Центар за странски јазици Highland EDU

Центар за странски јазици Highland EDU

Јазични курсеви за деца и возрасни. Судски преводи и по

Курсеви за деца од предучилишна возраст (4-5 год,)
Курсеви за ученици од I-IX одделение;
Курсеви за средношколци и возрасни;
Индивидуална програма прилагодена на Вашите приоритети;
Англиски за бизнисмени, правници, обуки за IELTS, TOEFL и FCE;
Советување за упис на универзитети во странство (консултација, јазични подготовки, контакт со универзитетот, помош при пишување CV, Personal statement, преп

22/02/2022

Ја шириме мрежата на организации со кои соработуваме, ги интернационализираме нашите активности. Отвараме можности за размена на млади и волонтирање во странство.

18/04/2020

Хајленд Ви посакува спокојни и весели празнични денови! 🐣❤

31/12/2019

Убави празници !

26/09/2019

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОГРАМА ВО ХАЈЛЕНД!
Групи за средношколци и возрасни за вежбање комуникација!
БЕЗ ГРАМАТИКА, само видеа, дискусии и збогатување на вокабулар!
Учење преку посебно адаптирани едукативни говори, видеа и вежби, наменети за подобрување на вештините за слушање, зборување, читање и пишување, со што учениците постепено се подготвуваат за полагање на било кој меѓународно признат испит, учество на семинари, конференции, држење говори, и комуникација на академско ниво.

31/08/2019
27/04/2019
26/04/2019
Untitled album 08/04/2019
08/04/2019
14/05/2018
Photos from Центар за странски јазици Highland EDU's post 08/04/2018

Happy Easter🐥🐣🐇 !!!

Photos from ART SMART's post 21/12/2017
Photos from Центар за странски јазици Highland EDU's post 01/11/2017
Party Like a MonSTAR 01/11/2017
Halloween is here! 🎃🎃🎨🌜 31/10/2017
08/09/2017

УЧЕТЕ ЈАЗИЦИ! ВАЖНО Е! :D :D

08/09/2017

БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ОД 18ти СЕПТЕМВРИ!
Hurry up! 075454383

03/09/2017

Овозможете им на Вашите деца правилно да научат англиски и германски од најмала возраст!
Доведете ги еднаш во Хајленд ЕДУ, и тие со нетрпение ќе го очекуваат секој следен час!
Побрзајте да се пријавите на 075 454383

03/09/2017

Научете германски за 4 месеци со интензивните курсеви во Хајленд ЕДУ! Побрзајте и пријавете се на 075 454383!

23/08/2017

МНОГУМИНА СЕ УВЕРИЈА ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ! ПРОВЕРЕТЕ И ВИЕ! Информации и уписи на 075 454383

ПРИРОДА,НАУКА И УМЕТНОСТ група2 25/06/2017

Зад нас уште еден креативен и едукативен пикник. Поминавме ден исполнет с многу игри, забава, сликање, креирање, трчање, паѓање, врескање, смеење, радост и сето тоа зачинето со чист воздух и пријатни сончеви зраци.
Учениците преку различни игри ја истражуваа природата како "Дора и Диего " ,учеа за светот околу себе ,се рекреираа и за на крај целото свое доживување да го насликаат и пренесат во своите сликарски дела. Ви благодариме драги наши што веќе трета година по ред заедно ги спделуваме овие доживувања!!!
We love you!
Highland and Art Smart

ПРИРОДА,НАУКА,УМЕТНОСТ -група 1 25/06/2017

Зад нас уште еден креативен и едукативен пикник. Поминавме ден исполнет сo многу игри, забава, сликање, креирање, трчање, паѓање, врескање, смеење, радост и сето тоа зачинето со чист воздух и пријатни сончеви зраци.
Учениците преку различни игри ја истражуваа природата kако "Дора и Диего" ,учеа за светот околу себе ,се рекреираа и за на крај целото свое доживување да го насликаат и пренесат во своите сликарски дела. Ви благодариме драги наши што веќе трета година по ред заедно ги спделуваме овие доживувања!!!
We love you!
Highland and Art Smart

Изложба на Едукативниот центар Хајленд и студио Арт Смарт 23/06/2017

Синоќа во фоајето на АРМ беше отворена Завршната изложба на учесниците од Едукативниот центар Хајленд заедно со ликовното студио Арт Смарт. Изложбата содржи креативно-јазични изработки на учениците од курсевите по англиски јазик како и ликовни дела изработени во различни сликарски техники од рацете на младите креативни деца- редовни учесници на детското ликовно студио АРТ СМАРТ. Традиционално оваа изложба се реализира веќе трета година по ред.

Learning Is Fun! 27/03/2017
Timeline photos 21/03/2017

🐞🐝🐜🌺🌷🍀🌹🌸

Birds inspiration 16/03/2017
YOU ARE THE REASON WE ARE HERE!                    Love, Highland 13/03/2017

YOU ARE THE REASON WE ARE HERE!
Love, Highland

Want your school to be the top-listed School/college in Струмица?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Среќни Велигденски празници
Хајленд Ви посакува среќни Велигденски празници!
ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ Highland EDU

Location

Category

Website

Address

бУлица Гоце Делчев бр. 65
Струмица
2400
Other Струмица schools & colleges (show all)
ООУ „Гоце Делчев“ Вељуса ООУ „Гоце Делчев“ Вељуса
Вељуса бр. 208
Струмица

Основно училиште во Вељуса