран детски развој и сите зададени цели се реализираат преку игра и забава. Програмата има едукативен карактер,насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст,се поттикнуваат креативноста и мисловната активност кај децата а посебен акцент се става на индивидуалноста.

🔴 Понеделник: весела азбука + друштвени игри
🟠 Вторник: мала математика + спортико
🟡 Среда: бонтон + all about me
🟢 Четврток: патуваме околу светот + ликовно студио
🔵 Петок: мал научен проект + танцуваме

📝Термини :
1️⃣ група :09:00-13:00 часот
2️⃣ група :13:00-16:00 часот

📞 078/887-889

📍Локација :
Ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд Престиж)

15/09/2022

✏️ УПИСИТЕ ЗА 2022/23 ЗАПОЧНАА✏️

✅ КРЕАТИВЕН КУРС 3-6 год

🧪 Креативниот курс од 3-6 години се изведува по програма за ран детски развој и сите зададени цели се реализираат преку игра и забава. Програмата има едукативен карактер,насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст,се поттикнуваат креативноста и мисловната активност кај децата а посебен акцент се става на индивидуалноста.

🔴 Понеделник: весела азбука + друштвени игри
🟠 Вторник: мала математика + спортико
🟡 Среда: бонтон + all about me
🟢 Четврток: патуваме околу светот + ликовно студио
🔵 Петок: мал научен проект + танцуваме

📝Термини :
1️⃣ група :09:00-13:00 (14:00) часот
2️⃣ група :(12:00) 13:00-16:00 часот

📍Локација :
Ул. Прашка бр.13 (комплекс Гранд Престиж)

09/09/2022

Пријавете се за демо час👇https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde1GgbDaXaIJiF4ITGoKy6GqBa3PR8nui1tHnEPD_5KoVZpA/viewform

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

IQ Up едукацијата е иновативен образовен модел кој ги пополнува и надминува сите предизвици и дупки што ги има традиционалното образование.

IQ Up! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 5 до 13 години.

Секоја IQ up! едукативна програма трае 9 месеци и содржи:
💡40 различни теми
🧬Над 300 научни поими
🧪Над 100 експерименти
🔧Над 100 реални проекти
📖40 едукативни научни приказни
💻40 дигитални проекти за кодирање
🧠Над 50 мозочни вежби
💡120 логички вежби и задачи
📚4 работни книги

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
Или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:
IQ UP! Aerodrom – 070 223 573
IQ UP Karposh - Skopje – 078 887 889
IQ UP - Veles – 075 380 443
IQ UP - Prilep – 071 308 446
IQ UP - Ohrid – 078 249 507
IQ UP - Kavadarci – 075 448 873
IQ UP - Kichevo – 071 777 939
IQ UP - Shtip – 075 427 605
IQ UP - Radovish – 070 226 489
Дознај повеќе на:
www.iqup.mk

08/09/2022

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

IQ Up едукацијата е иновативен образовен модел кој ги пополнува и надминува сите предизвици и дупки што ги има традиционалното образование.

IQ Up! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 5 до 13 години.

Секоја IQ up! едукативна програма трае 9 месеци и содржи:
💡40 различни теми
🧬Над 300 научни поими
🧪Над 100 експерименти
🔧Над 100 реални проекти
📖40 едукативни научни приказни
💻40 дигитални проекти за кодирање
🧠Над 50 мозочни вежби
💡120 логички вежби и задачи
📚4 работни книги

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

Или контактирајте нѐ на 078 887 889
Дознај повеќе на:
www.iqup.mk

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

IQ Up едукацијата е иновативен образовен модел кој ги пополнува и надминува сите предизвици и дупки што ги има традиционалното образование.

IQ Up! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 5 до 13 години.

Секоја IQ up! едукативна програма трае 9 месеци и содржи:
💡40 различни теми
🧬Над 300 научни поими
🧪Над 100 експерименти
🔧Над 100 реални проекти
📖40 едукативни научни приказни
💻40 дигитални проекти за кодирање
🧠Над 50 мозочни вежби
💡120 логички вежби и задачи
📚4 работни книги

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
Или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:
IQ UP! Aerodrom – 070 223 573
IQ UP Karposh - Skopje – 078 887 889
IQ UP - Veles – 075 380 443
IQ UP - Prilep – 071 308 446
IQ UP - Ohrid – 078 249 507
IQ UP - Kavadarci – 075 448 873
IQ UP - Kichevo – 071 777 939
IQ UP - Shtip – 075 427 605
IQ UP - Radovish – 070 226 489
Дознај повеќе на:
www.iqup.mk

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🐛ЛЕТЕН КАМП 🐛Дел од креативните содржини од нашиот летен камп.📞078/887-889
🎃🎃🎃
Haloween party🎃

Location

Category

Telephone

Website

Address


Улица Прашка бр. 13
Kicevo
1000

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 10:00 - 14:00
Other Education in Kicevo (show all)
Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

ОСУ "Мирко Милески" Кичево ОСУ "Мирко Милески" Кичево
Рудничка бр. 2
Kicevo, 6520

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

Adams Edukacija Adams Edukacija
Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo, 6250

Language School

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.