Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија, Gevgelija Videos

Videos by Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија in Gevgelija.

Лево-десно,
Напред -назад.
⭐Учиме и се забавуваме.

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Other Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија videos

Лево-десно,Напред -назад.⭐Учиме и се забавуваме.#приватнаградинкаѕуница #еднаѕуницазасреќнидечиња

- Со друштвени игри за развивање на меморија.

⭐ Catch and match ⭐

🌹 Среќен 8-ми Март мила мамо 🌹

⭐ Вежбаме и се забавуваме со нашиот инструктор по гимнастика.

-Ја развиваме фината моторика и кај најмалите ❤