Game Developers Hive

Game Developers Hive

Game Development HIVE - from Game to Business, a project dedicated to helping young teams of game developers start their carreers.

Game Developers HIVE е проект кој на ентузијастите за развивање игри во Битола и непосредниот регион им нуди простор опремен со компјутери и софтвер каде ќе можат да работат на нивните видео игри. GDHIVE нуди и менторство за областите за кои на тимовите им треба дообука, како и обуки од области поврзани со развивање игри - како програмирање, моделирање, анимација, проектен менаџмент итн.

Во GDHIV

Want your school to be the top-listed School/college in Bitol?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address


Solunska 96
Bitol
7000
Other Bitol schools & colleges (show all)
Детска Организација на ОУ „Елпида Караманди“ Детска Организација на ОУ „Елпида Караманди“
Bitol

Детската Организација е ученичка организација во осно

Ski Skola Ciciban Bitola Ski Skola Ciciban Bitola
Ski Centar Nizepole
Bitol, 7000

Ски Школа Цицибан врши обука на почетници на возраст о?

Restoran Mariovo Restoran Mariovo
Braka Mingovi Br. 18
Bitol, 7000

www.mariovo.mk

Software Developer Software Developer
Bitol, 7000

Центар за едукација и програмирање. Контакт телефон 076 794 886

Matematikata kako zabavna igra Matematikata kako zabavna igra
Ulica JNA 20-11
Bitol, 7000

Lootus J Lootus J
Kliment Ohridski , Kompleks Pelagonka 2
Bitol, 7000

Центар за консултации, обуки и едукација

Edukativen Centar Berlin Edukativen Centar Berlin
Elpida Karamandi 3
Bitol, 7000

Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола
Bitol

Официјална страна на Кариерниот центар на СОУ „Таки Д?

Lingua Language School Brainobrain Lingua Language School Brainobrain
Lerinska 43/7
Bitol, 7000

Курсеви по италијански, француски, англиски и германски јазик за деца и возрасни BRAINOBRAIN настава

⋮IW Education Center ⋮IW Education Center
Metodija Andonov Chento, No. 15
Bitol, 7000

⋮IW Education Center is the first education center in Bitola, Republic of Macedonia that offers IT

PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje
ЈНА 8-4
Bitol, 7000

Курсеви за образование!