Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија, Nursery, Dame Gruev br.4-1, Gevgelija.

Operating as usual

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 14/09/2021

-Учиме математика.
⭐Учиме да броиме.
⭐ Што е горе, а што е долу.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 13/09/2021

- Дел од секојдневните друштвени активности.

⭐ Играме и се натпреваруваме.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 10/09/2021

-Каква боја може да добиеме од основните бои?
⭐Се запознаваме и изработуваме музички инструмент.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 07/09/2021

- Вежбање и развивање на фината моторика на рацете и прстите.

06/09/2021

- Се натпреваруваме и се забавуваме.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 06/09/2021

-Учиме и ги изработуваме вредните мравки во лето и зима, а на крајот од денот се забавуваме и се натпреваруваме.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 01/09/2021

-Среќен почеток на сите првачиња и на нашите дечиња ❤

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 31/08/2021

-Еден ден во Африка ☺

⭐ Каде живеат.
⭐ Што јадат.
⭐ Како се облекуваат и какви музички инструменти користат луѓето во Африка.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 30/08/2021

- Подготовка за Африка 🖌

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 25/08/2021

🌈 УПИСИ 2021/2022 🌈

⭐Да започнеме уште една нова Ѕуница дружба.
⭐Да запознаеме нови другарчиња.
⭐Да стекнеме општи знаења.
⭐Низ игра да учиме да се забавуваме и уште многу други наши креативни активности.
🌟 Уписите се во тек.
🌈 Нека нашата Ѕуница биде дел од вашиот детски свет.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 23/08/2021

-Сонце што не грее и весели мајсторчиња во нашата градинка 🌞 ⚒ 🔧 🪛 🔩

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 17/08/2021

-Играме и се забавуваме, сечеме,лепиме и изработуваме 🌺🌸🌼🌺

16/08/2021
Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 16/08/2021

-Емоции и нивното значење 🙂 😔 ☹ 😯 😡

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 13/08/2021

-Летни активности 🐙 🐠

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 10/08/2021

-Поттикнување на натпреварувачкиот дух кај децата.

09/08/2021

-Балони што летаат во воздух и балони што летаат во нашата занимална 🎈🎈🎈

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 09/08/2021

-Балон што лета.
⭐ Како лета и каде лета.Се запознаваме и изработуваме.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 06/08/2021

⭐Среќно лето, слободни активности, забавна математика во нашата градинка 🌞 🐠 🌞

06/08/2021

-Ден за експерименти.
⭐Eкспериментираме и проучуваме.

04/08/2021

⭐ Среќни дечиња во овие летни горештини.
-Другаруваме, лудуваме и се забавуваме.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 04/08/2021

⭐Нашите летни авантури 🌞 👙 🩳 🩴 🌞

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 28/07/2021

🎂 Среќен роденден Софија, да си ни жива, здрава и бескрајно среќна 🎂❤🥰😍

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 27/07/2021

-Желка во нашата градинка.
⭐Каде живее, што јаде и колку живее 🐢

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 21/07/2021

-Среда, ден за прошетка и посета на нашите пони коњчиња Есма и Дорчо 🐎🐴

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 20/07/2021

- Длабоко во океанот.
⭐Играме и истражуваме 🐟 🐠 🐚 🐙

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 19/07/2021

#приватнаградинкаѕуница

#експериментивонашатаградинка

19/07/2021

-Експерименти во нашата градинка.
⭐Чисти рачиња, за здрави дечиња ❤

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 16/07/2021

-Сонце, море, плажа за сечија детска лудорија 🏖

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 15/07/2021

- Медузи во нашата градинка, обоени според детската фантазија ❤

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 13/07/2021

-Изработка на животинскиот свет во морето.
⭐ Се запознавме и го изработивме нашето ракче Себастијан.

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 13/07/2021

⭐ Добредојде Ѓоргијан и денешниот ден да ти биде најсреќен.Среќен роденден ❤

Photos from Прва приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 12/07/2021

-Среќен роденден Љубиша и Ангела, секоја ваша желба да ви стане реалност ❤ ❤

09/07/2021

-Развивање на фината моторика во јаслите ❤

09/07/2021

-Разиграни бротчиња во нашата градинка 🛥🛥

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address

Dame Gruev Br.4-1
Gevgelija
1480
Other Gevgelija schools & colleges (show all)
Артелингва - Едукативен центар и преведувач Артелингва - Едукативен центар и преведувач
Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija, 1480

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo тел: +38970554537

Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

Центар за странски јазици и преведувачко би Центар за странски јазици и преведувачко би
Мирче Ацев 7
Gevgelija

Центар за странски јазици и преведувачко биро

Пионерски Дом Гевгелија Пионерски Дом Гевгелија
Gevgelija, 1480

Пионерски дом Гевгелија- културна институција која твори во Општина Гевгелија

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проек Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проек
Marsal Tito
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски, Биографија. 070-840-851

Mystic Dance Gevgelija Mystic Dance Gevgelija
Marshal Tito Gevgelija
Gevgelija, 1480

Prvoto uciliste za hiphop i moderni tanci vo Gevgelija, otvoreno vo januari 2008 godina vo prostoriite na Pionerski dom - Gevgelija.

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija
Ul.Risto Farsinin
Gevgelija, 1480

Learning is a treasure that will follow its owner everywhere!!!

СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија
Ul. Makedonija 1
Gevgelija, 1480

Средно општинско училиште Јосиф Јосифовски - Гевгелија http://www.josifjosifovski.edu.mk

ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гевгелија http://slozuvalka.org.mk

EDG AADE EDG AADE
Bul. Gevgelija, 7D
Gevgelija, 1480

AADE is a dynamic and energetic dental education, learning and teaching facility situated in Skopje and Gevgelija/Rep. of Macedonia offering a diverse range of dental training courses.