Συλ. Γονεων Και Κηδεμονων Γυμνασιου Φιλοθεης

Τελευταία ημέρα σήμερα για τις απολυτήριες εξετάσεις. Ο σύλλογος πάντα κοντά στα παιδιά προσφερε στους μαθητές της τρίτης Γυμνασίου από ένα στυλό parker συμβολικά και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Λύκειο από την επόμενη σχολική χρονιά. Πάντα επιτυχίες να έχουν στην ζωή τους.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους μαθητές μας!!!

[04/27/19]   Καλό Πάσχα με υγεία χαρά αγάπη και αισιοδοξία.Χρόνια πολλά!!!!

Το τσικνισαμε και εφέτος,Γυμνάσιο Φιλοθέης. Καλές Απόκριες να έχουμε, και του χρόνου με υγεία!!!
Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοθέης για την ηχητική κάλυψη και τον φούρνο των αδερφών Κωτση για την δωρεά του ψωμιού..

[02/05/19]   Έφτασε η ώρα λοιπόν για τούς βαθμούς του πρώτου τετραμήνου...την Πέμπτη στις 11:30 π.μ..Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!!!

Κοπή βασιλόπιτας 2019.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.Καλή δύναμη στους καθηγητές και στους γονείς και καλή πρόοδο στα παιδιά μας!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ.

Έτοιμα τα ημερολόγια του σχολείου μας..Σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2019 με υγεία και ευτυχία και καλή πρόοδο στα παιδιά...

Από την σημερινή γιορτή στο σχολείο μας. Χρόνια πολλά.

[10/01/18]   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Φωτογραφία από την Αμμουδιά λίγο πριν την επιστροφή.Επισκεφτήκαμε τα Σύβοτα συνεχίσαμε στην Πάργα και στο κάστρο της και μετά κάναμε βαρκάδα στον ποταμό Αχέροντα.Παρα πολύ όμορφη εκδρομή με καταπληκτικά τοπία και κόσμια συμπεριφορά από τους μαθητές του Γυμνασίου μας.Επίσης να ευχαριστήσουμε τον οδηγό του λεωφορείου για τον επαγγελματισμό του και τα μέλη του συλλόγου που συνόδεψαν και επιβλεψαν τα παιδιά με άψογο τρόπο.Πάντα τέτοια και του χρόνου με υγεία.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 8:15 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΉ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΌ ΤΑ ΣΎΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ ΣΎΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ!!!!

Lets do it Greece..Γυμνάσιο Φιλοθέης Αρτας!!
Μία ημέρα με χαμόγελο ενθουσιασμό και ελπίδα με εθελοντές τους μαθητές του γυμνασίου να περιποιούνται τον πραύλιο χώρο
του σχολείου τους!! πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την περιβαλλοντική τους συνείδηση!!!

Χρόνια πολλά σε όλους και καλές απόκριες.!!Ευχαριστούμε το Αρτοποιείο Κώτσης για τη δωρεά ψωμιού και το Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοθέης για την μικροφωνικη.Να ευχαριστήσουμε και για την επίσκεψη στο σχολείο μας απο τον Διευθυντή Κ. ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙ.Δ.Ε ΑΡΤΑΣ και τον προϊστάμενο Παιδαγωγικών Κ ΖΑΧΑΡΕΛΟ .

Μην ξεχάσουμε την Δευτέρα 5/2 στις 11κ45 π.μ την ενημέρωση και τους βαθμούς των παιδιών μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ!!!

χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και αγάπη.πάντα χαμόγελα και επιτυχίες στα παιδιά μας καλή δύναμη στους καθηγητές και σε εμάς τους γονείς!!!

Απο την σημερινή ημέρα 17 Νοέμβρη!

Απο την σημερινή ημέρα 17 Νοέμβρη!

Έτοιμα και τα γουρια μας!!!Σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2018 υγεία αγάπη ευτυχία!!!Ένα μεγάλο Μπράβο στα κορίτσια του Γυμνασίου για την βοήθεια τους και τις όμορφες δημιουργιες !!!

Photos from Συλ. Γονεων Και Κηδεμονων Γυμνασιου Φιλοθεης's post

Στιγμές απο την γιορτή και την απονομή βραβείων των μαθητών του γυμνασίου Φιλοθέης.Και αναμνηστικά δωράκια στους μαθητές απο τον Συλ.Γονέων και Κηδεμόνων.

[09/14/17]   Απο αύριο τα λεωφορεία θα περνάνε κανονικά για όλα τα παιδιά!Απο Γεωργουσιους θα έρχεται το λεωφορείο απο Καλοβατο 7:45 και στην συνέχεια στάση στο υδραγωγείο για τα υπόλοιπα παιδιά!Απο Καλαμια θα περνάει το λεωφορείο απο Ροκκα τις 7:45!Για τα Ροκκα η επιστροφή θα είναι τις 1:30 λεωφορείο και για Άγιο Σπυρίδωνα 1:40.

Ο αγιασμός θα γίνει.9:30 τα παιδιά να εχουνε μαζι τους τις σχολικές τσάντες για να πάρουν τα βιβλία τους .Εννοείται η προσέλευση στο σχολείο θα γίνει νωρίτερα !

Timeline Photos

Έτοιμες οι εικόνες μας σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!!!!!

Με μεγάλη λαμπρότητα και παρουσία της περιφερειακής συμβούλου κ.Αναστασία Σίμου, του Αντιδημαρχου Αρταίων κ.Χριστόφορο Σιαφάκα του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ιωάννη Γεωργογιαννη και τους τοπικούς φορείς Φιλοθέης κ.Μαρίνα Κομπογιαννη και Καλαμιας κ.Απόστολο Ζιωβα καθώς και τους αντιπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου (που μας παραχώρησε την μικροφωνικη και τις παραδοσιακές στολές των παιδιών) και του Συλλόγου Γυναικών Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας. Σας ευχαριστουμε πολύ για την παρουσία σας.

Timeline Photos

Εθελοντική προσφορά του συλλόγου μας στα κούλουμα που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Φιλοθέης στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας!! Καλή σαρακοστή σε όλους!!

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τσικνισαμε μιας και το απαιτει η παράδοση.Καλές αποκριές σε όλους ευχαριστούμε την Αφοί κωτση για την δωρεά ψωμιού!!!

Έτοιμα και τα μαρτακια για τα παιδιά!!!!

Καλη χρονιά και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!!!!

Timeline Photos

[11/23/16]   Ευχαριστουμε τον Δήμο Αρταίων για το αθλητικό υλικό (μπάλες) που πρόσφερε στο σχολείο μας.

[11/22/16]   Σας ενημερώνουμε ότι ημερίδα που πραγματοποιεί η διεύθυνση αστυνομίας Άρτας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου Άρτας(Σκουφάς)Με θέμα Ναρκωτικά και κοινωνία:Μια προσεγγιση του προβλήματος.

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων , όλα τα παιδιά του Γυμνασίου Φιλοθέης Άρτας και ιδιαίτερα την Κωνσταντίνα Τσάμπα για την συλλογή και την συνεχή στήριξη στην Δράση μας!!!!

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

Vous voulez que votre école soit école la plus cotée à `Arta?

Cliquez ici pour réclamer votre Listage Commercial.

Vidéos (voir toutes)

Emplacement

Type

Téléphone

Adresse


ΑΡΤΑ
`Arta
47042
Autres écoles à `Arta (voir toutes)
Φίλοι της Σελίδας 1ο ΕΠΑΛ Άρτας Φίλοι της Σελίδας 1ο ΕΠΑΛ Άρτας
Πατριάρχη Αθηναγόρα
`Arta, 47100

The Athanassakis - Lavdarias Schools of English The Athanassakis - Lavdarias Schools of English
Αγιας Σοφιας 5
`Arta, 47132

Το Κεντρο Αγγλικης Γλωσσας ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ - ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ λειτουργει στην πολη της Αρτας απο το 1989 και στο Μενιδι Αιτ/νιας απο το 1995.

Ionian Aviation Ionian Aviation
Κολομοδια Αρτας
`Arta, 47100