Модерен Балет Штип

Модерен Балет Штип

You may also like

jyoti_viju_rathva66
jyoti_viju_rathva66

🌻hip hop, jazz funk, dancehall, vogue, reggaeton, house, heels, contemporary, wedding dance🌻

Часови Модерни танци за деца.
Групи според возраста:
Бејби група: 3 и 4 год.
Мини кидс: 5-7 год.
Деца: 8-11 год.
Јуниори: 12-15 год.
Возрасни: 16+
Понесете си резерва патики, шишенце вода и добро расположение.
Се гледаме !

Operating as usual

09/04/2024

Што рекоа родителите за часовите ✨Корективна гимнастика со Танци✨
Зад секое успешно дете, стои родител кој верува во него и го поддржува 🩵

#корективнагимнастика #штип #македонија #мк #инстаграм #инстаграмџии #инстаграмџики #танц #научидатанцуваш #научинештоново #љубов #обуки #вештини #хипхоп #мајкиидеца #мајкитенаинстаграм #блог #блогер #искуства

18/03/2024

Што рекоа родителите за часовите ✨Корективна гимнастика со Танци✨


Зад секое успешно дете, стои родител кој верува во него и го поддржува 🩵


#македонија #мк #инстаграм #инстаграмџии #инстаграмџики #танц #научидатанцуваш #научинештоново #љубов #обуки #вештини #хипхоп #мајкиидеца #мајкитенаинстаграм #блог #блогер #искуства

09/02/2024

🫁Придобивките кои вашето детенце ќе ги има од вежбите за дишење се следните:
👉🏻 контрола на емоциите
👉🏻намалена анксиозност
👉🏻намалена иритабилност
👉🏻општа смиреност и подобар сон
👉🏻намалена хиперактивност
👉🏻подобра концентрација


❗️Корективната гимнастика со танци е НЕОПХОДНА програма за секое дете, посебно со денешниот начин на живот.


💥Уписите за 2024та се во тек
💥Обезбедете место за вашето детенце
📞078317373 или пиши во ДМ/инбокс
💥Работиме во мали групи со цел да се обрне внимание на секое дете
👉🏻За девојчиња и момчиња
📍Пиринска кај новата зграда

08/02/2024

📣Благодарение на вежбите за дишење крвта се заситува со кислород, а со тоа се подобрува функцијата на кардиоваскулаониот систем, мозокот, белите дробови, нервниот и дигестивниот систем.


✨️Нашата програма ги мотивира децата да ги прават вежбите за дишење како на час така и дома✨️


🎈Уписите се во тек
🎈Обезбедете место за вашето детенце 🎈Работиме во мали групи
👉За девојчиња и момчиња
👉Возраст: 4 до 14 години
📞078 396 235 или
пиши ни во ДМ/Инбокс

Photos from Модерен Балет Штип's post 07/02/2024

🫁Респираторната гимнастика се состои од правење на различни вежби за дишење.
🧘🏻‍♀️Вежбите за дишење се многу важни за децата затоа што активно придонесуваат за развојот на респираторниот систем и го зајакнуваат имунолошкиот систем на природен начин.👉🏻Нашата програма ✨Корективна гимнастика со танци✨ ги вклучува вежбите за дишење кои му овозможуваат на вашето детенце да стане многу поздраво и поенергично.
🤸🏻‍♀️Дојдете, пробајте и ќе видите како на забавен начин ние ги охрабруваме и мотивираме децата да ги прават корективните вежби како на час така и дома.👩🏻‍🤝‍👨🏼Програмата е за девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
💸Цена: 1000 ден. месец со 50% попуст за второ дете (братче или сестричка)


❗️Работиме во мали групи
❗️Резервирајте си место
📞078 396 235

06/02/2024

💥Покрај примарната функција, да влијае на подобрување или превенирање на деформитетите кај децата, нашата НОВА програма има и низа секундарни придобовки за дечињата.
💥Вашето детенце:
👉🏻ќе се забавува
👉🏻ќе запознае нови другарчиња
👉🏻ќе се научи на ред и дисциплина и
👉🏻ќе се стекне со самодоверба.


💥Корективната гимнастика со танци е НЕОПХОДНА програма за секое дете, посебно со денешниот начин на живот.


👩🏻‍🤝‍👨🏼За девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
💸Цена: 1000 ден. месец со 50% попуст за второ дете (братче или сестричка)


❗️Работиме во мали групи
❗️Уписите се во тек
📞078 396 235 Горица

Photos from Модерен Балет Штип's post 05/02/2024

💎Зошто Корективна со танци?💎


💥подобрување и корекција на постоечки деформитети кај дечињата
💥превенција од настанување на истите и
💥одржување на правилен баланс на коскено-мускулниот систем


💎Уписите за 2024та се во тек
💎Обезбедете место за вашето детенце
📞078317373 или пиши во ДМ/инбокс
💎Работиме во мали групи со цел да се обрне внимание на секое дете
👉За девојчиња и момчиња
📍Пиринска кај новата зграда

05/02/2024

💥Покрај примарната функција, да влијае на подобрување или превенирање на деформитетите кај децата, нашата НОВА програма има и низа секундарни придобовки за дечињата.
💥За многу брзо време, вашето детенце:
👉ќе добие на сила,
👉полесно ќе одржува рамнотежа,
👉ќе биде видно пофлексибилно и
👉ќе ја развие својата ориентација во просторот.


💥Корективната гимнастика со танци е НЕОПХОДНА програма за секое дете, посебно со денешниот начин на живот.


👩🏻‍🤝‍👨🏼За девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
💸Цена: 1000 ден. месец со 50% попуст за второ дете (братче или сестричка)


❗️Работиме во мали групи
❗️Уписите се во тек
📞078 396 235 Горица

Photos from Модерен Балет Штип's post 13/01/2024

📢Најчести деформитети на градниот кош кои може да појават кај децата се: вдлабната и испакната градна коска. Овие деформитети можат да бидат вродени или развиени, симетрични или асиметрични.


Децата со деформитети на градниот кош треба да имаат повеќе физичка активност. Затоа нашата нова програма ⚡️Корективна гимнастика со танци⚡️ вклучува вежби за јакнење на градната и грбна мускулатура и за правилно држење на телото❗️
Исто така ги применуваме и вежбите за дишење, со цел да се зголеми респираторниот капацитет кај детето❗️


⚡️Нашата програма на забавен начин ги охрабрува вашите дечиња да сакаат да ги вежбаат корективните вежби.


💥Уписите за 2024та се веќе во тек
💥Резервирајте место за вашето детенце
💥Возраст 4-18 години
💥За девојчиња и момчиња
📞078 396 235 или ✍️пиши ни во инбокс/ДМ

Photos from Модерен Балет Штип's post 12/01/2024

📢Под деформитет на градниот кош подразбираме промена на обликот на градната коска и припојните ребра.


👥Децата со ваков деформитет најчесто се срамежливи и повлечени бидејќи ваквите деформитети веднаш се видливи.


Но нашата нова програма ⚡️Корективна гимнастика со танци⚡️ вклучува вежби за јакнење на градната и грбна мускулатура и за правилно држење на телото❗️


📢Програмата е таква што на забавен начин ги охрабрува дечињата да сакаат да ги вежбаат корективните вежби.


💥Уписите за 2024та се веќе во тек
💥Резервирајте место за вашето детенце
💥Возраст 4-18 години
💥За девојчиња и момчиња
📞078 317 373 или ✍️пиши ни во инбокс/ДМ

Photos from Модерен Балет Штип's post 10/01/2024

👉🏻Со помош на нашата нова програма ✨Корективна гимнастика со танци✨ ќе се зајакне коскено-мускулниот систем на децата додека се во развојна фаза❗️


✨️Корективна гимнастика со танци✨️ е нешто за што ни не треба да размислувате пред да го запишете вашето дете ‼️неопходна е, посебно со денешниот начин на живот.


👩🏻‍🤝‍👨🏼Програмата е за девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
💸Цена: 1000 ден. месец со 50% попуст за второ дете (братче или сестричка)


❗️Работиме во мали групи
❗️Резервирајте си место за 🎄2024та👈🏻
📞078 317 373

08/01/2024

⚡️Корективна гимнастика со танци⚡️ е наша нова програма која има за цел да ја подобри и превенира нерамнотежата на коскено-мускулниот систем кај децата.


За прв пат во Штип❗️
🤸🏻‍♀️Дојдете, пробајте и ќе видите како на забавен начин ние ги охрабруваме и мотивираме децата да ги прават корективните вежби како и на час така и дома.


✏️Уписите за 2024 се во тек.
👫🏻За девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
Обезбедете си место, работиме во мали групи❗️

Photos from Модерен Балет Штип's post 06/01/2024

💥Нова програма која ги таргетира најчестите проблеми со ‘рбетот кај децата.
✨️Корективна гимнастика со танци✨️


👉Секој час, корективни и превентивни вежби за: сколиоза, кифоза, лордоза, проблеми со стопалата, колената и градниот кош.
👉Како и вежби за еластичност, кондиција и сила.


💥Сето уникатно спакувано и презентирано на толку забавен начин што децата со душа го очекуваат секој следен час.


📞078317373 ➡️резервирај си место
Работиме во мали групи!

Elko Elko | BREAK THE FLOOR 01/01/2024

Можеби токму ова ви треба денес 😊
Уживајте 🎁

Elko Elko | BREAK THE FLOOR Среќни Новогодишни и Божиќни празнициЕлко Елко - кореографија Ева и ГорицаDon't forget to Like and Subscribe» Follow on Instagram: https://instagram.com/brea...

29/12/2023

🎄Среќни Новогодишни и Божиќни празници од дечињата од првата група за Корективна гимнастика со танци🎄
🎁Успешно завешена прва сезона со новата програма за деца
🎁Уписите за 2024 се во тек (не пропуштајте)
🎅Секогаш актуелни и во тек со се' ново за дечињата!!
☎️078317373 #штип

Photos from Модерен Балет Штип's post 29/12/2023

🎄Среќни Новогодишни и Божиќни празници од дечињата од првата група за Корективна гимнастика со танци🎄
🎁Успешно завешена прва сезона со новата програма за деца
🎁Уписите за 2024 се во тек (не пропуштајте)
🎅Секогаш актуелни и во тек со се' ново за дечињата!!
☎️078317373 #штип

02/12/2023

Уписите за ДЕКЕМВРИ се во тек👌
🤸🏻‍♀️За прв пат во Штип, комбинирана програма за превенција и корекција на ‘рбетните искривувања кај дечињата.
💥Дојдете, пробајте и ќе видите како на забавен начин ние ги охрабруваме и интригираме децата да сакаат да ги прават корективните вежби на час, па и дома.
👩🏻‍🤝‍👨🏼Програмата е за девојчиња и момчиња (3 до 14 години)
📞078 317 373 или пиши ни во ДМ / инбокс

Photos from Модерен Балет Штип's post 09/11/2023

👉🏻Поради седечкиот начин живот и недостигот на движење кај некои деца проблемот со рамните стапала може да доведе до нерамнотежа на другите делови од телото.
📌Затоа на овој деформитет треба да му се посвети време и внимание преку редовно изведување на соодветни корективни вежби кои ги таргетираат мускулите и лигаментите на стапалата, скочниот зглоб и нозете.
🆕Токму поради ова нашата нова програма од сега ќе вклучува вежби за превенција и корекција на рамните стапала кај децата.
🤸🏻‍♀️Ако сакате на забавен начин да го мотивираме вашето дете да ги прави сите корективни вежби како на час, така и дома, можете слободно да не исконтактирате во ДМ/инбокс или на 📞078 317 373 за упис, термини и повеќе информации.
📌Работиме во мали групи, поединечно се посветува внимание на секое дете.

Photos from Break The Floor's post 24/10/2023

Давид Миладинов „Никој како тебе“ 🎶 Макфест Финале 2023🎼 Break The Floor 📞078317373
📸 Михаил Бутнејски

Photos from Break The Floor's post 24/10/2023

Давид Миладинов - „Никој како тебе“ 🎶
Макфест Финале 2023🎼
Гледајте не Сабота во 20:30 ч.

17/10/2023

🤸🏻‍♀️За прв пат во Штип, комбинирана програма за превенција и корекција на ‘рбетните искривувања кај дечињата.
💥Дојдете, пробајте и ќе видите како на забавен начин ние ги охрабруваме и интригираме децата да сакаат да ги прават корективните вежби на час, па и дома.
👩🏻‍🤝‍👨🏼Програмата е за девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
📞078 317 373 или пиши ни во ДМ / инбокс

Photos from Модерен Балет Штип's post 11/10/2023

👀Кога набљудуваме од страна дете што има лордоза ќе забележиме голем стомак испакнат напред, дури и кај изразито слаби деца.
📌Иако лордозата не се смета за озбилен деформтитет кај децата, зголемената лордозна закривеност е “слаба точка” за појава за дегенеративни заболувања кога ќе пораснат❗️
🤸🏻‍♀️За прв пат, нашите тренинзи за танц вклучуваат рехабилитациски вежби за корекција на лордозата и другите ‘рбетни искривувања.
💥Дојдете, пробајте и ќе видите како на забавен начин ние ги охрабруваме децата да ги прават корективните вежби.
👩🏻‍🤝‍👨🏼Програмата е за девојчиња и момчиња (4 до 14 години)
📞078 317 373 или пиши ни во инбокс

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Our Story

Часови Модерни танци за деца
Присуство на 1 родител при упис за нови членови!
Дечињата се поделени во Групи според возраста и тоа:
Бејби група: 3 и 4 год.
Мини кидс: 5-7 год.
Деца: 8-11 год.
Јуниори: 12-15 год.
Возрасни: 16+
Понесете си резерва патики, шишенце вода и добро расположение. Се гледаме !

Videos (show all)

✨Корективна гимнастика со танци✨👉🏻Термини: Вторник и Четврток во 18:30 и 19:30 ч. Примаме новички✨За повеќе информации п...
💟 Брејк Д ФлорДржавно 2 ден - Работилници‼🏆Танцова Спортска Федерација на Македонија💟Инструктор: Данијела Сагич
‼NEW VIDEO Coming soon...
👉Бејби Зумба (3-5 год.) - понеделник и среда од 19:00 ч.👉Зумба (6-8 год.) - вторник и четврток од 18:30 ч.👉Зумба (9-12 г...
👉Бејби Зумба (3-5 год.) - понеделник и среда од 19:00 ч.👉Зумба (6-8 год.) - вторник и четврток од 18:30 ч.👉Зумба (9-12 г...
УПИСИ за АПРИЛ - Модерни танци за деца
Coming Soon by Break The Floor

Location

Category

Telephone

Address

Štip