Verdium Education

Kansainvälinen tutkinto ulkomailla ja Suomessa. Autamme sinua löytämään unelmiesi opiskelupaikan.

Opiskelupaikan löytäminen ei ole helppoa. Koulutus on tärkeä osa tulevaisuuden suunnittelua, joten me Veridiumilla autamme juuri sinua löytämään unelma opiskelupaikkasi. Veridium Education auttaa ainoastaan huippu oppilaitoksia markkkinoimaan heidän koulutuksiaan sivustoillamme. Veridium Education aloitti toimintansa vuonna 2006. Sivustomme ovat tavoittaneet tuhansia koulutusta hakevia nuoria aikuisia ja suosio on ollut tasaisesti kasvava. Sadat nuoret ovat löytäneet koulutusvaihtoehtonsa sivustomme kautta. Sivustollamme pyrimme antamaan kattavasti tietoa oppilaitosten koulutusvaihtoehdoista, pääsykokeista, opiskelusta ulkomailla sekä ulkomaisista tutkinnoista Suomessa. Vuosien saatossa opintonsa ulkomailla ovat aloittaneet sadat Veridiumin kautta opiskelemaan pyrkineet tyytyväiset suomalaiset.

veridium.eu

veridium education – Autamme sinua opiskelemaan Suomessa tai Unkarissa

Lontoon yliopiston tajoama Oikeusnotaarinen tutkinto:

Kolmivuotinen tutkinto sisältää seuraavat pakolliset moduulit:

– sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi, julkinen oikeus, esineoikeus, EU-oikeus, vahingonkorvausoikeus, trusti-oikeus ja oikeusteoria.

Vaihtoehtoisina moduuleina ovat:

– hallinto-oikeus, perheoikeus, kansainvälinen ihmisoikeus, kriminologia, riidanratkaisu, riita- ja rikosoikeudenkäynti, yhtiöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, työoikeus, oikeudenkäynti- ja näyttö, immateriaalioikeus, kansainvälinen kauppaoikeus, johdanto Islamin oikeuteen ja kansainvälinen oikeus.

Oikeusnotaarin tutkintoon kuuluu myös kirjallinen lopputyö

Lue lisää nettisivuiltamme: https://veridium.eu

veridium.eu

Verdium Education's cover photo

Verdium Education

london.ac.uk

University of London Virtual Open Day

LONTOON YLIOPISTO JÄRJESTÄÄ AVOIMEN VIRTUAALI PÄIVÄN 15.5.2019 KELLO 10-17 (LONTOON AIKA)

Ilmoittaudu Lontoon yliopiston järjestämään avoimeen virtuaali päivään. Ohjelmassa on LL.B. tutkinnon esittäminen ja sen jälkeen kysymysten ja vastausten käsitteleminen. LL.B. tutkinto esitetään aamu- ja iltapäivällä. Ilmoittaudu painamalla LL.B. tutkintoa, jolloin rekisteröinti lomake aukeaa. Linkki sivulle: https://london.ac.uk/events/university-london-virtual-open-day

london.ac.uk On 15 May 2019, you can join our Virtual Open Day from anywhere in the world.

[12/31/18]   INFOTILAISUUDET LONTOON YLIOPISTOSTA JA TUTKINNOSTA LL.B.

Tule kuuntelemaan ja kyselemään tietoa Lontoon yliopistosta ja LL.B. tutkinnosta. Vastaavat opettajat pitävät avoimia infotilaisuuksia seuraavasti:

la 12.01.2019 kello 1300 – 1400 (Helen sähkötalo, Kampinkuja 2, Big Room)

ke 27.02.2019 kello 1700 – 1800

la 16.03.2019 kello 1300 – 1400

ke 10.04.2019 kello 1700 – 1800

Infotilaisuudet pidetään Helsingissä.

[08/02/17]   TALLINNAN YLIOPISTO OIKEUSTIEDE – VIELÄ EHTII VARMISTAMAAN OPISKELUPAIKKA

Paikkoja on vielä jäljellä. Varmista opiskelupaikka Tallinnan yliopiston Helsingin toimipisteeseen tai Tallinnan yliopiston Tallinnassa kampukseen Tallinnassa.

HUOM! Tallinnan yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan hakuaika päättyy 15.8.2017!

Muista täyttää sähköinen hakulomake liitteineen määräajassa JA lähetä postissa kopio sähköisestä hakulomakkeesta liitteineen Tallinnan yliopistoon siten, että ne ovat PERILLÄ Tallinnan yliopistossa Virossa 15.8.2017!

[07/03/17]   HAKU TALLINNAN YLIOPISTOON OIKKIS

Alla on kooste vastauksista yleisimpiin kysymyksiin:

Haku vaatimukset ovat toisen asteen koulutus ja riittävä englanninkielentaito. Lisäksi on suoritettava kirjoitustehtävä (englanninkielellä) ja oltava valmis haastatteluun. Molemmilla toimenpiteillä mitataan motivaatiota ja englanninkielentaitoa. Kysymyksessä ei ole karsiva koe. Tallinnan yliopistolla ei ole myöskään kiintiötä kurssille.

Hakuaika Tallinnan yliopistoon loppuu 15.8.2017.

Muista, että lähetät hakulomakkeen (tulostettu on-line hakemus) ja liitteet Tallinnan yliopistoon postissa 15.8.2017 mennessä. Eli lähetä ajoissa postissa, jotta ovat varmasti perillä Tallinnan yliopistossa viimeistään 15.8.2017.

Hakulomakkeessa on valittava joko Tallinnan tai Helsingin toimipiste.

Lukuvuosimaksu on 4 352 euroa. Lukukausivuosimaksun maksamisessa voi valita kolme eri maksutapaa; kertamaksu, maksu 4 erässä tai maksu 8 erässä. Kaikki suomalaiset ovat oikeutettuja Kelan opintotukeen ja opintolainaan.

Tallinnassa opetus on viikoittain ja Helsingissä joka toinen viikko torstaista lauantaihin. Kaikki opetus tapahtuu englanninkielellä. Opiskelijoilla on mahdollisuus normaaliin opiskelijanvaihtoon Erasmus ohjelmassa.

[06/07/17]   Nyt on korkea aika hakea Unkariin opiskelemaan lääketiedettä. Ensin on valittava mihin yliopistoon on kiinnostunut hakemaan (voi myös hakea useampaan samanaikaisesti, ei rajoituksia). Semmelweissin haku on päättynyt 31.5., joten vaihtoehtoina ovat Pecs tai Szeged (haettava 30.6. mennessä).

Seuraavaksi on täytettävä on-line hakemus yliopiston sivuilla. On-line hakemus on tulostettava ja lähetettävä myös Veridiumille. Muista myös maksaa hakemusmaksu, josta kuitti lähetetään hakemuksen mukana Veridiumille.

Pääsykokeet pidetään seuraavasti:

Szeged

7-8.6. Budapest, 14.6. ja 12.7. Szeged.

Pecs

Joka keskiviikko Pecsissä 12.7. asti (ilmoittautuminen 2 vkoa ennen koetta).

Pääsykokeilla mitataan hakijan englanninkielentaito ja motivaatio. Kysymys ei siis ole karsivasta kokeesta.

Mikäli aikoo hakea niin on toimittava ripeästi ja ilmoitettava Veridiumille asiasta, jotta voimme koordinoida hakua yliopiston kanssa.

[05/18/17]   OIKEUSTIETEEN OPINNOISTA HELSINGISSÄ

Tallinnan yliopisto harkitsee Helsingissä järjestettävän oikeustieteen koulutuksen lopettamista lukukaudesta 2018-2019 lähtien. Lopullinen päätös tehdään syksyllä. Nyt sitten kannattaa hakea Helsingin ohjelmaan sillä lukukausi 2017-2018 saattaa olla viimeinen luokka Helsingissä.

www.med.u-szeged.hu

University of Szeged - Foreign Language Programs - Külföldi Hallgatók Titkársága | Entrance Examination

Sisäänpääsykokeet Szegedin yliopistoon! Alla olevasta linkistä lisätietoa mm. aiheet, kirjat, mallikysymyksiä ym:
Http://www.med.u-szeged.hu/fs/entrance-examination

www.med.u-szeged.hu A Szegedi Tudományegyetem honlapja. Hírek, információk jelentkezőknek, hallgatóknak, munkatársainknak és partnereinknek.

[03/02/17]   Szegedin uusi bulletin on nyt ladattu Veridium Education sivuille. Tutustu tarkemmin hakuehtoihin ja ohjelmiin! Unkarin Szegedissä järjestetään pääsykokeet 12.4., 10.5., 14.6. ja 12.7.2017. Kyseessä ei siis ole karsiva pääsykoe vaan tilaisuus, jossa mitataan opiskelijan motivaatio ja englanninkielentaito. Rohkeasti hakemaan kovatasoiseen yliopistoon!

[02/14/17]   Haku Tallinnan yliopistoon on käynnissä. Hae oikeustieteelliseen joko Tallinnan tai Helsingin toimipisteeseen opiskelemaan oikeutta. Lukukausimaksu on 2.176 € ja opetuskielenä on englanti. Opiskelu kestää kolme vuotta. Haku päättyy 15.08.2017.

www.budapesthousingservice.com

College International - Housing Service

INFO – ACCOMMODATION IN HUNGARYPécs

SHORT TIME ACCOMMODATION:

http://www.pecsiszallasok.hu/en/hotelek

LONG-TIME ACCOMMODATION:

Looking for an apartment or a roommate to share a flat with? Student Housing offers more than other agencies: Largest database of apartments in Pécs! We are located at the university, so we put YOUR interests first! Roommate search (advertise your room for rent for free!), Furnished/unfurnished apartments from 30.000 HUF, We make appointments with the landlords for you, We take you out by car to view apartments, Reliable, fast accommodation,

Helpful staff, Exact info given about the properties (utility costs, etc.), Pics of each flat available- no surprises! Our database is updated every day, We give you bilingual rental contracts, FREE SERVICE!!! Check out our apartments at www.studenthousing.hu and let us know which apartments you would like to visit!Semmelweis

The Student Service Centeris offering help in finding the most suitable type of accommodation. Without an official address in Hungary the Residence Permit cannot be obtained. The rent of an apartment is the responsibility of the student and rental prices vary according to the personal needs. For your information: the average cost for one student is from EUR 300/month.Szeged

Student residence is provided to those international students who hold a governmental scholarship, such as the Stipendium Hungaricum. Students share their rooms with 1 or 2 students, and each room has internet access. These dormitories also provide facilities for sports, cultural and other social events. Those who rent an apartment may use the online university database or the page for apartments to rent. Be prepared for the good news that prices are half of those in Budapest.Veterinary

Without an official address in Hungary the Residence Permit can not be obtained.An accommodation service – provided by Student Service Center, McDaniel College Budapest Campus – is available to help students find a suitable place to live and provide advice and assistance about the rental process ([email protected]).

www.budapesthousingservice.com www.budapesthousingservice.com

[02/07/17]   Veridium Education kotisivuille on nyt lisätty Unkarin yliopistojen uudet esitteet! Tutustukaa muun muassa yliopistoihin, hakumenettelyn, lukukausimaksuihin ja majoitus vaihtoehtoihin. Haussa kannattaa olla ripeä sillä opiskelupaikat jaetaan hakemusten ja kokeiden suorittaneille hakijoille.

[02/03/17]   Uutta!
Tästä vuodesta (2017) lähtien eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi on tullut pakolliseksi oppiaineeksi eläinlääkärin tutkinnossa Budapestin Eläinlääketieteen yliopistossa.

[01/31/17]   Szent István yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on muuttanut nimensä Eläinlääketieteen yliopistoksi. Haku prosessi on nyt päällä ja ensimmäisen hakukierroksen määräpäivä hakemusten jättämiselle on 15.2.2017! Nyt nopsasti hakupaperit Veridium Educationille, jotta pääset mukaan myös ensimmäiseen sisäänpääsykokeeseen (Oslo 12.3.2017, Björknes Hoyskole). Hopi hopi …..

Kaikki hakijat hoi! Tallinnan yliopiston oikeustieteellisen määräaika hakemusten jättämiselle on pidennetty eli nyt määräaika on 19.8.2016! Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan hae nyt :)

Open Doors Day in Helsinki and in Turku / Tallinn University

8.7 Tallinnan oikeustieteellinen yliopisto järjestää avoimet ovet Turun kauppakorkeakoulun Ls18 tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3, Rakennus T57). Päivän aikana saat lisäinformaatiota koulusta ja voit kysyä apua liittyen hakuprosessiin. Lue täältä lisää: http://www.tlu.ee/opendoorsday

tlu.ee Tallinn University Open Doors Day in Turku is on 8 July 2016 at the University of Turku, the School of Economics, room number Ls18 (Rehtorinpellonkatu 3, building number T57 on the map).

Nokat kohti Helsingin Viro-keskusta!! Tallinnan oikeustieteellinen yliopisto järjestää avoimet ovet Helsingissä 7 heinäkuuta. Osoite on Sörnäisten rantatie 22. Päivän aikana pääset tutustumaan yliopiston sisältöön paremmin. Lue tarkemmat ohjeet päivästä täältä: http://www.tlu.ee/opendoorsday

vimeo.com

University of Szeged Foreign Language Medical, Dental and Pharmacy Programs

Kiinnostaako opiskelu uudessa ja mielenkiintoisessa kaupungissa? Tutustu Szegedin yliopistoon ja katso alla oleva video :) Hakuaika Szegedin yliopistoon päättyy 30.6.2016, joten toimi pian! Veridium auttaa sinua hakuprosessissa: http://www.veridium.eu/

https://vimeo.com/145106980

vimeo.com This is "University of Szeged Foreign Language Medical, Dental and Pharmacy Programs" by universityofszegedfss on Vimeo, the home for high quality videos…

Semmelweiss on vuonna 1769 perustettu kansainvälisen tason yliopisto.Semmelweissin Yliopiston lääketieteellinen koulu, hammaslääketieteellinen tiedekunta ja farmasian tiedekunta sijaitsevat Budapestissa, Unkarin pääkaupungissa.

Jo vuonna 1983 ulkomaalaisilla opiskelijoilla oli mahdollisuus tulla Unkariin opiskelemaan kansainvälistä koulutusohjelmaa. Korkeatasoinen koulutus ja erinoimainen sijainti tekee Semmelweissista hyvin kysytyn!

Kokeile kansainvälisiä siipiäsi ja lennä kohti unelmiasi :)

Hae koulutusohjelmaan nyt! http://www.veridium.eu/

Tiesitkö että ulkomailla lääketiedettä opiskelevien suomalaisten määrä on koko ajan kasvussa. Ulkomailla opiskelu tuo sinulle kansainvälisyyttä ja mahdollisuuden kehittyä englannin kielessä.

Hyvistä opiskelukokemuksista ulkomailla kerrotaan yhä enemmän ja enemmän, joka puolestaan nostaa kiinnostuksen tasoa!

Ovi lääketieteen opintoihin voi ulkomailla avautua jopa ilman pääsykoetta!

Veridiumin avulla pääset tutustumaan opiskelumahdollisuuksiin ulkomailla: http://www.veridium.eu/services/

Tallinnan oikeustieteellinen yliopisto järjestää avoimet päivät Helsingissä 19.5 klo 11 alkaen, Kukontorin kolmannen kerroksen Meeting Park Forum Campuksella (Yrjönkatu 29 C).

Päivän aikana saat lisätietoa Tallinnan yliopistosta ja sen sisältävistä kursseista. Ota mukaan kaikki tarvittavat dokumentit, niin pääset keskustelemaan spesialistin kanssa.

Voisiko kouluun tutustuminen olla helpompaa kuin tämä?
Lisätietoa päivästä löydät täältä:

http://www.tlu.ee/en/admissions/Meet-Us/Open-Doors-Day-in-Helsinki

Ensi torstaina tavataan!

Semmelweisin Yliopistossa, Pecsin Yliopistossa ja Szegedin Yliopistossa tutkinnon suorittaneet ovat päteviä toimimaan Euroopan Unionin sisällä ilman erillistä tai ylimääräistä vaadetta suorittaa muuta lisenssiä :)

Hakuaikojen deadlinet lähenevät:
Semmelweis: 31.5.2016
Pecs: 30.6.2016
Szeged: 30.6.2016

Me autamme kaikissa kysymyksissä! http://www.veridium.eu/

Contact |

Tiesitkö että Szegedin maailmankuulussa yliopistossa on monia korkea-arvoisia professoreita, kuten Nobel-palkittu professori :) Opiskelu arvostettujen professoreiden parissa, on jo oiva syy hakea Szegediin opiskelmaan!

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai käytä kätevää chat-mahdollisuutta Veridiumin kotisivuilla:

http://www.veridium.eu/contact/

veridium.eu Voit ottaa meihin yhteyttä tämän lomakkeen avulla! Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta info (at) veridium.eu Palvelemme asiakkaitamme myös puhelinpäivystysaikoinamme (arkisin 10-16) numerossa +372 5552 4899

Hymy on yllätys aurinkoinen! :) Semmelweisin, Pecsin ja Szegedin yliopistoissa sinulla on mahdollisuus opiskella hammasläketiedettä. Unkarissa opiskelu tuo viisi vuotta kestäviin opintoihin vaihtelua!

Lue opinnoista lisää täältä: http://www.veridium.eu/service/our-services-2/

Oletko eläinten suuri ystävä? Mahdollisesti eläinlääkärin ura olisi juuri sinua varten! Szent István Yliopiston Eläinlääketieteellinen tiedekunta sijaitsee Budapestin keskustassa.Viisi ja puoli vuotta kestävä opetusohjelma Szent István yliopiston eläintieteellisessä tiedekunnassa johtaa eläinlääketieteen lisensiaatin tutkintoon.

Sinä voit olla yksi 90. valituista opiskelijoista :) Älä jätä upeaa mahdollisuutta käyttämättä, vaan toimi nyt!

http://www.veridium.eu/service/our-services-3/

Tiesitkö että vuonna 2015, 6409 henkilöä haki opiskelemaan lääketiedettä eri puolille Suomea. Taso on korkea eikä opintopaikkaa ole helppo saada. Miksi siis et korottaisi sisäänpääsymahdollisuuksia, hakemalla myös lääketieteellisiin yliopistoihin ulkomailla?
Unkarin korkealuokkaiset lääketieteen yliopistot sijaitsevat kolmessa kaupungissa; Budapestissä, Pecsissä ja Szegedissä.
Älä jää upeasta mahdollisuudesta paitsi, vaan toimi heti ja hae myös ulkomaille opiskelemaan!
Veridium toimii auttavana kätenä hakuprosessissa :)

http://www.veridium.eu/service/our-services-2/

Veridiumin sivuilla kirjoitetaan cha-cha-chatin tahtiin! Sivustollemme on lisätty chat-mahdollisuus, jonka avulla voit olla meihin reaaliajassa suoraan yhteydessä! Mikäli emme oli juuri silloin online, voit jättää meille viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Maanantai on kohta pulkassa mutta iltavirkuille löytyy tekemistä! Onko kova matkakuume ja halu kokeilla siipiä Keski-Euroopassa? Budapestissa sijaitseva Semmelweis- lääketieteellisessä yliopistossa opiskellaan lääketiedettä jopa kolmella eri kielellä: Englanniksi, Unkariksi ja Saksaksi. Tutustu opiskeluvaihtoehtoihin sivuillamme http://www.veridium.eu/service/our-services-2/

Haku on käynnissä nyt! :)

Valmistu Lääkäriksi |

Kiinnostaako sinua lääketiede? Haluatko ulkomaille opiskelemaan? Unkarin korkealuokkaiset yliopistot odottavat juuri sinun hakemustasi! Tutustu Pecsin, Semmelweisin ja Szegedin yliopistoihin täältä: http://www.veridium.eu/service/our-services-2/

Toimi nopeasti sillä hakuajat päättyvät pian! Hakemukset tulee lähettää Veridiumille viimeistään viikkoa ennen hakuajan umpeutumista.

Hakuaikojen deadlinet:
Semmelweis: 31.5.2016
Pecs: 30.6.2016
Szeged: 30.6.2016

veridium.eu Yleinen osa Lisensiaattitutkinnot seuraavilla aloilla: Lääketiede, Hammaslääketiede ja Farmasia. Unkarin yliopistojen kansainvälisesti tunnustetut ja akkreditoidut lisensiaattitutkinnot. Lääketiede Unkarissa kolme yliopistoa tarjoaa englanninkielistä opetusta lääketieteen alalla: Semmelweis Yliopist…

Veridium photos

Verdium Education's cover photo

Verdium Education

Our Story

Want your school to be the top-listed School/college in Tallinn?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Tornimäe 5
Tallinn
10151

Opening Hours

Monday 10:00 - 17:00
Tuesday 10:00 - 16:00
Wednesday 10:00 - 16:00
Thursday 10:00 - 16:00
Friday 10:00 - 17:00
Other Educational Consultants in Tallinn (show all)
Startup Wise Guys Startup Wise Guys
Tallinn

Wise Guys is the leading B2B accelerator in Europe for early stage startups with passion, founders and a vision.

Dream Foundation Estonia - Välismaale ülikooli Dream Foundation Estonia - Välismaale ülikooli
J.Poska 51a
Tallinn, (VT. KAARTI)

Välismaale ülikooli!

Insplay - arendavate mänguasjade kodu Insplay - arendavate mänguasjade kodu
Paavli 2a
Tallinn, 10412

Insplay - 27 aastat arendavaid mänguasju | www.insplay.eu

OÜ KS Koolitus OÜ KS Koolitus
Parda 8
Tallinn, 10151

"Oppimisen iloa!" Olemme monipuolinen kurssien järjestäjä, uusi sivustomme: www.kurssille.com

Dare To Light Dare To Light
Prague, Czech Republic
Tallinn

Everyone can and should be able to see the beauty of light around them and use awesome and functional lighting solutions in their work.

Sapio Academy Sapio Academy
Tallinn

A group dedicated to the advancement of self-development and to value education and logic.

AE Leadership AE Leadership
Roosikrantsi 2-K065
Tallinn, 10119

Consulting, Education and Coaching in Leadership, Strategy, Innovation and Entrepreneurship,

Cryba Cryba
Sepapaja 6
Tallinn, 15551

CRYBA - Cryptocurrencies & Blockchain Analysis

Unique Study Abroad Unique Study Abroad
AKADEEMIA 46-63, TALLINN
Tallinn, 12613

Apply Through us To Study In Some Of The Best Affordable Universities In Ukraine, Estonia, Poland etc. Unique Study Abroad, We Assist In Securing Admissions, Invitation Letter, Visa Processing etc.

Helen Doron English Estonia Helen Doron English Estonia
Kännu Tn.35
Tallinn

Inglise keele õpe lastele ja noortele vanuses 3.elukuust kuni 19.eluaastani unikaalse Helen Doron English metoodika alusel.

Puhastusekspert OÜ Puhastusekspert OÜ
Tartu Mnt 83
Tallinn, 10115

Pakume toimivaid lahendusi koristusteenuse ostjale, pakkujale ja isekoristavale ettevõttele saavutamaks soovitud puhtus mõistlike kuludega.

Perekasvatuse Instituut Perekasvatuse Instituut
Tallinn, 10150

Koolitused lapsehoidjatele, õpetajatele ja lapsevanematele. Kasvatus- ja suhtenōustamine. Pedagoogilised uuringud ja kirjastamine.