Karijerni info centar

Karijerni info centar

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Karijerni info centar, Education, Srpskih vladara, Apatin.

Operating as usual

12/02/2015

Photos from Karijerni info centar's post

[02/12/15]   у просторијама школске библиотеке средње грађевинске и дрвопрерађивачке стручне школе јуче је одржано предавање првог корака петофазног модела професионалне оријентације. Програм петофазног медела пословне оријентације је настао у сарадњи са Немачком.
Предавање је организовано од стране Каријерног инфо центра уз подршку КЗМ и Центра Инвентива,а пројекат финансира МОС. #КИЦ

[02/11/15]   Данас са почетком у 11 часова почиње предавање на тему професионалне оријентације у средњој грађевинској и дрвопрерађивачкој стручној школи.
Данас обрађујемо први корак петофазног модела ПО. :)
Видимо се :) #КИЦ

22/01/2015

Karijerni info centar's cover photo

22/01/2015

Realni susret

[01/22/15]   Дана 21.01.2015. године са почетком у 11 часова у просторијама гимназије „Никола Тесла“ одржан је реални сусрет организован од стране Каријерног инфо центра општине Апатин.
Ученици који су присуствовали предавању имали су прилику да се из прве руке упознају са занимањима економисте и ИТ техничара. Као представница економије била је Душица Ракић која је завршила Економски факултет у Београду са звањем мастер економиста и она је учеснике упознала са појмовима ревизора и финансијског аналитичара као и са свим позитивним и негативним странама економије. Као ИТ техничар био је Станислав Шеремешић који је причао о информационим технологијама и њиховом значају у данашње време. Упознао их је са могућностима које се појављују на тржишту као и са тим за планирање да је то струка у којој је потребно константно усавршавање.
Основни циљ реалног сусрета је био да се направи паралела између занимања, да се млади упознају са нечим што је сада актуелно и тражено на тржишту рада, али и да се боље информишу о могућностима наставка образовања у поменутим струкама.#КИЦ

[01/19/15]   Друштво, #КИЦ ће 21.01.2015. године одржати реални сусрет у гимназији "Никола Тесла", гости реалног сусрета су Душица Ракић, местер економиста и Станислав Шеремешић , машински техничар за компјутерско конструисање, основни циљ је да ученике упознамо са предностима и недостацима ових занимања.
Видимо се :)

[01/14/15]   Друштво, #КИЦ од 19.01.2015. године наставља са радом, биће организоване креативне радионице и реални сусрети.
Видимо се :)

[12/18/14]   У среду, 17. децембра 2014. године у хотелу Метропол одржана је друга годишња EUROGUIDANCE конференција.
Основна тема конференције је била „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“.
На конференцији поред бројних представника из Србије био је и Раимо Вуоринен, координатор ЕЛГПН мреже са универзитета Јиваскила из Финске.
Учешће на конференцији је узео и тим #КИЦ-а из Апатина.

[12/09/14]   Danas sa početkom u 12:50h u prostorijama gimnazije " Nikola Tesla" održaće se predavanje na temu profesionalne orijentacije koju sprovodi KIC u saradnji sa Centrom Inventiva i Ministarstvom omladine i sporta.

Karijerni info centar ( KIC) je novoosnovani servis u okviru Kancelarije za mlade opštine Apatin.

09/12/2014

Karijerni info centar's cover photo

Realni susret 01.12.2014 02/12/2014

Realni susret 01.12.2014

[12/01/14]   01.12.2014. godine u Tehničkoj školi sa domom učenika održano je prdavanje na temu profesionalne orijentacije. Tema predavanja je bio realni susret i faze donošenja odluke.
Kao ekspert realnog susreta bila je Ilijana Medić koja je završila grafički dizajn i inžinjering. Nakon upoznavanja učenika sa zanimanjem prešli smo na temu donošenja odluka gde smo problem posmatrali a nakon toga putem SWOT matrice pokušali da dodđemo do rešenja.

01/12/2014

Karijerni info centar

Location

Category

Address


Srpskih Vladara
Apatin
25260
Other Education in Apatin (show all)
FloatingMan - Liberland Summer Festival FloatingMan - Liberland Summer Festival
Apatin, 25260

Floating Man 2021 is going to be the third year of our liberty festival. This event is a party for all the libertarians and friends of our vision.

SFI Affiliate marketing SFI Affiliate marketing
Apatin

SFI Strong Future International http://biznisportal.net

Kulturni centar Apatin Kulturni centar Apatin
Trg Nikole Tesle 12
Apatin, 25260

OPŠTINSKI KULTURNI CENTAR je ustanova kulture koja se bavi organizacijom kulturno-umetničkih programa na nivou opštine Apatin