My Little School Kichevo

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from My Little School Kichevo, Education, Kicevo.

Operating as usual

22/04/2023
06/02/2023

Japim edhe certifikata te gatshme per gjuhe dhe informatike. Pa kurs, vetem me test.

06/02/2023

Oferta eshte e kufizuar.

31/05/2022

Best gifts and decoration

27/04/2022

Pas festes grup i ri B1

24/08/2021

Shtatori me grupe te reja

29/07/2021

Certifikate gjuhesh dhe te informatikes bazike, valide per cdo institucion ne Maqedoni.

02/07/2021

Our friend on instagram

16/06/2021

Our friend

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Kicevo
6250
Other Education in Kicevo (show all)
Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

Thenetclub Thenetclub
Bulevar Osloboduvanje
Kicevo, 6250

ОСУ "Мирко Милески" Кичево ОСУ "Мирко Милески" Кичево
Рудничка бр. 2
Kicevo, 6520

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

Educational center Bright KIDS - Karposh Educational center Bright KIDS - Karposh
Улица Прашка бр. 13
Kicevo, 1000

Kids educational center

Adams Edukacija Adams Edukacija
Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo, 6250

Language School

Green Squad Green Squad
Kicevo
Kicevo, 6250

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.