Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола, Битола Videos

Videos by Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола in Битола. http://www.uklo.edu.mk/ Универзитет “Св. Климент Охридски” - Битола, УКЛО.

📍На Технички факултет Битола - ТФБ на 27 март 2024 г. се одржа вториот Саем за вработување, практикантство и стипендии, како мост што ги поврзува компаниите од регионот со студентите - идни инженери.
.
.
#uklo #uklostudenti #укло #уклостуденти #uklocolours #coloursalliance #iloveuklo

Other Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола videos

📍На Технички факултет Битола - ТФБ на 27 март 2024 г. се одржа вториот Саем за вработување, практикантство и стипендии, ...

✨УКЛО е дел од Алијансата на европскиот универзитет Колорс. ✨ℹКолорс е пресвртница. За уште посилна меѓународна мрежа шт...

🔶По повод Европската недела на Мобилност, Europe House Bitola во соработка со Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Би...

I 💜UKLO, a oва е нашата Кристина Димитриеска, Претседателка на Факултетското студентско собрание на Економскиот факултет...

●На 25.04 на платото во офицерски дом Битола, се одржа отворен ден "УКЛО И ПРИЈАТЕЛИТЕ", по повод 44 години од постоењет...

Од обраќањето на Ректорот Проф. д-р Игор Неделковски посветен на мисијата на УКЛО ▪️ Сакаме младите луѓе да остануваат д...

Дисеминирани резултатите од УСК УКЛОПо успешно одржаната Универзитетска студентска конференција, УКЛО ги објави резулт...

УКЛО учесник во јавна дебата за урбана мобилностТим од студенти, професори и административен кадар од УКЛО зедоа активно...

Хибриден форум по повод активностите на УКЛО за борба против корупцијата и судир на интереси на тема „Универзитет без ко...

”Потребна е поголема поддршка на талентираните студенти и вработување на најдобрите дипломирани студенти на државните У...

Е-Форум „Универзитет без корупција“ по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата 9-ти декември во организација...

Еразмус + Форум

КОРОНА ДИЈАЛОЗИ

Влијанието на COVID-19 врз студирањето

Вебинар

КОРОНА ДИЈАЛОЗИ

КОРОНА ДИЈАЛОЗИ