Coordinadora AMPAS Alzira

La coordinadora de Alzira es la suma de todas las AMPAS de nuestra ciudad.

[03/24/20]   Buenos días, Nos comunican desde la biblioteca de Alzira:

La devolución de los libros y CDs se prorrogará automáticamente mientras dure la actual situación, desde Conselleria han aplazado la devolución de todo el material que tienen en sus casas los usuarios y usuarias, por tanto los libros de nuestra biblioteca o cualquier material de otras bibliotecas se prolonga hasta nuevo aviso.

Como igual sabéis podéis descargar libros electrónicos a través de la aplicación e-biblio Comunitat Valenciana, podéis entrar con vuestro DNI o número de lector y como contraseña los últimos dígitos del mismo, tanto del DNI como del número curren para menores o personas sin DNI.

Si tenéis dudas podéis llamar al 962012981 en horario de mañana, el personal hacemos turnos rotativos, o bien enviar un mensaje a [email protected] y os iremos contestando.

Como nos dicen las normas, QUEDATE EN CASA, ya devolveréis los libros y CD, DVD cuando esto haya pasado.

Salud,

06/02/2020

CANTAJUEGO amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, vos anuncia l’actuació de l’espectacle “Te extiendo mi mano” per al proper diumenge 14 de juny de 2020, al Gran Teatre d’Alzira.

Es realitzaran dos funcions: a les 12 i ales 17 hores. Entrades a la venda en cantajuego.com i en la taquilla del Gran Teatre els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

Entades: 18, 16 i 14 € (més despeses de distribució).

06/02/2020

Disponibles en vuestros centros educativos

06/02/2020

Coordinadora AMPAS Alzira's cover photo

30/01/2020

Iniciativa del CEIP Blasco Ibáñez

"Hui els nostres peques han volgut celebrar el dia de la pau, creant el logo de la pau creat en 1958 per Gerald Holtom, un dissenyador gràfic anglés, per a una campanya en suport del desarmament nuclear, este símbol es va fer mundialment conegut en els anys 60 a través del moviment hippie. Les línies dins del cercle representen les lletres D i N (desarmament nuclear) en l'alfabet semàfor, que és el que s'utilitza els braços i banderes per a enviar missatges visuals a llarga distància

28/11/2019

Hoy jueves 28/11 a las 19:00h , en la casa de la cultura, puedes ahorrar en tu recibo de la luz de tu casa todos los meses, sin hacer nada.

10/07/2019
06/06/2019

Este dissabte, tindrem al Gran Jordiet a la bebeteca.
Passa't a les 12.00 del migdia i gaudeix de les seues històries i contes!📖📖📖

ceice.gva.es 03/06/2019

Detalle - Generalitat Valenciana

La Conselleria d'Educació informa que es fixa l’inici del curs escolar 2019-2020 el dia 9 de setembre per a Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP.

Més informació: http://ow.ly/fhnE30oSfti

ceice.gva.es La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport proposarà en la mesa sindical el calendari escolar del curs acadèmic 2019-2020. La proposta estableix el dia 9 de setembre l'inici de curs escolar per a l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Profe...

01/06/2019

Mucha calor , pero con muchas ganas de pasar un buen rato con los peques de Alzira.

22/05/2019

La coordinaora vos espera, tenim un taller per a tots.

16/05/2019

Divendres 24 de maig de 2019.
Gran teatre d'Alzira
CONCERT : " GAUDIR LA MÚSICA"

is4k.es 14/05/2019

Internet Segura for Kids

Ya está disponible la línea gratuita y confidencial, de ayuda en casos de menores relacionados con tecnología (dependencia, ciberacoso/bullying, sexting, dudas, prevención, comportamiento...).

Tfno: 900 116 117

Y no solo para menores: también para padres/tutores y educadores (virus, contenidos inapropiados, privacidad/identidad...)

is4k.es

16/04/2019

www.ceice.gva.es

La Conselleria d'Educació posa a la nostra disposició la guia per a l’alumnat amb altes capacitats intel·lectuals, dirigida a les famílies, el professorat i els orientadors. Un document on podreu trobar informació legislativa, recursos per a la detecció i per a les famílies, i mesures per a intervenció educativa.
Guia: http://ow.ly/4pz530orvxJ

ceice.gva.es

14/04/2019

Desde la coordinadora de AMPAS de Alzira, dar las gracias a todos por conseguir ayer un gran evento.

10/04/2019

El próximo sábado 13 de abril, desde la coordinadora de AMPAS de Alzira os invitamos a pasar un día genial con vuestros hijos.
Os hemos organizado con la ayuda de los AMPAS de Alzira, una feria del libro, en la cual vas a tener un montón de actividades tanto para los peque como para vosotros.
Fomentaremos la lectura con juegos, talleres, ponencias.....y un largo etc.
‼️‼️‼️No te puedes perder‼️‼️‼️

05/04/2019

Diumenge 7 d'abril la trobada a Carlet. Vine-te'n en bici eixida desde la plaça Major

04/04/2019

El día 13 de abril todos a la plaza de la biblioteca

04/04/2019

www.ceice.gva.es

La Conselleria posa a la nostra disposició la guia per a l’alumnat amb trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH) que està dirigida a les famílies, el professorat i els orientadors. En aquesta, podeu trobar recursos per a l’avaluació, experiències i propostes didàctiques per tractar les necessitats específiques de suport educatiu per a l'alumnat amb TDAH.

Guia: http://ow.ly/ZdHO30mA5QV
Més guies per a la inclusió: http://ow.ly/Riam30mCXla

ceice.gva.es

03/04/2019

Ací vos passem tota la informació de la ###IV Trobada de Centres en Valencià de la Ribera on podreu trobar la programació dels actes, les actuacions i els diferents tallers que es realitzaran aquest diumenge 7 d'abril a Carlet. Recordeu que la nostra ciutat estarà present a esta Trobada, així que vos esperem a tots per a gaudir de la festa!!

30/03/2019

Des dels organitzadors, vos animem a les mares i pares a participar als Tallers, per tal de compartir l'alegria de les vostres filles i fills quan tasten de bon matí els productes de la nostra terra.
Per a més informació, podeu contactar amb:
LA VALL DE LA CASELLA, COOP.V.
Tel. 675213189
[email protected]

🍊🌳🍞🍅🥛🥚🥜🍊
LA VALL DE LA CASELLA, COOP.V. AMB LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT I AGRICULTURA DE L'AJUNTAMENT D'ALZIRA DEMOSTRANT A LES NOSTRES XIQUETES I XIQUETS COM MENJAR SALUT I GAUDIR L'ECOLOGIA

Fa un any els membres de La Vall de la Casella, Coop.V. li varem plantejar a l'Ajt. d'Alzira fer uns tallers i unes activitats relacionades amb el camp i l'agroecologia, dirigides fonamentalment a les i els escolars alzirenys/es, per tal de contribuir a millorar els seus hàbits cap a una alimentació de major qualitat i més saludable per a [email protected], que conegueren i donaren a conèixer la importància de l'agricultura a la nostra comarca, el perquè cal comprar el menjar local o els avantatges per al medi ambient i la salut de l'agricultura ecològica. Els plantejarem una sèrie de jornades i col·laboracions, tal com ja férem al recolzar la Biosfira, com ara visites guiades de les escoles a les nostres finques de la Casella, tallers d'identificació de les nostres taronges per als escolars i les seues mestres, mares i pares o tastes de productes bio i de proximitat per començar el dia amb energia i salut.

Fruit d'aquelles primeres propostes, hem començat a co-organitzar amb ells, entre finals de març i la primera quinzena de maig, 29 Tallers de Desdejuni saludables i sostenibles, que ja vàrem provar amb gran èxit a inici de 2019 a l'IES La Murta (antic Tullel).
Aquest divendres s'ha inaugurat aquesta xicoteta campanya al CEIP TIRANT LO BLANC, amb els alumnes de 4t i 5é. Anem a dur-la a la majoria dels centres educatius d'Alzira, on al voltant de 50 xiquetes i xiquets per taller, compresos entre els 8 i els 15 anys podran gaudir de productes de proximitat i ecològics, per motivar-los a vindre des de casa desdejunats correctament, aprofitant la nostra rica i variada dieta mediterrània, donada la importància de començar el dia adequadament a la seua edat i esforç.
Se'ls mostraran els principals aliments que deurien formar part d'un Desdijuni saludable, i les virtuds i característiques dels aliments de proximitat i ecològics.
Pretenem que amb el tast del suc acabat d'exprimir de taronja de la Casella, rebanadetes de diferents pans amb oli i tomaqueta, i llet bio o beguda vegetal amb cereals o cacau de comerç just, tot procedent d'agricultura biològica certificada, recorrent les menors distàncies possibles, havent pagat als productors preus pactats amb ells, i servida en plats i gots de cartró biodegradable, entenguen una miqueta més que la seua alimentació és important, que tenen gran varietat de bons productes no massa lluny de casa i relacionats amb la seva pròpia vida i família, així com que cal ser responsables del nostre consum i dels diners que invertim, i que una cosa i una altra influeixen en la nostra economia, el medi ambient i les persones que vivim d'ell, tant a nivell local com planetari.

Els nens i nenes han eixit entusiasmats amb la seua especial tasta matinal d'aliments. I com tota ajuda als tallers és benvinguda i de tot s'aprèn, en aquesta ocasió, a més del nostre personal de la Coope, Eva, Santi i Guillem, [email protected] mestres del CEIP Tirant Lo Blanc, encapçalats per la seva Directora Fani, la seva Cap d'Estudis, i la seva cuinera Laura, han estat donant un cop de mà en la coordinació i execució del Taller. Fins i tot, avui, en ser el primer Taller, el Sr. alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient Pep Carreres (regidoria que ha subvencionat aquests tallers, donada la seva component d'educació ambiental), també han estat presents, gaudint de l'alegria de nenes i nens, i de les explicacions que els hem fet, tot amenitzat, creiem, pels bons trossets del pa d'oliva, d'espelta integral o de civada amb tomaqueta i oli de la comarca dels Serrans i del Vinalopó, i aquest suc taronges tan proper al nostre emblemàtic Parc Natural.
Avui no ha estat possible que vinguen mares o pares, atès que els nens i nenes s'anaven posteriorment d'excursió. Esperem que als altres Tallers si que puguen acudir, per poder gaudir amb els seus fills/es i recordar aquests temes tan importants per a unes i altres.

SALUT PER A [email protected] I BONS ALIMENTS !!

🍊🍌🍇🍎🍐🍑🍒🍓🥝🥑🍆🥕🌶🥒🥥🍊
Podeu trobar-nos, com ja sabeu, a:
LA VALL DE LA CASELLA, COOP.V.
Mercat Abasts Alzira, Parades 59-60
Tel. 675213189
www.lacasella.bio
[email protected]
[email protected]

On podreu tastar de forma directa els nostres productes, o els d'altres companys i empreses familiars, alguns dels quals ens han servit els seus productes biològics per a aquesta campanya, com ara Artespiga (forners ecològics a Silla), Mozáira (olivaters de Chelva), Agrisanz (olivaters del Vinalopó), Agronovel (raïm del Vinalopó), Agricologia (raïm i sucs de la Marina), Biocomercio (fruits secs del Vinalopó), Bodegas Enguera (vi valencià de gran qualitat) i altres amics i amigues, que fan del seu treball un plaer per als sentits i la natura.
🍊💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼⚘🌱🌳🌴🌿🍊

🍊🌳🍞🍅🥛🥚🥜🍊
LA VALL DE LA CASELLA, COOP.V. Y LA CONCEJALÍA DE MEDIO AMBIENTE Y AGRICULTURA DEL AYUNTAMIENTO DE ALZIRA DEMOSTRANDO A NUESTRAS NIÑAS Y NIÑOS CÓMO COMER SANO Y DISFRUTAR LA ECOLOGÍA

Hace un año los miembros de La Vall de la Casella, Coop.V. le planteamos al Ayto. de Alzira hacer unos talleres y otras actividades relacionadas con el campo y la agroecología, dirigidos a los / las escolares alzireños / as, para contribuir a mejorar sus hábitos hacia una alimentación de mayor calidad y más saludable para [email protected], para que conocieran y dieran a conocer la importancia de la agricultura en nuestra comarca, el porqué hay que comprar la comida local o las ventajas para el medio ambiente y la salud de la agricultura ecológica. Les planteamos una serie de jornadas y colaboraciones, tal como ya hicimos al apoyar la Biosfira, como visitas guiadas por las escuelas en nuestras fincas de la Casella, taller de identificación de naranjas para los escolares y sus [email protected], madres y padres, o catas de productos bio y de proximidad para empezar el día con energía y salud.

Fruto de aquellas primeras propuestas, hemos empezado a co-organizar con ellos, entre finales de marzo y la primera quincena de mayo, 29 Talleres de Desayuno saludables y sostenibles, que ya probamos con gran éxito a inicio de 2019 en el IES la Murta (antiguo Tullel).
Este viernes se ha inaugurado esta pequeña campaña en el CEIP TIRANT LO BLANC, con los alumnos de 4º y 5º. Vamos a llevarla a la mayoría de los centros educativos de Alzira, donde alrededor de 50 niñas y niños, comprendidos entre los 8 y los 15 años podrán disfrutar de productos de proximidad y ecológicos, para motivarlos a venir desde casa correctamente desayunados, aprovechando nuestra rica y variada dieta mediterránea, dada la importancia de comenzar el día de forma adecuada a su edad y esfuerzo.
Así, se les mostrarán los principales alimentos que deberían formar parte de un DESAYUNO saludable, y las virtudes y características de los alimentos de proximidad y ecológicos.
Pretendemos que con la cata del zumo recién exprimido de naranja de la Casella, rebanaditas de diferentes panes con aceite virgen extra y tomate, y leche bio o bebida vegetal con cereales o cacao de comercio justo, todo procedente de la agricultura biológica certificada, recorriendo las menores distancias posibles, habiendo pagado a los productores precios pactados con ellos, y servida en platos y vasos de cartón biodegradable, entiendan un poquito más que su alimentación es importante, que tienen gran variedad de buenos productos no demasiado lejos de casa y relacionados con su propia vida y familia, así como que hay que ser responsables de nuestro consumo y del dinero que invertimos, y que una cosa y otra influyen en nuestra economía, el medio ambiente y las personas que vivimos de él, tanto a nivel local como planetario.

Los pequeños han estado entusiasmados con su especial cata matinal de alimentos. Y como toda ayuda a los talleres es bienvenida, en esta ocasión, además de nuestro personal de la Coope, Eva, Santi y Guillermo, [email protected] [email protected] del CEIP Tirant Lo Blanc, encabezados por su Directora Fani, su Jefa de Estudios y su cocinera Laura, han estado echando una mano en la coordinación y ejecución del Taller. Incluso, hoy, al ser el primer Taller, el Sr. Alcalde, Diego Gómez, y el Concejal de Medio Ambiente Pep Carreres (concejalía que ha subvencionado estos talleres, dada su componente de educación ambiental), también han estado presentes, disfrutando de la alegría de niñas y niños, y de las explicaciones que les hemos hecho, todo amenizado, creemos, por la prueba del pan de oliva, de espelta integral o de avena con tomate y aceite de la comarca de los Serranos y del Vinalopó, y ese jugo naranjas tan cercano a nuestro emblemático Parque Natural.
Hoy no ha sido posible que venga madres o padres, dado que los niños y niñas se iban posteriormente de excursión. Esperamos que a los demás Talleres si que puedan acudir, para poder disfrutar con sus nenes y aprender estos temas tan importantes para sus unas y otros.

SALUD PARA [email protected] Y BUENOS ALIMENTOS !!

🍊🌳🍞🍅🥛🥚🥜🍊

Podéis encontrarnos, como ya sabéis, en:
LA VALL DE LA CASELLA, COOP.V.
Mercado Abastos Alzira, Paradas 59-60
Tel. 675213189
www.lacasella.bio
[email protected]
[email protected]

Donde podréis degustar de forma directa nuestros productos, o los de otros compañeros y empresas familiares, algunos de los cuales nos han servido sus productos biológicos para esta campaña, como Artespiga (panaderos ecológicos en Silla), Mozaira (olivareros de Chelva), Agrisanz (olivareros del Vinalopó), Agronovel (uva del Vinalopó), Agricologia (uva y zumos de la Marina), Biocomercio (frutos secos del Vinalopó), Bodegas Enguera (vino valenciano de gran calidad) y otros amigos y amigas, que hacen de su trabajo un placer para los sentidos y la naturaleza.

ceice.gva.es 29/03/2019

Detalle - Generalitat Valenciana

La Conselleria informa de la Matriculació per al curs 2019-2020: El període d’admissió d’alumnat per al pròxim curs serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària.

Llegiu novetats: http://ow.ly/D02U30odWDZ

ceice.gva.es La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat el període d'admissió d'alumnat en els centres sostinguts amb fons públics d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019-2020.

22/03/2019

Actividades biblioteca.

[03/15/19]   La Conselleria d'Educació informa que la lletra ‘O’ marcarà el desempat en punts en el procés d'admissió de l’alumnat d’Infantil de 3 anys, per al curs 2019/2020.

11/03/2019

Frases para pensar

Frases para pensar

21/02/2019

DISSABTE 23 DE FEBRER

LA TORTUGA HUGA

A les 12 hores en la bebeteca municipal, Rosana Mira i Patri Aranda ens parlaran de la por en “La tortuga Huga”.

Per a xiquetes i xiquets, de 2 a 7 anys, als qui els agraden els llibres i conèixer noves aventures.

19/02/2019

Sábado 23 febrero, pabellón municipal Pérez Puig.

14/02/2019

La coordinadora os presenta este próximo 26 de febrero , en la escoleta Tulell:

12/02/2019

Dissabte 16 febrer de 2019

10/02/2019

MARTES 12/02 A LAS 15:30 h
En el AMPA del CEIP Blasco Ibañez os hemos preparado desde la coordinadora de AMPAS, una charla fantástica.
No os lo podéis perder, totalmente gratuito.
TODOS JUNTOS CREAMOS COLE !!!

07/02/2019

Este dissabte, dia 9 de febrer, hi haurà un nou contacontes adreçat a les xiquetes i xiquets mes menuts a la Bebeteca Municipal a les 12 hores.

L’activitat la farà Murta Animacions.

06/02/2019

Diumenge 10 de febrer

21/01/2019

Es el club de lectura en el Ies Rei En Jaume, puede asistir todas las personas que lo deseen. Animaros.

Toda la información que necesitas.

Si tu hijo está escolarizado en nuestra ciudad. Aquí podrás encontrar toda la información de las AMPAS de Alzira, y de organismos oficiales.

No dudes en darle al " Me Gusta " de la página y tendrás toda la información que necesitas.

Todos juntos creamos AMPAS

Localización

Categoría