Creixem Jugant, Centre de Suport Familiar

Creixem Jugant, Centre de Suport Familiar

Comentarios

Avui felicitem a l’escola Creixem Jugant, per aquest nou espai que ha estat guardonat amb el premi de la prestigiosa revista Nan Arquitectura al Millor Projecte de Construcció d’un edifici no residencial.
Enhorabona! Un fantàstic lloc per créixer!
Com sabeu el nostre projecte educatiu també inclou l’etapa dels 0 als 3 anys. Una de les nostres llars és “Creixem Jugant” del Vendrell que aquest curs ha estrenat nou edifici. Un espai acollidor, fet de fusta de pi on els infants s’hi troben com a casa. Us compartim un vídeo perquè conegueu aquest nou espai. #EstilCampJoliu Creixem Jugant, Centre de Suport Familiar
Y cuando estoy apunto de acabar la jornada de trabajo aparecen por la puerta los papis de la clase de las «granotes» y me regalan estas cositas tan bonitas que me han hecho llorar como una madalena.
Gracias a todos vosotros por dejarme conocer a vuestros hijos.
Gracias por todo!!!

El joc és l’eina principal dels infants per adquirir coneixements, habilitats, actituds i valors. Creixem Jugant és un Centre de Suport Familiar, que ofereix serveis de guarda infantil amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal.

Les famílies poden deixar els seus infants entre 4 mesos 3anys, en els horaris en què ho necessitin, ja que no es requereix un horari fix ni una assistència regular. A més, oferim serveis d’acollida, extraescolars, i casals de Nadal, Setmana Santa i d’estiu en edats entre 4 mesos a 6 anys.
És un centre privat, que manté una actitut oberta i integradora a tothom, per tal d’aconseguir-ho, tenint en

Funcionando como de costumbre

23/11/2020

ᔕᗩᑎT ᑕᗴᑕÍᒪIᗩ 2020

Homenatgem el dia de Santa Cecília, un any més, amb la col·laboració de la Carme.

Durant la sessió de música vam tenir en compte el nostre projecte: De què fa gust la lluna?

Feliç dia! 🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

[11/15/20]   ᗴᒪ ᗰÓᑎ ᗪᗴᒪᔕ ᗰIᑎI ᗰOᑎᔕ I ᒪᗴᔕ ᑭᗴᑕᗴᔕ ᔕOᒪTᗴᔕ ♥︎

[10/31/20]   La senyora Castanyera 🌰

[10/31/20]   👻 Halloween 👻

[10/07/20]   F A R I G O L A

Avui hem treballat el sentit de L’olfacte, la pinça, la motricitat fina, la concentració i la coordinació ocuamanual a través de les plantes aromàtiques, la farigola.
.
La coneixeu? Avui se’n porten una bosseta aromàtica cap a casa.

02/10/2020

🍁🍂🍁🍂 ᗴᒪᗴᗰᗴᑎTᔕ ᗪᗴ ᒪᗩ TᗩᖇᗪOᖇ🍂🍁🍂🍁

[07/17/20]   🇨🇳 CULTURA XINESA 🇨🇳

Aquesta setmana hem treballat la cultura xinesa a través de: jocs, tradicions, menjars, història, balls... Ens ho hem passat molt bé!

[07/09/20]   Famíles, malauradament aquest any no podem celebrar la festa major com cada any, però l’hem celebrat a la nostra manera a Creixem Jugant! Esperem que us agradi!

30/06/2020

Junio, dónde se cierra el telón después de varios años de esfuerzo, de éxitos, de progresos y de unos meses difíciles para todos.

Otro grupo de niños y niñas ha pasado por nuestras vidas dejando huellas en nuestras emociones y sentimientos, pues en nuestra profesión todo pasa primero por el corazón. Además, seguramente, también hemos dejado huella en sus corazoncitos. Y eso es lo que verdaderamente importa.

Ha sido un curso extraño y singular, pero llegados a este punto solo podemos decir que, con tristeza para nosotras y con alegría para vosotros, os dejamos ir para que comencéis un nuevo camino. Este estará lleno de nuevas aventuras, de mochilas cargadas de sonrisas y de historias todavía por vivir. De nuevos amigos y nuevos aprendizajes.

Siempre os guardaremos dentro de nuestra cajita de tesoros. Gracias por regalarnos un ‘AQUÍ y AHORA’ tan mágico.

¡Gracias por dejarnos ser parte de vuestros recuerdos!

¡Un abrazo súper fuerte!Por y para siempre, CREIXEM JUGANT.

¡FELIZ VERANO!

26/06/2020

Familias, ¿UNA VISITA VIRTUAL?
Os invitamos a hacernos una visita virtual y así podernos conocer un poquito más.
Pero alto ✋🏼 los sueños se cumplen... Ah! ¿Qué?, ¿Todavía no lo sabéis? ➡️El 2021 vendrá lleno de novedades, entre ellas nuestras nuevas instalaciones!! ¡Sí! El nuevo Creixem Jugant que contará con 1.000 m2.😱 😉En breve os iremos informando!!
.
Buen fin de semana familias! 🤗
.

25/06/2020

Ja estem preparades per començar el casal d’estiu! ☀️ .
.
#casaldestiu2020 #summer #summertime #summer2020 #kids #diversió #julioliagost #julio #agosto #actividadesparaniños #escola #school #children #kindergarten #kidsactivities #kidslive #casal #0a6años
#unveranodiferente #volvemosconfuerza #volvemos

18/06/2020

OBRIM AL JULIOL I A L’AGOST!!!!

Per a més informació, trucan’s al 605 33 52 80.

16/06/2020

Lᒪᒪᑌᗰᔕ I Oᗰᗷᖇᗴᔕ:
.
.
Us presentem uns dels nostres ambients a @creixemjugant, Us agrada?
.
.

Les llums i les ombres es converteixen en una eina educativa per als que treballem amb nens i nenes, generen motivació i ens permet trobar noves propostes per a l'aula; per tant, són un recurs motivador que possibilita treballar una gran varietat d'objectius com: 1️⃣Desenvolupar la seva creativitat i la imaginació.
2️⃣Superar les pors a les ombres i de la foscor a través de la seva comprensió. 3️⃣Desenvolupar l'atenció i l'observació. 4️⃣Començar a desenvolupar el pensament abstracte.
5️⃣Provocar l'expressió corporal, per deslligar el moviment de les mans, de el cos, per improvisar històries sota l'anonimat de la foscor i descobrir la llum que s'oculta en objectes i pintures.
6️⃣Desenvolupar les seves habilitats plàstiques.
7️⃣Afavorir que els nens siguin observadors de detalls.
8️⃣Treballar el vocabulari i el llenguatge mitjançant la representació.
9️⃣Convida a el joc i l'experimentació. 🔟Treballa i aguditza els sentits.
1️⃣1️⃣Els obre a les emocions, a ser enginyós i a resoldre formes de comptar.
1️⃣2️⃣Desenvolupament de la comunicació tant verbal com no verbal.
1️⃣3️⃣Possibiliten variats aprenentatges i conceptes: forma, mida, etc.
.
.
#llums #ombres #experimentación #descobrir #llumsiombres #colors #linterna #formes #creaciones #kids #investigar #desenvoluparhabilitatscreatives #observar #happiness #otromundo #ambientes #pequenosambientes #estilcreixemjugant

11/06/2020

📣 CASAL D’ESTIU 📣

27/05/2020
27/05/2020

Famílies,

MATRICULA OBERTA CURS 2020-21.

Ja podeu concertar visita personal per conèixer la nostra escola.

Com?

- Farem jornades individualitzades, amb cita prèvia.
- Estarem oberts de l'1 al 6 de juny.
- Ens adaptarem els vostres horaris per tal que podeu conciliar.
- Coneixereu el nou centre Creixem Jugant que obrirà les seves portes el 2021.
- Qui ho desitgi té l'opció de fer-ho telemàticament.

CREIXEM JUGANT té un projecte basat en el joc.

- De quatre mesos a tres anys.
- Casal de Nadal, Setmana Santa i d'estiu amb edats entre quatre mesos i sis anys.
- Horari ampli i flexible.
- Cuina pròpia.
- Pati exterior i aules per grups d'edat.
- Metodologia activa, flexible i individualitzada.
- Activitats d'experimentació, observació i manipulació.
- Anglès amb professora nativa.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

23/05/2020

¿Alguien ha pensado en nuestros hijos/as?

Durante casi tres meses, jardín de infancia (primera etapa de educación infantil de 0 a 3 años) ha pasado a un segundo plano. Pero como si esto fuera poco, durante esta semana el Sr. Bargalló y el Presidente Torra aparecen para comunicarnos que para la nueva fase 2, de la desescalada, y la reapertura de los centros infantiles (jardín de infancia), deberán tomar unas medidas estrictamente exigentes y sumamente limitadas.
Como directora de un centro infantil privado i muy indignada, es inviable asumir todas estas indicaciones.

No, no queremos avanzar materia, no queremos evaluarles, no queremos continuar como si de nada hubiera pasado. Lo único que queremos son unas condiciones dignas para que estos pequeños puedan relacionarse, que tanta falta les hace. Ellos, los auténticos héroes y heroínas que han sido un ejemplo para todos nosotros, pero que ahora necesitan más que nunca volver a la vida ‘normal’.
Con estas ratios, con estas limitaciones no sólo les estamos normalizando el miedo, sino, creando ansiedad y dejándolos atrapados en si mismos.
Según la normativa los padres no podrán entrar a las aulas ni si quiera entrar al centro. ¿Alguien se ha parado a pensar que después de tres meses sin vernos, y que esto conllevará una nueva adaptación para todos, les tendremos que arrancar de los brazos de sus padres?, ¿Tendremos que negarles besos, abrazos y consuelo, que será cuando más lo necesiten?

Por lo visto; ir a pasear, juntarte en plazas, organizar reencuentros de hasta quince personas en casa, ir a comparar, ir a la peluquería e incluso tomarte una cervecita al sol, siempre, de la mano de tus hijos/as, es mucho más seguro que llevarlos a tú centro infantil dónde confías y sabes perfectamente que estará más adecuado y preparado que cualquier lugar con gente que ni si quiera conoces.
Estoy segura qué quién tomó esta decisión se le pasó por alto pensar en todos ellos. En lo que necesitan. Ellos que, supuestamente, son los expertos.
Por favor, que estamos hablando de niños y niñas. No se pueden tomar medidas a la ligera. Se necesita un plan de sistema educativo con necesidades.

¿Cuántas familias todavía no han podido ver a sus familiares que viven en otra provincia o pueblo cercano?, de lo contrario, ¿Cuantas familias se han juntado en un bar a tomarse un café?,
¿Tenemos que volver a nuestros puestos de trabajo, pero no nos garantizan una conciliación familiar?, ¿Qué hacemos las familias que no tenemos a nadie para dejar a nuestros peques para poder volver a nuestro puesto de trabajo?, ¿Cuántas familias tienen que renunciar a trabajar para poderse hacer cargo de sus hijos/as?.
Muchas familias han tenido que buscar alternativas, como: canguros o incluso los han tenido que dejar con la población más vulnerable, los abuelos (quien los tiene, claro.).

Con estas condiciones, por más que se quiera, es inviable. Necesitamos otras condiciones. Entiendo que se le de prioridad a otros sectores para mover la economía (que tanta falta hace), pero se debería valorar las necesidades de los más vulnerables.

Es por eso, que reclamamos unas condiciones humanas que garantice los derechos y la libertad humana y cobertura de las necesidades básicas de la infancia.

Somos muchos los educadores/as que nos sumamos a esta injusticia. No dejemos que esto ocurra. Juntos haremos más ruido.

Yo lucho por mi, por ti.

Susana Segura
Directora de Creixem Jugant

15/05/2020
04/05/2020

A Creixem Jugant hem creat una nova plataforma virtual on tots els nens i nenes continuaran creixent amb propostes diàries proposades per tot l'equip per aquesta etapa infantil tan especial.
Creixem Jugant, des de casa.
#estilcreixemjugant #elvendrell #desdecasa #continuemcreixentspervosaltres #plataformavirtual

[05/03/20]   𝐹𝑒𝑙𝑖𝑐̧ 𝑑𝑖𝑎...

Ens unim per donar-vos calidesa, força i ànims en agraïment a totes les dones.
Dones sanitàries, farmacèutiques, dependentes de botigues, dones que treballen en residències, per a totes mes mares, àvies, tietes, cosines, amigues...

PER A TOTES LES DONES DEL MÓN.

23/04/2020

🌹 𝑆𝑎𝑛𝑡 𝐽𝑜𝑟𝑑𝑖 𝑎 𝑐𝑎𝑠𝑎 🌹

Creixem Jugant, no volia que cap nen/a deixes de viure aquest dia únic. Esperem que us agradi.

I vosaltres? Us animeu a representar la Llegenda de Sant Jordi?

20/04/2020

꧁ᒪᗩᗷᗴᖇIᑎTO꧂

꧁ᒪᗩᗷᗴᖇIᑎTO꧂

Os dejamos esta propuesta de un laberinto. Hay que buscar la salida, y ahora más que nunca 🌈

Es una buena actividad para esos hermanitos/as mayores para estimular habilidades motoras, trabajando la atención y generando actividades positivas como la paciencia y la autocrítica.

¡Animaros!

16/04/2020

TÍTERES GRATIS ‼️

Para conseguirlos sólo tenéis que seguir estos pasos:

👉 Síguenos en FacebooK.

👉 Dale like a esta publicación.

👉 Menciona a tus amigos/as reales.

👉Una vez hayas realizado estos pasos envíame un mensaje privado con tu mail para poder enviártelo.

¡SERÁ TUYO!

12/04/2020

🍰 MONA DE PASCUA 🍰

11/04/2020

🐣 POLLITOS DE PASCUA 🐣

11/04/2020

🍫 PIRULETAS DE CHOCOLATE 🍫

10/04/2020

🥔 Estampamos con patatas 🥔

[04/09/20]   ❤︎ ℚ𝕦𝕖́𝕕𝕒𝕥𝕖 𝕖𝕟 𝕔𝕒𝕤𝕒 ❤︎

08/04/2020

🥚 𝔻𝕖𝕔𝕠𝕣𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕙𝕦𝕖𝕧𝕠𝕤 🥚

08/04/2020

🧩 𝙿𝚞𝚣𝚣𝚕𝚎 𝚍𝚎 𝙿𝚊𝚜𝚌𝚞𝚊 🧩

06/04/2020

¿Os animáis?

🐣 EASTER BASCKET 🐣

[03/30/20]   🍀 COLOR ESPERANZA 🍀

Os enviamos toda nuestra energía, ¡ÁNIMO!

27/03/2020

📚 LA PAPALLONA QUE NO TENIA COLORS 🐸🐥🐔🐢

Famílies,
Us envio un conte molt especial, ja que ha estat creat per tot l'equip de Creixem Jugant. Als vostres fills i filles els serà proper i familiar i estem segures que els encantarà!

No ha sigut fàcil a la distància però amb les ganes i l'esforç ho hem aconseguit.
Esperem que us agradi. Ho he penjat a Instagram i al Facebook. Doneu-li al 'like' i etiqueteu a alguna amiga o amic que tinguin fills perquè també el pugui veure.

Esperem que us agradi!!!!♥️

23/03/2020

📚LA HISTÒRIA DE NÀDIA📚

22/03/2020

Us trobem a faltar!

Os echamos de menos!

Our Story

Creixem Jugant és un Centre de Suport Familiar, que ofereix serveis de guarda infantil amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal. Les famílies poden deixar els seus infants de 0 a 3 anys, en els horaris en què ho necessitin, ja que no es requereix un horari fix ni una assistència regular.
És un centre privat, que manté una actitut oberta i integradora a tothom, per tal d’aconseguir-ho, tenint en compte l’atenció de cadascun dels nostres infants oferint una formació integral de la persona i establint un canal de comunicació amb les famílies afectuosa, respectuosa i constant. El nostre principal propòsit és l’educació per a la igualtat d’origen, sexe i religió, i potenciar la solidaritat, el respecte envers als altres, el diàleg, la bona convivència per tal de formar els infants emocionalment amb els drets humans i la cohesió social.

Localización

Productos

Serveis:

- Servei d’acollida
- Servei de menjador
- Activitats extraescolars ( Per a infants entre 12 menos i 3 anys)
- Casal (Per a infants entre 4 menos a 6 anys).
- Activitats en família, xerrades i assessorament

Teléfono

Página web

creixemjugant.cat

Dirección


Av. Sant Vicenç, 8
El Vendrell
43700
Otros escuela/facultades en El Vendrell (mostrar todas)
EMS Serveis en psicopedagogia EMS Serveis en psicopedagogia
Calle Progrés, 5-7
El Vendrell, 43700

Centre psicopedagògic ubicat al c/ Progrés, 5-7 1er B El Vendrell. 977668481 Serveis de Logopedia, Pedagogia, Psicologia, Classes de repàs... per a nens i adults. [email protected]

Agate nail International trainers Agate nail International trainers
Espana
El Vendrell, 43700

First Lego League El vendrell First Lego League El vendrell
Carrer Camí Reial-Cinto, 13-17
El Vendrell, 43700

Pagina oficial de la Fisrt Lego League - el Vendrell En esta pagina encontraras toda la información sobre los torneos y competiciones, fechas y mucho más

Colònies Cal Mata Colònies Cal Mata
C/Dalt 6 Saifores, Llorenç Del Penedès
El Vendrell, 43715

Casa de colònies Cal Mata. La casa es troba a Saifores, al Baix Penedès. LA va crear la pedagoga Marta Mata i actualment també és la seu de la fundació Marta Mata i de la biblioteca de pedagogia Curtó, de la universitat rovira i Virgili.

Vendrell Balla Vendrell Balla
El Vendrell, 43700

Coreografías para novios. Clases particulares (latinos, salón...) Animación de fiestas.

AMPA ANGELS GARRIGA AMPA ANGELS GARRIGA
Avenida Salvador Palau Rabassó S/n
El Vendrell, 43700

Obrim despatx el primer dilluns de cada mes.

CASAL del Vendrell CASAL del Vendrell
Riera De La Bisbal, 22
El Vendrell, 43700

L'Associació Penedès serveis socioculturals i de lleure som un EQUIP de professionals que treballem en pro de l'educació i en benefici dels infants.

Emmpac del Vendrell Emmpac del Vendrell
Passatge Del Tívoli, 3-7
El Vendrell, 43700

PROA, Psicologia I Formació PROA, Psicologia I Formació
Calle La Rambla,26-28
El Vendrell, 43700

Som un centre privat d’atenció, orientació i tractament en psicologia, ubicat a la vila del Vendrell, Baix Penedès, integrat per un equip de psicòlegs.

Kids&Us El Vendrell Kids&Us El Vendrell
Carrer Cristina Alta, 1
El Vendrell, 43700

Escola d'idiomes per a nens a partir d'un any amb un mètode innovador i molt atractiu.

L'Eina L'Eina
Camí Reial, 13 - 17
El Vendrell, 43700

L'Eina de l'Ajuntament del Vendrell treballa per contribuir a la millora de les condicions econòmiques i laborals de la vila.

Autoescola Balboa - Centre de Formació Autoescola Balboa - Centre de Formació
Passeig La Rambla, 26-28
El Vendrell, 43700

Autoescuela - Centro De Formación y Educación Vial - Centro De Pilotaje