Adams Education - Adams Edukacija, Kicevo Videos

Videos by Adams Education - Adams Edukacija in Kicevo.

☀️Летни едукативни работилници 2024☀️ - 🎉12ти по ред 🎉 Цвета Србиноска
„Сензомоторни игри - тактилна перцепција“
Сензомоторни активности за развивање на сетилото за допир. Тоа се практични животни, работни и игровни активности. Преку тактилната перцепција се учат особините на предметите (текстура, температура, тежина, цврстина...)🧪🫧🫧🖍️

Other Adams Education - Adams Edukacija videos

☀️Летни едукативни работилници 2024☀️ - 🎉12ти по ред 🎉 Цвета Србиноска„Сензомоторни игри - тактилна перцепција“Сензомото...

Watch Out...😊As you turn the handles, there could be a big surprise in store!🎊😁

Првите 5 најважни на свет!Игровните, добро осмислени едукативни активности влијаат на целокупниот психомоторен развој, к...