Schools & colleges in Gradec

Find schools & colleges in Gradec. Listings include Fshati Gradec, Shkolla, Xhamia e Gradecit and Feja islame feja e drejt. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Gradec?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Fshati Gradec A Fshati Gradec
Gradec

Të dashur fansa, të nderuar qytetar, kjo është faqja zyrtare e f.Gradec në rrjetin social të Facebookut. | KRIJUESI I FAQES | www.fb.com/R3mzi.Idrizi

Shkolla B Shkolla
Gradec 101
Gradec, 0038941382098

mesues

Xhamia e Gradecit C Xhamia e Gradecit
Pa Numer
Gradec, 1241

``Kjo faqe eshte per Xhamine e Fshatit Gradec ... Administrator: Gadaf Memeti, Defrim Alija

Feja islame feja e drejt D Feja islame feja e drejt
[email protected]
Gradec

faqja feja islame feja e vertete do ta mbroj fen islame dhe meken