Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци

Центар за поддршка во учењето при ООУ "Страшо Пинџур" ви овозможув?

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kavadarci?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


, Dimkata Angelov Gaberot, 4
Kavadarci
1430
Other Schools in Kavadarci (show all)
IQ UP - Kavadarci IQ UP - Kavadarci
Илинденска 11
Kavadarci, 1430

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Helen Doron English Kavadarci Helen Doron English Kavadarci
Maksim Gorki 9A
Kavadarci, 1430

Иновативен метод за изучување англиски јазик

SOZSU "Gjorce Petrov" SOZSU "Gjorce Petrov"
Шишка 23
Kavadarci, 1430

Средно Општинско Земјоделско Шумарско Училиште „Ѓорче Петров“ - Кавадарци

OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ
Pionerska Br:24
Kavadarci

T - H - T <3

Maxima Edu Maxima Edu
Ilindenska 6-2/3
Kavadarci, 1430

Едукативен центар за странски јазици и преведувачки услуги

Lingua Language House Lingua Language House
Ilindenska 38
Kavadarci, 1430