To Be - Центар за едукација

To Be - Центар за едукација

"To Be" Центар за едукација - Битола
Локација: Населба Кла?

"To Be" Центар за Едукација нуди:
Курсеви по Англиски јазик за:
- Деца од претшколска возраст
- Подготвителни детски курсеви
- Курсеви за ученици од:
- основното образование
- средношколци
- студенти
- возрасни

- Стручни преводи
- Преводи од:
Англиски на македонски
Македонски на англиски

- Помош при изучување почетно читање и пишување по Македонски јазик
- Граматички курс по комуникација
- Подготовка на учениците според училишните програми

Operating as usual

Photos from To Be - Центар за едукација's post 26/06/2020

Иако овие изминати месеци ни прикажаа малку поинаква учебна година, сакаме сите да знаат дека сме горди на нашите ученици што максимално се вложуваа во секој од изминатите часови, покажувајќи разбирање и трпение, едно огромно благодарам до сите деца и родители за Вашата истрајност.
Се надеваме дека сето ова ќе се надмине брзо и повторно ќе се слуша нивниот џагор во училниците.
Ви посакуваме убаво лето, да сте здрави и живи.
Ту Би Едукација

19/04/2020
26/03/2020

Почитувани,
Од 30.03.2020, Понеделник, започнуваме со online настава преку апликацијата Zoom. Во овие online часови ќе бидат вклучени учениците од предметна настава, односно учениците од 6то до 9то одделение. Термините во кои ќе се спроведуваат часовите ќе бидат истите како во стандардната настава, за истите телефонски ќе ве контактираме.
Останатите групи од одделенска настана, од прво до петто, дополнително ќе бидат известени за текот на наставата и можност за остварување на истата.

Со почит,
To Be едукација
075/906-836

Photos from To Be - Центар за едукација's post 06/03/2020

❤💁‍♀️🌹🥀🌷⚘

Photos from To Be - Центар за едукација's post 28/02/2020
Photos from To Be - Центар за едукација's post 30/01/2020

❤💞💕❣

19/01/2020

Pocituvani,
So casovite prodolzuvame od 21.01.2020 - Vtornik, so istiot raspored od minatiot mesec.
Se gledame

31/12/2019

💕🎊

30/12/2019

🌲🎆🎊

30/12/2019
Photos from To Be - Центар за едукација's post 19/12/2019

💕

Photos from To Be - Центар за едукација's post 31/10/2019

Happy halloween 2019 🧟‍♂️😱😈💀🧟‍♀️👻☠

01/09/2019

Почитувани,

"Тo Be" центар за едукација нуди сертифицирани курсеви по англиски јазик за сите возрасти, дополнителна настава по англиски и македонски јазик, стручни преводи, подготовка на учениците по училишните програми и учење по најсовремени интерактивни методи.

Уписите започнуваат на 2.09.2019 секој работен ден од 09-12 и 17-21 часот во просториите на училиштето во населба Кланица, зграда 7.
Повеќе информации на 075 906 836

20/08/2019

Pocituvani,
Upisite vo To Be centarot za edukacija zapocnuvaat od 02.09.2019 sekoj raboten den od 09:00 do 12:00 i popladne od 17:00 do 20:00 casot.
Za poveke informacii: 075/906-836

09/06/2019

❤❤❤❤

GRADUATION 2019 08/06/2019
Photos from To Be - Центар за едукација's post 04/06/2019

The seasons

Photos from To Be - Центар за едукација's post 25/04/2019

💖Happy Easter💖

Photos from To Be - Центар за едукација's post 28/02/2019

🍒🍌🍋🍅🌶🍞🍉🍇🥞🍦

18/01/2019

Почитувани,
Со часови продолжуваме на 21.01.2019 со истиот распоре од месец Декемви.
Ве очекуваме

Photos from To Be - Центар за едукација's post 26/12/2018

🎉☃️❄⛄🎄

Halloween 2018 31/10/2018
Photos from To Be - Центар за едукација's post 20/09/2018

💙💗💛

Want your school to be the top-listed School/college in Битола?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

💕🎊
🌲🎆🎊

Location

Category

Address

Klanica 7/6
Битола
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 13:00
17:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 13:00
17:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 13:00
17:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 13:00
17:00 - 21:00
Friday 09:00 - 13:00
17:00 - 21:00
Other Education in Битола (show all)
Студентски парламент при Технички факултет Битола - сптфб Студентски парламент при Технички факултет Битола - сптфб
Македонска Фаланга Бр. 33
Битола, 7000

ФССТФБ -Факултетско Студентско Собрание при Технички ?