Артелингва - Едукативен центар и преведувач

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo
тел: +38970554537 ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР И ПРЕВЕДУВАЧКО БИРО
„AРТЕЛИНГВА“ ГЕВГЕЛИЈА

НУДИМЕ:
- курсеви за сите возрасти и степени на познавање на јазикот со различен интензитет, динамика и времетраење ;

- специјализирани курсеви ;

- настава по најсовремени методи со компјутери, аудио-видео материјали и визуелни помагала ;

- мали групи со оптимален број на посетители ;

- најсовремено опремена училница со пријатна атмосфера.

КУРСЕВИ:
- англиски јазик
- шпански јазик
- италијански јазик
- анимација
- македонски јазик за странци.
Едукативен центар и преведувачко биро „Артелингва“ исто така ви ги нуди и следниве услуги:

- преводи ;
- судски преводи ;
- симултано и консекутивно толкување ;
- индивидуална настава по договор ;
- изработка на семинарски и дипломски трудови.


КОНТАКТ:
телефон: 070 554 537
www.facebook.com: Едукативен центар и преведувачко биро “Артелингва“
е-mail: [email protected]

АДРЕСА:
Димитар Влахов бр.15 (поранешен кафе бар „Пац“)

Operating as usual

15/09/2016

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО СВОЕТО МЕСТО!

13/09/2016

НАУЧЕТЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК!
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК
СО НАСТАВА ЗАПОЧНУВАМЕ НА 19.09.2016 (ПОНЕДЕЛНИК)
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО СВОЕТО МЕСТО!

09/09/2016

НАУЧЕТЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК!
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!
ТЕЛ. 071761585 070554537

08/09/2016

НАУЧЕТЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

---------УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК---------------

ЗА СЕКОЈ УЧЕНИК СЛЕДУВА БЕСПЛАТЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР И БЕСПЛАТНИ УЧЕБНИЦИ

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ИНБОКС ИЛИ
ТЕЛ. 070554537 071761585

07/09/2016

Timeline Photos

06/09/2016

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!!

05/09/2016

Научете англиски јазик на забавен и едноставен начин!

05/09/2016

Научете англиски јазик!
Артелингва нуди курсеви за основци и средношколци
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК
тел. 070554537 071761585

05/09/2016

Артелингва нуди курсеви по АНГЛИСКИ ЈАЗИК за основци и средношколци
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК
тел. 070554537 071761585

05/09/2016

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

05/09/2016

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!

05/09/2016

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

05/09/2016

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

[11/04/14]   Оваа недела започнуваме со трет степен англиски јазик за возрасни. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[11/02/14]   Оваа недела започнуваме со трет степен англиски јазик за возрасни. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[10/13/14]   Почитувани пријатели! Во текот на овој месец ќе се формираат групи за возрасни по англиски јазик за прв, втор, трет и четврти степен. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[10/05/14]   Почитувани пријатели! Во текот на овој месец ќе се формираат групи за возрасни по англиски јазик за прв, втор, трет и четврти степен. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[10/03/14]   Почитувани пријатели! Во текот на овој месец ќе се формираат групи за возрасни по англиски јазик за прв, втор, трет и четврти степен. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[09/30/14]   Почитувани пријатели! Во текот на овој месец ќе се формираат групи за возрасни по англиски јазик за прв, втор, трет и четврти степен. Сите заинтересирани нека пишат во инбокс или на тел. 070 554 537

[05/14/14]   Od ovoj mesec se formira grupa za 3ti stepen - angliski jazik. Ako ste zainteresirani pishete ni vo inbox ili javete se na 070 554 537

13/05/2014

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

Od ovoj mesec se formira grupa za 3ti stepen - angliski jazik. Ako ste zainteresirani pishete ni vo inbox ili javete se na 070 554 537

[05/12/14]   Od ovoj mesec se formira grupa za 3ti stepen - angliski jazik. Ako ste zainteresirani pishete ni vo inbox ili javete se na 070 554 537

07/04/2014

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

MATURANTI, podgotvete se za drzavnata matura po angliski jazik! Podgotvitelna individualna nastava i kursevi po angliski jazik za polaganje drzavna matura. POVELETE vo prostoriite na ARTELINGUA (pozadi apolonija). Informacii na tel: 070 554 537

04/04/2014

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

MATURANTI, podgotvete se za drzavnata matura po angliski jazik! Podgotvitelna individualna nastava i kursevi po angliski jazik za polaganje drzavna matura. POVELETE vo prostoriite na ARTELINGUA (pozadi apolonija). Informacii na tel: 070 554 537

03/04/2014

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

MATURANTI, podgotvete se za drzavnata matura po angliski jazik! Podgotvitelna individualna nastava i kursevi po angliski jazik za polaganje drzavna matura. POVELETE vo prostoriite na ARTELINGUA (pozadi apolonija). Informacii na tel: 070 554 537

02/04/2014

MATURANTI, podgotvete se za drzavnata matura po angliski jazik! Podgotvitelna individualna nastava i kursevi po angliski jazik za polaganje drzavna matura. POVELETE vo prostoriite na ARTELINGUA (pozadi apolonija). Informacii na tel: 070 554 537

21/02/2014

Timeline Photos

28/01/2014

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

Vo tek e formiranje na nova grupa po angliski jazik - 2 stepen za vozrasni. Casovite zapocnuvaat od 1vi fevruari! Poveke informacii vo inbox

[01/27/14]   Vo tek e formiranje na nova grupa po angliski jazik - 2 stepen za vozrasni. Casovite zapocnuvaat od 1vi fevruari! Poveke informacii vo inbox

19/01/2014

UPISITE PO SPANSKI JAZIK SE VO TEK !

NOVO vo Artelingua SPANSKI JAZIK za site vozrasti. Informacii na 078 218 031 ili vo prostoriite na Artelingua Print House pozadi Jugo Hotel

19/01/2014

UPISITE PO SPANSKI JAZIK SE VO TEK !

NOVO vo Artelingua SPANSKI JAZIK za site vozrasti. Informacii na 078 218 031 ili vo prostoriite na Artelingua Print House pozadi Jugo Hotel

27/12/2013

Upisite se do 15 Januari :)

NOVO vo Artelingua SPANSKI JAZIK za site vozrasti. Informacii na 078 218 031 ili vo prostoriite na Artelingua Print House pozadi Jugo Hotel

05/12/2013

Upisite se do 15 Dekemvri :)

NOVO vo Artelingua SPANSKI JAZIK za site vozrasti. Informacii na 078 218 031 ili vo prostoriite na Artelingua Print House pozadi Jugo Hotel

21/11/2013

Artelingua Print House

STUDENTI, povelete vo prostoriite na ARTELINGUA PRINT HOUSE. Ovde dobivate VAUCHER so POPUST od 20% za print, fotokopija, ukoricuvanje so plasticna i metalna spirala. Vaucherot se popolnuva, a potoa dobivate karticka za identifikacija so koja go koristite popustot. Ve ochekuvame!

20/11/2013

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

NOVO vo Artelingua SPANSKI JAZIK za site vozrasti. Informacii na 078 218 031 ili vo prostoriite na Artelingua Print House pozadi Jugo Hotel

Location

Category

Telephone

Address

Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija
1480
Other Education in Gevgelija (show all)
ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гевгелија http://slozuvalka.org.mk

Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

Пионерски Дом Гевгелија Пионерски Дом Гевгелија
Gevgelija, 1480

Пионерски дом Гевгелија- културна институција која твори во Општина Гевгелија

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проек Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проек
Marsal Tito
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски, Биографија. 070-840-851