Скалило Плус, Kavadarci Videos

Videos by Скалило Плус in Kavadarci. Едукативен центар кој нуди неколкучасовно згрижување,

Other Скалило Плус videos

Го обележавме денот на независноста на нашата татковина, со веење на македонското знаме и со пеење на мак. химна.

Raspeani decinja :*