Центар Мајка Тереза Гевгелија, Gevgelija Videos

Videos by Центар Мајка Тереза Гевгелија in Gevgelija. Образовен центар за лица со посебни потреби. An educational center for people with special needs.

Ѓорги на сите деца од Центарот Мајка Тереза, на сите вработени и сите деца со попреченост од општината и пошироко им го честита Велигден и велигденските празници.
Христос Воскресе! Навистина Воскресе!

Other Центар Мајка Тереза Гевгелија videos

Ѓорги на сите деца од Центарот Мајка Тереза, на сите вработени и сите деца со попреченост од општината и пошироко им г...

МАКЕДОНИЈА ВО НАШИТЕ СРЦА ❤️❤️❤️ОДИМЕ ДО КРАЈ💯😇

Дел од денешната атмосфера.Благодариме од ❤️😇

Говор на о. Димитар Ташев по повод вчерашниот Меѓународен ден

Ти благодариме ❤️ Ребека за посетата и убавите зборови упатени за нашиот Центар.

Весело со нашиот Давид📻🎤🎶🎵

Радост! Среќа! 🐎👌❤️

Честит празник на сите Македонци каде и да сте.❤️Испеано од срце од нашите посебни Македонци.Македонија Вечна 🇲🇰

Ѓорги денес направи прекрасен гест. Својот тапан го подари на своите другари од Дневниот Центар.

Центарот препознатлив и надвор од нашата држава, во Полска.