Граѓански Патеки

Здружението Граѓански Патеки преку овој проект има за

Лабораторијата е еден вистински центар за развој на креативноста и автентичниот стил кај талентираните деца на возраст од 5 до 11 години.

На еден забавен начин, децата преку медиумската лабораторија ќе научат што се тоа медиуми и новинарство, а преку новинарството низ игри ќе можат да ги почуствуваат различните улоги во светот на возрасните.

Работилниците во детската медиумска лабораторија се д

Operating as usual

21/11/2023

📣 Здружението на граѓани “Граѓански Патеки“ Битола ги поканува сите заинтересирани млади на возраст од 15 до 25 години да се пријават за учество на Дебатата на тема „Еколошко волонтирање - улогата на младинското учество во современите еколошки предизвици“.
📣 Настанот ќе се одржи на 27.11.2023 г. во соработка со Ресурсниот центар на Граѓански Патеки.
📣 За учесниците кои доаѓаат надвор од Битола ќе бидат покриени патните трошоци во висина на повратен автобуски билет.
Информирајте се и пријавете го вашето учество на: [email protected] најдоцна до 25.11.2023.

Мареј Букчин: Што е социјалната екологија? 11/12/2021

Мареј Букчин: Што е социјалната екологија? Тоа што ја дефинира социјалната екологија како социјална е препознавањето на често занемарениот факт дека скоро сите постоечки еколошки проблеми потекнуваат од д...

Want your school to be the top-listed School/college in Bitol?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Bitol
7000
Other Education in Bitol (show all)
Matematikata kako zabavna igra Matematikata kako zabavna igra
Ulica JNA 20-11
Bitol, 7000

Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола
Bitol

Официјална страна на Кариерниот центар на СОУ „Таки Д?

Lingua Language School Brainobrain Lingua Language School Brainobrain
Lerinska 43/7
Bitol, 7000

Курсеви по италијански, француски, англиски и германски јазик за деца и возрасни BRAINOBRAIN настава

⋮IW Education Center ⋮IW Education Center
Metodija Andonov Chento, No. 15
Bitol, 7000

⋮IW Education Center is the first education center in Bitola, Republic of Macedonia that offers IT

PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje
ЈНА 8-4
Bitol, 7000

Курсеви за образование!

Game Developers Hive Game Developers Hive
Solunska 96
Bitol, 7000

Game Development HIVE - from Game to Business, a project dedicated to helping young teams of game dev

BIG BEN Bitola - Juniors BIG BEN Bitola - Juniors
Pelagonka 2 Lamela 2 Kat 5
Bitol, 7000

UPISI 2020/2021 047-240-999 / 070-343-933 Interaktivno-kreativni kursevi na angliski jazik za deca od pretskolska vozrast od 2.5 do 5 god. i skolska vozrast od 6 do 9 god. Poveke informacii vo inboks ili na gorenavedenite telefonski broevi.