Xhamia e Fazanerise Gostivar

Xhamia e Fazanerise Gostivar

Comments

Nata e Kadrit.
Nata e zbritjes se Kuranit
Nata e caktimit te rriskut.
Nata e Faljes se gjynaheve.
Nata e zbritjes se Meshires.
Urime nata e Madhe e Kadrit!!
Zoti na i pranoft lutjet inshallah đź•‹
Sonte Nata e Kadrit, sikur të qëllon
Dhe në ibadet, gjithve t'na takon
Ah sa kam dëshirë, lutjet t'më pranohen
Për Fest të Bajramit, të gjithë të gëzohen
Të varfër, jetimë, sofrën ta kenë plot
Dhe gjithë muslimanët, ta fshijnë nga një lot
Eh sa muslimanë, luftohen pa pritë
Eh sa shum kufoma, po shtohen çdo ditë
Eh sa gjaku derdhet, eh sa Nëna qajnë
Sa vëllezër e motra, pa dashur i ndajnë
Mos harro ti Motër, mos harro ti Vëlla
Ndihmo dhe me zemër, sa mund bën Dua

Autor: HazbiTherra Ahmeti ( Elhamdulil-lah )

Allah

Operating as usual

29/09/2023
03/08/2023

Nëse e shihni se brengat shtohen dhe vështirësohen, dijeni se lehtësimi i Allahut ështe shume afër!

Nesër ditë e premte (xhuma), nëse do të fali Zoti mos e humb prezantimin në Xhami.

10/07/2023

Çdo sprovë dhe vështirësi që e godet besimtarin, për të është shpërblim, falje gjynahesh, rritje gradash dhe largim i ndonjë sprove edhe më të madhe se ajo.

26/06/2023

Dita e Arafatit 27.06.2023 (E martë)

Dita e Arafatit është dita e nëntë e muajit Dhulhixhxhe, një ditë para ditës së Kurban Bajramit.

Kjo ditë është mirë që të agjërohet dhe njëkohësisht të shtohen veprat e mira, lutjet tona te Allahu i Madhëruar, pasi ka shumë mundësi që ato të na plotësohen.

Lutja më e mirë është lutja që bëhet në ditën e Arafatit .

13/05/2023

ZOTI YNĂ‹:
Nuk po të lutemi për individ as për grupe të njerëzve, por të lutemi për ata që janë dertëlij për Islamin. bën Rahmet në këtë umet.
Zoti ynë, shpresojmë se brenda këtij umeti ka besimtarë dhe besimtare që merotojnë pranimin e lutjeve nga ana Yte, Zot mos na dëshpro, por na gëzo, ndihmo anën e hakut, dhe mos lejo të prijnë të pa drejtët dhe ata që nuk ja duan të mirën umetit.
Bëj që të gëzohen ata që janë në anën e hakut dhe Islamit.
Allahume Amin ja Rabel Alemin!

02/05/2023

"Ilaçi i sihrit, stresit dhe i të gjitha problemeve është Namazi i sabahut me xhemat."

Hoxhë Sadullah Bajrami

22/03/2023

Urime Muaj I Bekuar I Ramazanit, ALL-LLAHU naj pranoft agjerimin dhe lutjet tona ne keté Muaj te Bekuar.Amin🤲🕋❤

23/01/2023

Nuk është pasuria furnizimi më i mirë, por furnizim i vërtetë është: qetësia e shpirtit, drita e mendjes, shëndeti i trupit, pastërtia e zemrës, mendimi i shëndoshë që ndrçon mendjen, lutja e nënës, dhembshuria e babait, prania e vëllait, buzëqeshjet e fëmijëve, kujdesi për shokë, shoqërimi me njerëz të dashur vetëm për hirë të Allahut xh. sh.

22/01/2023

Selam Alejkum

Sonte, me mbarësinë e All-llahut, fillon muaji Rexheb i cili është i pari i tre muajve të bekuar.

Muhammedi a.s. kur hynte ky muaj lutej: "Zoti ynë! Na jep bereqet në muajt Rexheb e Shaban dhe na mundëso ta arrijmë Ramazanin!"

Zoti ynë na dhëntë bereqet në këto muaj e na mundësoftë ta arrijmë Ramazanin!

Photos from Xhamia e Fazanerise Gostivar's post 06/01/2023

Zoti kabull Namazin e xhumese.Amin

09/12/2022

E Xhuma

06/05/2022

E xhuma

Photos from Xhamia e Fazanerise Gostivar's post 02/05/2022

Gezuar te gjith muslimaneve ku jane festen e Fiter Bajramit. Zoti na pranoft agjerimin dhe lutjet tona qe i kemi be.
Duke uruar t’ju kene pranuar lutjete dhe ibadetet tuaja,ju uroj Fiter Bajramin edhe per shume vite. Qofshi te gezuar gjithmone sikur ne keto dite feste.

24/04/2022

NJOFTIM

Ditën e Hënë (nesër) pas namazit të drekës ne xhaminë tonë do të ketë ligjeratë për gjininë femërore.

19/04/2022

Dita e 18 e Ramazanit.

Nuk ka asgjë në këtë botë që e përmbush njeriun më shumë sesa Namazi.

Photos from Xhamia e Fazanerise Gostivar's post 08/04/2022

Eselam Alejkum
Allahu na e pranoft Namazin e xhumase
Në ketë muaj të bekuar të Ramazanit dhe agjerim të leht dhe të pranuar inshallah.Amin🤲🕋

01/04/2022

Selamun alejkum
Urime muajin e Ramazanit;
Urime ditët e mëdha të ummetit;
Urime muajin e begative, muajin mirësisë;
Urime muajin e njerëzisë,
Urime muajin e burrave;
Urime muajin e femrave të Islamit,
Urime muajin e njerëzve të qëndrueshëm, e bëftë Allahu xhelexhelaluhu të lehtë dhe më në fund e rrumbullaksoftë me pranim inshaAllahu te ala.

25/03/2022

Allahi kabull Namazin e Xhumase.

17/03/2022

Të gjithë ata që u zgjuan për të “falur namazin e sabahut” në këtë koh të ftohtë ;
E lus Allahun që të pastrojë zemrën tënde, të largojë shqetësimet dhe të zgjerojë furnizimin tënd.

07/03/2022

“Jeta është sfide, sfida më e bukur eshtë në shkallët e univerzitetit”.

- Hoxhë Jakup Asipi mesuesi që na mungon.

01/02/2022

TĂ« dashur miq!

Sonte, me mbarësinë e All-llahut, fillon muaji Rexheb i cili është i pari i tre muajve të bekuar.

Muhammedi a.s. kur hynte ky muaj lutej: "Zoti ynë! Na jep bereqet në muajt Rexheb e Shaban dhe na mundëso ta arrijmë Ramazanin!"

Zoti ynë na dhëntë bereqet në këto muaj e na mundësoftë ta arrijmë Ramazanin!

13/01/2022

Neser e xhuma Elhamdulilah🤲

23/12/2021

Elhamdulilah🤲

16/12/2021

Elhamdulilah🤲🕋

08/10/2021

Xhuma të pranuar InshAllah

06/10/2021

! ! !

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

A ka ardhur koha qe ka permendur profeti Muhammed a.s?!

Location

Category

Address

Fazanerija
Gostivar
Other Gostivar schools & colleges (show all)
AutoShkolla Timoni Teuta AutoShkolla Timoni Teuta
KOCO ZOZI
Gostivar, 1236

Auto Shkolla Timoni.Teuta Ben Stervitjen e Kandidateve Per B Kat..Dhe Pergaditjen e Pjeses Teorike.