Nitro 24/7

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Nitro 24/7, Ahtri 12-200, Tallinn.

Mission: Help you to sell much more online, and finally reach your goals.

infoe1c280.clickfunnels.com

Elätkö unelmiesi elämää, vai kuljetko ”tuulen vietävänä” kuten 90% ihmisistä?

”Hei Marko, kokonaismyynti oli 214,617.52 euroa”, totesi henkilökohtainen avustajani viestissään, kun kysyin edellisen projektimme myyntilukuja.

214,617.52 € tein rahaa 45 päivän aikana, ja tämä on vain yksi monista projekteistamme.

”Moikka, mites Suomen verkkokaupan myynti viikonloppuna?”, kysyin aamulla viestissäni.

”142 tilausta 28,64 euron keskimääräisellä ostoskorin arvolla. Mainontaan poltettiin 688,14 €”, luki vastauksessa. Tämä tekee myyntiä yhteensä 4066.88 €.

Kaikki nämä myynnit tapahtuivat samaan aikaan kun oli matkalla Münchenissa tyttäreni kanssa. Käytännössä minun ei tarvinnut laittaa ”tikkua ristiin” näiden myyntien eteen.

Mistä on kyse?

Olen yrittäjä, ja teen kahta toisistaan erilaista liiketoimintaa:

✔️ Myyn omia tuotteitani useaan eri maahan verkkokauppojeni ja Amazonin kautta.
✔️ Autan muita yrittäjiä kasvattamaan myyntiään valmentamalla heitä.

Asun ulkomailla, ja vietän suurimman osan ajastani ”tien päällä”. En tosin työn vuoksi, vaan omien ja lasteni harrastusten vuoksi. Yrittäjänä olen vapaa valitsemaan, sillä minua eivät sido normaalin palkkatyön kahleet. Tulen ja menen miten huvittaa, ja teen töitä juuri silloin kun haluan ja niin paljon kuin haluan.

En kuitenkaan halua luoda mielikuvaa, että kaikki on helppoa ja vaivatonta. Päinvastoin. Tavoitteeni ovat korkealla, joten teen lujasti töitä, mutta palkkatyöhön verrattuna minulla on suuremmat mahdollisuudet, sekä VAPAUS VALITA.

➡️ KUVITTELE KOHDALLESI SEURAAVA SKENAARIO

Heräät aikaisin aamulla auringon noustessa ilman herätyskellon meteliä. Kippaat kupin kahvia, ja lähdet hölkkäilemään pienen aamulenkin.

Kotiin palattuasi käyt suihkussa, ja valmistat hyvän ja terveellisen aamupalan. Aamiaista syödessäsi tsekkaat nopeasti myyntilukuja puhelimestasi. Yön aikana on tullut 86 tilausta (7,000 euroa yhteensä, ei hullummin!), ja 412 uutta liidiä (potentiaalisia asiakaskontakteja). Kaikki näyttää hyvältä. Kalenterisi kertoo tiimipalaverin alkavan kahden tunnin kuluttua, joten suuntaat kulkusi toimistollesi.

AMG Mersu jyrähtää käyntiin, ja kiidättää sinut toimistollesi alta aikayksikön. Et varsinaisesti tarvitse toimistoa, sillä koko tiimisi toimii virtuaalisesti, ja kaikki operatiivinen toiminta on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle. Tykkäät silti tehdä töitä mieluummin toimistolla, jotta kotiin palatessasi voit unohtaa työasiat hetkeksi.

Ennen tiimipalaveria käyt läpi toimittajien viestit. Vastaat kyselyihin, ja teet tilaukset Kiinaan. Vilkaiset myös nopeasti työntekijöidesi raportit ja palaverin agendan, jotta palaverista tulee nopea ja tehokas.

Palaverin jälkeen lähdet treenaamaan salille tai juoksulenkille. Tiedät että tuloksia syntyy, kun keho ja mieli ovat loistavassa kunnossa. Pidät huolta itsestäsi, ja nautit elämästäsi. Treenin jälkeen maistuu kevyt lounas bisneskollegan kanssa.

Iltapäivällä töiden jälkeen varaat sinulle ja puolisollesi Pariisin matkan viikonlopuksi. Haluat yllättää puolisosi aina silloin tällöin koska sinulla on varaa ja vapaus valita.

Kotiin saavuttuasi otat rennosti, sillä tiedät, että bisnes rullaa koska sinulla on hyvä tiimi tekemässä töitä. Kaikki on sinun ansiotasi, ja pitkällisen työn tulosta.

➡️ SINÄ VOIT SAAVUTTAA KAIKEN SEN MITÄ HALUAT, JA ENEMMÄNKIN

Vaikka edellä kuvatun kaltainen elämäntyyli ei olisi täsmälleen juuri sitä mitä haluaisit, on tärkeää ymmärtää, että unelmien elämäntyylin saavuttaminen on täysin mahdollista niin sinulle kuin minullekin!

Mikä ikinä oma unelmasi onkaan, on se täysin mahdollista saavuttaa, kunhan vain teet oikeita valintoja elämässäsi. Kaikki on kiinni tahdostasi.

Kirjoitan tätä lentomatkalla kotiin. Olen ollut reilut kaksi viikkoa tyttäreni ja hänen valmentajansa kanssa treenimatkalla Saksassa. Hän on taitoluistelija, jonka kanssa matkustan vähän väliä kilpailu- ja harjoitusmatkoilla. Pian lähdemme viikoksi treenaamaan Espanjaan, sen jälkeen taas kuukaudeksi Saksaan, ja sitten kilpailukausi jo käynnistyykin.

Matkustan mielelläni tyttäreni kanssa. Haluan että hänellä on kaikki mahdollisuudet saavuttaa omat unelmansa taitoluistelijana.

Tämä ei kuitenkaan olisi mitenkään mahdollista, jos olisin ”normaalisti” palkkatöissä. Tuskinpa yksikään pomo sallisi kuukausien poissaoloa työpaikalta lapsen kilpailu-uran tähden. Ikävä todeta, että vaikka lupa myönnettäisiinkin, ei palkkatyön kuukausipalkka riittäisi mitenkään kustantamaan kaikkia niitä kuluja kilpailu- ja harjoitusmatkoista syntyy.

Kaikki edellä kuvattu on kuitenkin mahdollista koska olen yrittäjä. Olen vapaa valitsemaan, ja ansaitsen riittävästi kustantaaksesi elämäntyylini.

Miten SINÄ haluat elämäsi elää?

Millaisen elämäntyylin SINÄ haluat rakentaa?

Haluatko saavuttaa unelmasi, vai elää elämäsi ”tuulen vietävänä” todeten lopussa, että ”eipä tullut sitten juuri mitään saavutettua…”

Tuskin kukaan meistä lopulta haluaa elää elämäänsä ”tuulen vietävänä”, mutta valitettavasti suurin osa ihmisistä toimii juuri niin. Harva meistä näkee vaivaa rakentaakseen elämäntyylin, joka on 1000 kertaa antoisampi.

➡️ SYNKÄSTÄ AHDISTUKSESTA VAPAUTEEN

Vuosia sitten olin itse todella tyytymätön elämääni. Koin että rahat eivät riitä mihinkään, enkä elä elämääni täysillä, en edes puoliteholla. Luulin että korkeakouluopinnot ja uraputki ovat juuri se mitä haluan, mutta olin väärässä. Itse asiassa olin ”loukussa” palkkatyön kurimuksessa ohjelmistoalan isossa korporaatiossa.

Olin kaikkea muuta kuin tyytyväinen elämääni. Olin ahdistunut ja tuskissani. Olin hyvää vauhtia alkoholisoitumassa, sillä otin alkoholia ”lääkkeeksi” kasvavaan ahdistukseeni perintäkirjeiden kolahtaessa postilaatikkoon.

Vuonna 2010 keväällä Tim Ferrissin kirjaa lukiessani mieleeni tuli käänteentekevä oivallus. Tajusin, että ”eihän minun ole mikään PAKKO olla palkkatyössä! Voin ITSE vaikuttaa siihen, miten elämääni elän!”

Seuraavana päivänä jätin eropaperit pomoni pöydälle. Lähdin välittömästi, ja kaasutin pois parkkipaikalta viimeisen kerran. En edes vilkaissut taustapeiliin, sillä olin täynnä uutta innostusta jota en ollut kokenut vuosiin. Tiesin, että olin tehnyt riskialttiin, mutta juuri oikean valinnan.

Kotona asiasta oltiin eri mieltä…

Vaimoni kysyi, että ”miksi tulit näin aikaisin kotiin?”

Vastasin, että ”otin loparit, ja alan yrittäjäksi.”

Noin 5 sekunnin hiljaisuuden ja silmästä silmään tuijotuksen jälkeen tuli vastaus: ”HELV***N HULLU!”

Ymmärrän hyvin hänen mielipiteen, ja kunnioitan sitä, mutta tämä on minun elämäni. Jos haluan parasta itselleni, vaimolleni ja lapsilleni, on minun tehtävä juuri niin kuin sydämeni sanoo. Oli aika ottaa 100%:sti vastuu omasta elämästäni. Oli aika alkaa rakentaa omaa bisnestä ja omaa unelmaani.

Ratkaisu oli hyvä. Tänä päivänä koen elämäni aivan päinvastaisesti kuin vuosia sitten. Koen eläväni elämääni täysillä. Teen juuri sitä mistä tykkään. Olen vapaa valitsemaan. Teen töitä missä haluan, milloin haluan, ja kenen kanssa haluan. Teen töitä juuri niin paljon kuin parhaaksi koen. Ansaitsen huomattavasti enemmän kuin palkkatyössä, ja koen työni todella antoisana.

Pidän huolta itsestäni treenaamalla lähes päivittäin. Juoksen pitkiä usean tunnin lenkkejä metsässä, syön terveellistä ruokaa, ja lepään riittävästi. Alkoholin jätin totaalisesti 2,5 vuotta sitten. Olen tehnyt töitä sen eteen, että minulla ja perheelläni on hyvä olla, ja se on tuottanut tulosta.

➡️ TONI JA VIK RAKENSIVAT 15 MILJOONAN BISNEKSEN 4 VUODESSA 1,000 EURON ALOITUSPÄÄOMALLA

2014 kesällä osallistuin Ryanin ja Danielin järjestämälle E Formula Evolution verkkokurssille, jolla opin mm. myymään Amazonissa. Samalla kurssilla sattui olemaan myös suomalainen Toni, joka bongasi nimeni kurssin keskusteluryhmässä, ja lähetti sähköpostia kysyen ”olenko suomalainen”.

Tapasimme myöhemmin Tonin ja Vikin kanssa Stockmannin kahvilassa. Kaverit kertoivat myyvänsä tuotteita Amazonissa, ja liikevaihdon olevan 5,000 euroa kuukaudessa. Muutama kuukausi myöhemmin Toni raportoi myynnin kasvaneen ”muutamaan kymmeneen tonniin” per kuukausi. Vuotta myöhemmin liikevaihto oli ylittänyt miljoonan, ja 2016 lopulla he ylittivät ensimmäistä kertaa miljoonan euron kuukausimyynnin.

Marko taivastelee chatissa Tonin ja Vikin myyntilukuja vuoden 2016 lopulla. Huh huh…

Mitä olen oppinut näistä kahdesta yrittäjästä?

Toni ja Vik ovat tekijämiehiä! He eivät jää ihmettelemään ja pohtimaan, vaan pyrkimys on viedä asiat käytäntöön niin pian kuin mahdollista. Nämä kaverit saavat asiat tapahtumaan, ja se jos mikä on tärkeää missä tahansa liiketoiminnassa.

Toni ja Vik ovat alusta alkaen kertoneet haluavansa vapautta, eli juuri sitä samaa mitä minäkin yrittäjänä metsästän. Toni ja Vik haluavat olla vapaita valitsemaan mitä tekevät, missä tekevät, milloin tekevät, ja kenen kanssa tekevät. Tässä tavoitteessa he ovat päässeet jo pitkälle, mutta nälkä kasvaa syödessä, joten kumpikaan heistä ei koe olevansa vielä ”valmis”.

Myös Toni ja Vik tiedostavat sen, että omien unelmien saavuttaminen, ja omanlaisen elämäntyylin rakentaminen vaatii pelimerkkejä. Niinpä myös heidän on pakko onnistua rakentamaan bisnes joka tuottaa riittävästi rahaa elämäntyylin tukemiseen.

Liiketoiminnan kasvaessa Toni ja Vik muuttivat perheineen Manilaan Filippiineille. Miksi muutto maailman korruptoituneimpaan maahan? Kolme tärkeää syytä

✔️ Nähdä ja kokea maailmaa
✔️ Rakentaa tiimi maahan jossa ihmiset puhuvat sujuvaa englantia, jossa työvoima on sitoutuvaa ja lojaalia, ja jossa työvoiman kustannukset ovat pienet
✔️ Asua lähellä toimittajia, eli kiinalaisia tehtaita, koska tällä tasolla miesten täytyy usein vierailla tehtailla

Toni ja Vik ovat onnistuneet rakentamaan nopeasti kasvavan yrityksen vain parissa vuodessa. Heidän liikevaihto tullee ylittämään 10-15 miljoonan rajapyykin vuoden 2017 aikana, ja heidän tavoitteena on tehdä 100 miljoonaa vuodessa vuoteen 2020 mennessä.

Miehillä on ”kovat piipussa”. Tavoitteet ovat rohkeasti korkealla, ja sitä arvostan kovasti.

Toni ja Vik aloittivat täysin nollasta ilman mitään aiempaa kokemusta, joten heillä ei ollut mitään aavistusta siitä millaisen bisnespotentiaalin Amazon voisi tarjota. Toni kertoi kuitenkin halunneen alusta asti rakentaa jotain mikä mahdollistaisi aika- ja paikkariippumattoman liiketoiminnan tekemisen, ja sitä myöten tarjoaisi vapauden tulla, mennä ja valita elämässä.

Tähän edellä mainittuun tavoitteeseen Amazon sopii kuin nyrkki silmään. Amazon on antanut vastaavanlaisen mahdollisuuden tuhansille yrittäjille ympäri maailmaa. Toni ja Vik eivät suinkaan ole ainoat hyvin menestyneet Amazon-myyjät maailmassa. Vaikka heidän startti on ollut aivan loistava, on Amazonissa monia myyjiä jotka tekevät satojen miljoonien liikevaihtoa. Amazon on niin jättimäinen, että varsinkin pelkästään kotimaan liiketoimintaa harjoittaneiden on vaikeaa ymmärtää, miten massiivisesta markkinasta Amazonissa on kyse.

➡️ MIKSI KERRON SINULLE OMASTA JA YSTÄVIENI ELÄMÄSTÄ?

Ei, tarkoitukseni ei ole millään tavalla ”elvistellä”, vaan inspiroida, innostaa ja motivoida. Jos vähänkin koet, että ”nyt on korkea aika saada muutos elämääni”, en voi muuta kuin kannustaa ja rohkaista ottamaan ensimmäisen askeleen.

Olen todella tyytyväinen, että jätin palkkatyön taakseni, ja aloin ottaa 100%:sti vastuuta omasta elämästäni. Olen tyytyväinen, että lähdin tälle tielle, ja uskon että myös Toni ja Vik ovat enemmän kuin tyytyväisiä valintoihinsa.

Ota rohkeasti ensimmäinen askel. Aina voit palata takaisin, jos suunta tuntuu väärältä. Mikään ei ole niin ahdistava ajatus kuin todeta ”vanhana ukkona kiikkustuolissa”, että ”enpä sitten edes YRITTÄNYT mitään elämässäni…”

➡️ KUINKA VARMISTAT, ETTÄ ELÄT ELÄMÄÄSI "TAPPAVAN TYLSÄSTI LOPUSSA RANKASTI PETTYEN"?

Mieti millaisia ajatuksia kaikki edellä lukemasi sinussa herättää?

Kirjoita paperille kaikki ne fiilikset mitä edellä lukemasi sinussa herättää?

Koetko voimakasta innostusta, inspiraatiota ja mahdollisuuden fiilistä?

Ajatteletko, että ”Vau! Huikeita kavereita. Minä haluan onnistua samalla tavalla!”

Koetko olevasi aidosti iloinen toisten menestyksestä?

Vai koetko jotain ihan muuta?

Koetko ärtymystä, kiukkua, kateutta ja ärsytystä?

Koetko, että ”on väärin, kun toiset menestyvät, mutta sinä et?”

Koetko että muut eivät ole ansainneet menestystään?

Kirjoita edellä kuvatut paperille. Ihan oikeasti!

Tällä harjoituksella on tärkeä merkitys. Tämä harjoitus auttaa sinua näkemään, että oletko pohjimmiltasi positiivinen, optimistinen ja muiden menestyksestä inspiroituva, vai oletko kenties negatiivinen, pessimistinen ja muiden menestyksestä demotivoituva.

Jos huomaat kuuluvasi ensimmäiseen joukkoon, eli olet positiivisesti suhtautuva, on sinulle paremmat mahdollisuudet menestyä myös itse.

Jos taasen huomaat kuuluvasi jälkimmäiseen joukkoon, eli olet negatiivisesti suhtautuva, on sinulla heikommat mahdollisuudet menestyä.

On ikävä tosiasia, että negatiivisesti ajattelevat ihmiset eivät tyypillisesti onnistu. Yrittäjänä menestyminen vaatii innostusta, inspiraatiota, motivaatiota, voimakasta tahtoa, positiivista asennetta, uskoa tulevaan, uskoa itseen, optimistista ajattelua, päättäväisyyttä ja voittamisen tahtoa.

Yrittäjänä menestyminen on vaikeaa, jos olet ikään kuin vastakohta edellä kuvatulle.

Kaikki menestyvät yrittäjät ovat myös vahvasti verkostoituneita. Menestyvillä yrittäjillä on takanaan massiivinen verkosto samanlaisia ihmisiä. He kaikki ovat tyypillisesti positiivisia, optimistisia, innostuvia, jne. Kukaan heistä ei halua seuraansa ihmisiä jotka ovat negatiivisia, pessimistisiä, kateellisia, depressiivisiä, jne.

Varmin tapa estää oma menestyksesi on suhtautua kaikkeen negatiivisesti, pessimistisesti, kateellisesti, jne. Jos sinulla on vaikeuksia hyväksyä muiden menestystä, ja jos koet sen epäoikeudenmukaisena, ärsyttävänä, masentavana, jne., on sinun aika alkaa työstää omaa asennettasi. Sinun TÄYTYY tehdä itsestäsi positiivinen.

Kukaan meistä ei ole täydellinen. Minä itse olen aiemmin ollut varsin kyyninen, pessimistinen ja negatiivinen, mutta olen ”koulinut” itsestäni positiivisen, innostuvan, muiden menestyksestä inspiroituvan ja voimakkaasti eteenpäin pyrkivän.

En todellakaan ole mikään ”mallioppilas, eli minulla on vielä itselläkin paljon työstämistä omien negatiivisten ajatusteni kanssa, mutta onneksi tiedostan ongelmani, ja teen töitä sen korjaamiseksi.

Jokaisella meistä on hyvät ja huonot puolemme. Jokaisella meistä on parantamisen varaa. Listaa paperille omat kehityskohteesi, ja lähde työstämään itsestäsi sellainen persoona mitä menesty vaatii.

En välttämättä tunne sinua nyt, mutta olisi hienoa tavata joskus, ja kuulla kuinka olet onnistunut isosti. Olisi huikean hienoa kätellä, ja kuulla kuinka olet menestynyt hienosti. Olisi myös hienoa tavata ja kuulla että teet lujasti töitä oman menestyksesi eteen, vaikka et vielä olisikaan saavuttanut suurempia merkkipaaluja. Toivon että saavutat tavoitteesi, ja koet onnistuneesi elämässä. Se on tavoittelemisen arvoinen asia.

➡️ OTA ENSIMMÄINEN ASKEL, JA LATAA TÄYSIN MAKSUTON OPAS

Oletetaan, että sinulla on unelmia, joita haluat saavuttaa. Tiedät että ne kaikki vaativat aikaa ja rahaa. Sinulla on selkeä mielikuva elämäntyylistä, jota haluaisit elää. Miten voisit sen saavuttaa? Mitä sinun tulisi tehdä seuraavaksi?

Aloita lataamalla tästä täysin maksuton opas, jossa esittelen sinulle 10 erilaista tapaa ansaita rahaa netissä --> http://ecomm10x.com/10tapaa

Tässä oppaassa käyn läpi 10 ihan aitoa ideaa, joilla voit ansaita joko LISÄTULOJA työn ohessa, tai lähteä rakentamaan ihan varteenotettavaa bisnestä netissä.

Nämä 10 ideaa EIVÄT vaadi aiempaa kokemusta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa yrittäjäkokemusta, ei myynti- tai markkinointiosaamista, ei ”meriittejä”.

Jos sinulla on aiempaa kokemusta, siitä on toki hyötyä, mutta tarvittaessa voit lähteä liikkeelle täysin nollasta.

Mitä tapahtuu, kun lataat ja luet tämän täysin maksuttoman oppaan?

✔️ Tiedät oikeita tapoja hankkia mukavia lisätuloja verkosta (ilman mitään hämäräbisneksiä).
✔️ Tiedät, miten voit kääntää oman mielenkiinnon kohteesi tai harrastuksesi ansiotuloksi verkossa.
✔️ Sinulla on mahdollisuus asua ja matkustaa missä haluat (koska voit tienata rahasi ”tien päällä”).
✔️ Inspiroidut, motivoidut, innostut, ja saat paljon uusia ajatuksia mahdollisuuksista, joita voit saavuttaa.
✔️ Saatat inspiroitua ajatuksesta, että toimimalla yrittäjänä netissä voit itse vaikuttaa tulevaisuutesi sekä tulotasoihisi.

Olen ansainnut elantoni verkossa jo 10 vuoden ajan. Olen ollut monessa mukana, onnistunut usein, ja myös epäonnistunut usein. Tiedän kokemuksesta ”mikä toimii ja mikä ei”. Valmentajana olen auttanut yli 2000 suomalaista ansaitsemaan enemmän rahaa verkossa. Uskon, että oppaani antaa sinulle kasapäin kullanarvoisia ohjeita, vinkkejä ja ideoita.

Suurin syy miksi useimmat eivät koskaan saavuta unelmiaan ja tavoitteitaan on epäröinti. Suurin osa ihmisistä ei tartu tilausuuteen silloin kun ”ovet ovat avoinna”, vaan jäävät miettimään, pohtimaan ja arvuuttelemaan.

Älä tee samaa virhettä kuin useimmat. Lataa opas nyt saman tien, ja lue se heti kun mahdollista. Uskon, että tykkäät siitä kovasti, aivan kuten tuhannet muut jotka ovat oppaan jo ladanneet! --> http://ecomm10x.com/10tapaa

Terveisin,

Marko Pyhäjärvi
Verkkoliiketoiminnan asiantuntija & valmentaja

infoe1c280.clickfunnels.com

Want your school to be the top-listed School/college in Tallinn?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

MAKSUTON KOULUTUS: 14 000 € / kk ( Kuinka Toni ja Vik rakensiv...
Kuinka teet ensimmäiset 100.000 € myyntiä?
Mentoroinnista
Wazzup?
Verkkokauppias, unohda blogi
Asiantuntijan jatkuva tuki pienellä hinnalla

Location

Telephone

Address


Ahtri 12-200
Tallinn
10151
Other Tallinn schools & colleges (show all)
Peetrikese Lastehoid Peetrikese Lastehoid
Aasa 1d, Peetri Küla, Rae Vald
Tallinn, 75312

kindergarden

Crause Tantsukool Crause Tantsukool
Suur-Paala 1
Tallinn, 13619

Crause Tantsukool pakub tantsurõõmu nii väikestele kui suurtele. TULE ÕPI TANTSIMA! Crause Tantsukooli osakond ka Paides ja Elvas

ASSE Eesti ASSE Eesti
Raua 23, Tallinn (Kesklinna Noortekeskus)
Tallinn

ASSE (American Scandinavian Student Exchange) on mittetulunduslik õpilasvahetuse organisatsioon, pakkudes välismaal õppimise võimalusi.

Põlistarkuste ja Rahvaravi Kool Põlistarkuste ja Rahvaravi Kool
Weizenbergi 20/1
Tallinn, 10150

Põlistarkuste ja Rahvaravi Kool pakub erinevaid lühikursuseid ja pikemat huviõpet maailma rahvaste põlistest tarkustest ja rahvaravist.

Pintsel & Pokaal Pintsel & Pokaal
Põhja Pst 5
Tallinn, 10412

Kunstigalerii Pintsel & Pokaal on mõnus koht maalimiseks ning kuni keskmise suurusega meeskonnaürituste korraldamiseks. Avatud maalitunnid (T kell 17.00- 20.00) ja eriüritused. Info saamiseks helista kas 56858217 või vaata www.pintseljapokaal.ee

RestArt studio RestArt studio
Mustamäe Tee 50 - 302
Tallinn

Группы творчества для детей 7- 11 лет, 12-16 лет, группы по батику для взрослых. Мастер-классы по батику

Opus Lingua Keeltekool Opus Lingua Keeltekool
Pühavaimu 6
Tallinn, 10123

Pakume keelekursuseid, individuaalõpet ning asutusesisest keeleõpet.

Terateater Terateater
Tondi 8a (Põhja-Eesti Pimedate Ühing)
Tallinn, 11313

Terateater on Eesti pimedate ja vähenägijate teater. Terateater is Estonian Theatre of Blind and Visually Impaired People.

Rocca al Mare Kool Rocca al Mare Kool
Vabaõhumuuseumi Tee 8
Tallinn, 13521

Üldhariduskool

Centro Picasso Tallinn Centro Picasso Tallinn
Pikk Jalg 3
Tallinn

Hispaania keele ja kultuuri keskus. Centro Picasso korraldab hispaania keele kursuseid nii gruppidena kui eratundidena, samuti korraldatakse suvekursuseid

Pikaliiva Lastehoid Pikaliiva Lastehoid
Sepapere 19
Tallinn

Pikaliiva elamurajoonis tegutseb tore lastehoid, kus lapsele meeldib. Tule külla ja tutvume....

Grimmikool Grimmikool
Ahtri 8 III Korrus
Tallinn, 10115

Ainus kool Eestis, kus saab õppida korraga jumestust, grimmi, eriefekte ja soengute, habemete ning parukate tegemist.

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C