СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија, Gevgelija Videos

Videos by СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија in Gevgelija. Средно општинско училиште Јосиф Јосифовски - Гевгелијa

Other СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија videos

Наскоро - најновиот број на училишниот магазин ЈОСКА(Оригинални содржини од учениците - членови на медиумскиот клуб „Јос...

НАСКОРО - НАЈНОВИОТ УЧИЛИШТЕН МАГАЗИН „ЈОСКА“

Најновиот број на училишниот магазин ЈОСКА ќе биде објавен во понеделник, на 9 октомври

Од понеделник стартуваме со првиот број на училишниот електронски магазин „Јоска“. Охрабрете се и станете наши репортери...