Succeen Mallikurssi Porissa

Succeen Mallikurssi Porissa

Oletko haaveillut mallin töistä muotinäytöksissä ja kuvauksissa? Nyt on hetkesi koittanut! Mallikurssi on kaikenikäisille miehille sekä naisille.

Tällä hetkellä näytöksiin ja kuvauksiin ei haluta langanlaihoja malleja vaan persoonallisia ihmisiä esittelemään vaatteita ja muita tuotteita. Kurssilla opit perustiedot- ja taidot mallin työhön, saat esiintymiskokemusta, itsevarmuutta, ensimmäiset valokuvat mallikansioosi sekä alan huippuammattilaisten parhaat opit alalle. Kaikki Succeen kurssiaikataulut tarkempine tietoineen löydät osoitteesta:
http://www.succee.fi/fashion-succee/kurssit
Tervetuloa mukaan!

Fonctionnement normal

01/11/2016

Succeen Jenna kilpailee Sofiassa, Bulgariassa tiistaista perjantaihin Super Model Universe -tittelistä. Kannusta Jennaa tykkäämällä!

Jenna Ruohola - Finland

04/10/2016

Jännittäviä aikoja! Succeen mallikurssilta aloittanut Olivia voitti historian ensimmäisen Super Model Universe -kilpailun 2vuotta sitten. Mitä kuuluu tänä vuonna, siitä kuulemme pian!

Dear friends, we await your applications for Super Model Universe!
Send us your photos, short CV and information to contact with you.We are looking for boys and girls with perfect measures.The final gala evening will be on 04.11.2016 in Sofia, Bulgaria.

21/09/2016

Tuulahduksia syksyn kuvauksista.

Eilen kuvattiin Kauppahuone Riverin uusia mainoskuvia! Kuvassa mallit Kimmo ja Succeen Sanna, kuvaaja Petra ja Riverin Sami. Pian nähdään lehdissä jo upeita lopputuloksia!

ls24.fi 22/07/2016

Pitsimissiäänestys 2016

Viime keväänä Succee järjesti kolme mallikurssia Porissa ja yksi kurssilaisistamme, Suvi, on päässyt Pitsimissikilpailun finaaliin. Kisassa yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan. Kisa käydään ensi viikon torstaina Raumalla Savilanpuistossa klo 18.00 - tervetuloa seuraamaan kisaa!

Kisassa yleisö saa äänestää omaa suosikkimissiään. Äänestys on netissä ls24.fi/pitsimissi. Suvia voi äänestää numerolla 3!

Kiitos kovasti kaikille äänestysavusta ja ensi torstaina jännitetään Suvin kisamenestystä!

ls24.fi Pitsimissiäänestys 2016 Äänestä yleisön suosikkia vuoden 2016 pitsimissiksi. Äänestys päättyy keskiviikkona 27.7. klo 23.00. Pitsimissikilpailu on 28.7. klo 18 Savilanpuiston lavalla.

07/01/2016

Succeen mallikurssilaisten kanssa treenattiin tänään esiintymistä ja mikrofonin käyttöä. Ensimmäiseksi pohdittiin minkälaisia ominaisuuksia on hyvällä juontajalla. #eväitäreppuun #mallikurssi #succee

succee.fi 19/12/2015

Kurssit

Olethan jo huomannut, että tammikussa alkaa mallikurssit nuorille ja lapsille. Lue lisätietoa kursseista ja ilmoittaudu http://www.succee.fi/malli-succee/kurss

succee.fi

13/11/2015

Muotinäytös Puuvillan synttäreillä

Parin viikon takainen muisto Kauppakeskus Puuvillan muotinäytöksestä!

Malleina näytöksessä toimi 35 Puuvillan oma asiakasta sekä 9 Succeen omaa mallia. Tässä pieni makupala näytöksestä!

12/11/2015

Succeen mallit tänään kuvauksissa Kaapelitehtaalla. Jos sinua kiinnostaa näytösmallit tai kuvausmallin työt, seuraava kurssi alkaa 20.11. Lisätietoa kurssista löydät täältä: http://www.succee.fi/malli-succee/kurssit

Tänään oli kuvauspäivä Kaapelitehtaalla. Asiakkaamme tuotantotoimisto SEK tekee suurta kampanjaa omalle asiakkaalleen ja tänään pikkuneidit Ellen ja Riina hurmasivat koko kuvausjengin. Mukana myös hipsteri-Samu, sportti- Zena ja kärttyinen luxusrouva-Anita. Kuvista tulee niin onnistuneet, kun ne saadaan oikeisiin maisemiin mukaan! #sek #sekpori @succee.fi

succee.fi 03/11/2015

Mallikurssi alkaa 20.11.2015

Kiinnostaako sinua mallintyöt? Jos kyllä, niin 20.11 alkaa seuraava Succeen mallikurssi Porissa! Lue kurssista lisää Succeen nettisivuilta: http://www.succee.fi/mallikurssi-0

succee.fi Oletko sinä haaveillut mallin töistä muotinäytöksissä ja mainoksissa? Mallikurssi on suunnattu kaikenikäisille miehille sekä naisille. Kurssilla opit perustiedot- ja taidot mallin työhön, saat esiintymiskokemusta, ensimmäiset valokuvat mallikansioosi sekä alan huippuammattilaisten parhaat opit alal…

18/10/2015

Kurssit

Loppuvuodesta Succee järjestää jälleen huippusuositun mallikurssin! Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille, kaiken pituisille sekä kokoisille mallintyöstä kiinnostuneille. Puolestaan tammikuussa on luvassa mallikurssi nuorille ja lapsimallikurssi. Lue lisää kursseistamme täältä: http://www.succee.fi/malli-succee/kurssit Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti!

succee.fi Huippusuositut Succee. mallikurssit! Keväällä 2013 Succee järjesti ensimmäisen mallikurssin Porissa. Kurssille osallistui yli 20 upeaa miestä ja naista ylittämään itsensä, testaamaan omia rajojaan, oppimaan uutta sekä saamaan rutkasti tietoa mallin työstä ja hankkimaan esiintymiskokemusta.

20/03/2015

Succeen lapsimalli Frida oli torstaina IsoKarhussa kuvaamassa materiaalia Facebook-kampanjaa varten...

Name It-lastenvaateliikkeessä paljon tuotteita -50% alennuksella. Fridan ihana valkoinen mekko löytyi myös alennustangolta kevään juhlia silmälläpitäen.

15/03/2015

Succee

Tässä pieni makupala tammikuussa olleesta kuvaussessiosta Raumalla. Kuvassa Succeen malli Olivia, kuvaajana P. Segerroos Photography. Samalla toivotamme Olivialle onnea tulevaisuuteen kansainvälisen mallitoimiston listoilla! Break a leg ja muista meidät!

16/02/2015

Succeen mallit loistivat Käyttöauton naistenillassa ystävänpäivän kynnyksellä.

Käyttöauton naisteniltaa vietettiin ystävänpäivän kynnyksellä liki 300 upean naisen kanssa. Illan aikana oli tarjolla kuplivaa sekä pientä syötävää ja Suomen tyyligurun Leena Sarven parhaat pukeutumisvinkit Muotitavaratalo Ratsulan upeilla vaatteilla sekä asusteilla. Saimme kuulla myös Suomen nopeimman naisen Nooralotta Nezirin tuoreimmat kuulumiset sekä nähdä kevään 2015 Specsaversin kuuman silmälasimuodin Leenan johdolla. Livemusiikista vastasi Mari Mikola duo. Sydämellin kiitos jokaiselle ihanaiselle naiselle, jotka olitte viettämässä mukavaa iltaa Käyttöautossa!

18/01/2015

Kiinnostaako kuvausmallin työt? Haluatko onnistua kuvissa? Succeen seuraava kuvausmallikurssi on 28.1. Kurssin hinta on 89€ ja ilmoittautua voit osoitteeseen [email protected]

22/12/2014

Timeline Photos

18/12/2014

TIP TAP! Lahjavinkki pukinkonttiin - lahjakortti mallikurssille!

Huomasitko päivän SK:sta, että Succeen vuoden ensimmäinen kurssi on jo tammikuussa? Lahjakortti kurssille on loistava valinta pukinkonttiin! Puuvillan toimistomme on avoinna normaalisti vielä perjantaina ja ma-ti palvelemme luurinpäässä numerossa 040-5289400. Tip tap!

11/12/2014

Lahjaksi Succeen lahjakortti pukinkonttiin! Kevään ensimmäinen kurssi on Kuvausmallikurssi 28.1.2015. Lahjakortin voi antaa haluamallesi summalle taikka kurssille. Lahjakortin voit tilata soittamalla 040-5289400 tai lähettämällä sähköpostia [email protected].

Haluatko onnistua valokuvissa? Anna joululahjaksi Succeen huippusuosittu kuvausmallikurssi, joka järjestetään tammikuussa. Kääri Succeen lahjakortti pukinkonttiin ja anna joulun paras lahja!
Soita 040-5289400 tai pistä postia [email protected]

27/11/2014

Täydellinen joululahjavinkki - lahjakortti Succeen mallikurssille!

Suosittu Succeen kuvausmallikurssi järjestetään taas tammikuussa. Päivämäärä on 28.1.2015 klo 16.30-20 ja kouluttajana toimii huippukuvaaja Veera Korhonen.

Jos haluat saada kokemusta kameran edessä työskentelyyn, vinkkejä miten onnistua valokuvissa, saada lisätietoa kuvausmallin työstä sekä harjoitella ammattilaisen opastuksella kuvattavana oloa – tervetuloa kurssille!

Ilmoittautumiset kurssille ja lisätiedot kurssista: [email protected] tai 040-5289400

22/10/2014

Tervetuloa Ilkka Ruotsalaisen meikkikurssille! Kurssi järjestettään Porissa 15.11 klo 11-18. Kurssi on hetki ylellisyyttä, kauneutta ja hemmottelua sinua varten. Succeen meikkikurssilla opit tekemään oman meikkisi alusta loppuun. Meikkauksen saloihin perehdytään ihonhoidosta alkaen. Kurssilla harjoitellaan kaunistava päivämeikki ja taianomaisimman juhlameikin loihtiminen.

Kurssin kouluttajana toimii Make-up Artist Ilkka Ruotsalainen. Hän on toiminut alalla jo 18 vuotta täysipäiväisenä meikkaajana, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ilkan kädenjälkeä on voinut ihailla niin suomalaisessa lehdistössä, kuin myös mainoksissa. Myös TV kuuluu hänen osaamiseensa: Tanssii tähtien kanssa jo 6 tuotantokautta, Muodin huipulle Suomen molemmat tuotantokaudet ja sen lisäksi satunnaisia pienempiä tuotantoja. Muotinäytökset ovat ehdottomasti yksi Ilkan meikkitaiteilijan ammatin parhaita puolia ja niitä hän on tehnyt uransa alusta varmastikin toista sataa, mm. Head Make-up Designer Suomen suurimmassa ja näyttävimmässä muotitapahtumassa, Glorian muotinäytöksessä, jo 7 vuotta.

Ilmoittaudu kurssille [email protected]. Lisätietoja kurssista löydät täältä: www.succee.fi/meikkikurssi

Kurssin yhteistyökumppanit on Sokos Satakunta ja Lancôme.

21/10/2014

Succeen mallit valtaavat kaksi suurta lavaa ensi viikolla. Finladiatalolla ja Kauppakeskus Puuvillassa. Tervetuloa!

Ensi viikolla Succee toteuttaa kaksi muotinäytöstä - Finlandiatalolla Puhdaspalvelun Tekstiilinäyttelyssä ja Puuvillan avajaisissa. Tänään piipahdettiin tekemässä viimeinen silaus Finlandiataloa varten Turussa ja Henna sovitti esiteltäviä vaatteita. Uskomattoman hienoja työvaatteita on tänä päivänä tarjolla ja mitä värejä!

07/10/2014

Muotia edullisesti Pori Shopping Day Outletissä 17-18.10. Tervetuloa shoppailemaan kuumimpaan Outletiin - Pori Shopping Day Outletiin!

Pori Shopping Day Outletissä on 22 huippuliikettä, jotka tyhjentävät varastonsa asiakkaiden iloksi huippuedullisesti. Kahden päivän ajan on mahdollista tehdä todellisia löytöjä. Pori Shopping Day Outlet sijaitsee Itäpuisto 7 (vanha Satakunnan Urheiluliike). Outlet on avoinna pe 17.10 klo 10-19 ja la 18.10 klo 10-15. Pori Shopping Day Outletin järjestää Succee.

20/09/2014

Lars Johnson Photography

Succeenkin malleja kuvannut Lars Johnson etsii malleja Golden Capin mainokseen... Asiasta kiinnostuneet voivat ilmiantaa itsensä suoraan Larsille!

HAETAAN MALLEJA Golden Cap siideri mainoskuvauksiin. 2 mimmii ja yks kundi. Kuvaukset on pääkaupunkiseudulla 26.9. ja 29.9. Hyvät setit tulossa! Saa jakaa ;)

missglossy.fi 09/09/2014

Haluatko olla seuraava Miss Glossy 2014?

Äänestetään Succee.n ihana Amanda voittoon!

missglossy.fi Sinulla on nyt mahdollisuus olla Miss Glossy 2014! Voita ylellinen viikonloppu Helsinki, missä L'Oréal Paris -hiusstailaajat uudistavat ilmeesi, ja pääset ammattilaisten kuvattavaksi. Sinusta tulee Casting Crème Glossin printtikampanjan uusi kasvo, ja kuvasi pääsee muotilehtiin.

25/08/2014

Succeen koulutuskalenterin palaset alkavat loksahdella paikoilleen pikku hiljaa. Ilkka Ruotsalaisen meikkikurssi järjestetään 15.11.2014. Lue lisää kurssista täältä: http://www.succee.fi/meikkikurssi
Mukaan mahtuu 15 nopeinta ja kurssi on aivan mieletön! Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]

20/08/2014

Succee järjestää suuren suosion saavuttaneen kuvausmallikurssin taas tänä syksynä. Tule mukaan kurssille, jos haluat onnistua kuvissa, saada itsevarmuutta kameran edessä olemiseen, saada lisätietoa kuvausmallin työstä ja harjoitella ammattivalokuvaajan opissa. Kouluttajana toimii iki-ihana Veera Korhonen. Ilmoittautuminen on nyt alkanut - tervetuloa!

Lue lisää Succeen nettisivuilta:
http://www.succee.fi/uutta-kuvausmallikoulutus

Kuvissa Succeen malli Elma, joka kävi viime keväänä nuorille tarkoitetun mallikurssin, kuvat ovat Veera Korhosen käsialaa kuvausmallikurssiosuuden jälkeen.

28/05/2014

Succeen mallikurssilaisia oli lavan täydeltä Pori Fashion Dayssä. Täältä näet ensimmäisen näytöksen kuvia....

[05/26/14]   Hei, tunnetko tätä tyyppiä? "Etsitään vanhempaa miesmallia 55+ kuvauksiin. Ei tarvitse olla urheilullinen." Tulossa olisi mielenkiintoiset yhden päivän kuvaukset ennen juhannusta Turussa. Ehdotukset: [email protected]

21/05/2014

Kilpailua janoavalle upea tilaisuus: Pitsimissikilpailu! Ilmoittaudu mukaan, Sanna Varjanne auttaa mielellään valmistautumisessa!

Hei kaikille! Tänään on tasan 10 päivää aikaa ilmoittautua mukaan 2014 Pitsimissikilpailuun, ilmoittaumisaika päättyy tämän kuun lopussa. Jos kauneuskisat ovat sinun juttusi joko kisailijana tai katsojana niin tätä ei kannata missata, varmasti yksi kesän upeimmista missikisoista taas tulossa ja taas tuhatpäisen liveyleisön edessä. Tänä vuonna kisa pidetään entistä isommalla lavalla Rauman Savilanpuistossa ja finaalipäivä siirtyy tiistaista torstaihin, finaali pidetään tänä vuonna to 24.7. Finalistit ovat taas liikkeellä kaupungilla ja tapaamassa ihmisiä jo finaalia edeltävästä päivästä lähtien. Tänä vuonna mukana menossa on myös koko kansan suosikki: Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen! Hän juontaa kisan viime vuodelta tutun Mikael Eklöfin kanssa ja lisäksi rutinoituneena malli-/missikouluttajana jakaa arvokasta tietouttaan ja kokemuksiaan kisan finalisteille. Parasta A-ryhmää edustava "missiemo" siis! Pitsimissi 2014 & Miss Suomi 2014 2. perintöprinsessa Milla Romppanen kruunaa seuraajansa torstaina 24.7. kello 18 pidettävässä finaalissa! Tervetuloa seuraamaan tätä upeaa ja perinteistä ulkoilmakisaa joka on ilmaistapahtuma.

radiopori.fi 20/05/2014

Poriin rantautuu lauantaina suuri muotipäivä

Lauantaian suuri muotitapahtuma valtaa Porin keskustan. Lue lisää ja kuuntele haastattelu Radio Porin nettisivuilta!

http://www.radiopori.fi/uutiset/poriin-rantautuu-lauantaina-suuri-muotipaiva

radiopori.fi Porissa on luvassa lauantaina suuri muotipäivä. Tapahtuman pääpaikkana on Eetunaukion lava, jossa järjestetään muun muassa useita muotinäytöksiä. Näytökset ovat luvassa tasatunnein kello 11 ja 16 välillä. Tapahtuman juontaa Miss Suomi Satu Tuomisto ja sen järjestää Succee Oy. Mukana muotipäivässä on…

03/05/2014

Succeen suuren suosion saavuttanut Ilkka Ruotsalaisen meikkikurssi järjestettiin nyt jo kolmannen kerran tämän kevään aikana. 14 upeaa naista sukelsi kauneuden pariin päivän ajaksi ja säihkysilmät päättivät kurssin kuohuviinillä. Kurssin yhteistyökumppaneina on Sokos Satakunta ja Lancome. Seuraava Ilkan kurssi järjestetään syyskuussa Porissa, ennakkoilmoittautumisua otetaan vastaan osoitteessa [email protected].

27/04/2014

Tunnelmia kepeän keväiseltä Turun meikkikurssilta, olkaapa hyvät!

Upea kurssipäivä, jossa saimme meikkauksen salat omiksemme todellisen ammattilaisen jakamana. Koko päivän kestävällä meikkikurssilla opimme tekemään sekä arki- että juhlameikin. Kouluttajana kurssilla toimi tähtimeikkaaja Ilkka Ruotsalainen. Yhteistyökumppaneina kurssilla toimivat Lancôme, Sokos Wiklund ja Butik Turku. Seuraavat meikkikurssit syksyllä, stay tuned!

succee.fi 26/04/2014

Succee

Succeen asiakas etsii pluskoon miesmallia muotinäytökseensä malliksi. Aikaisempi kokemus näytösmallin työstä ei ole vaatimus, koulutamme mallimme työtehtäviin. Edellytämme rohkeutta työskennellä mallina, huoliteltua ulkonäköä, pilkettä silmäkulmissa sekä kiinnostusta työskennellä mallina. Myös +40-60 vuotiaille miesmalleille on kysyntää. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla info @succee.fi, jos olet etsimämme miesmalli!

succee.fi Succee. on raikas ja persoonallinen tapahtumatalo, jolla on vuosien kokemus juhlien, lanseerauksien, tavaratalotapahtumien, festivaalien ja monien muiden mieleenpainuvien kokemusten järjestämisestä.

23/04/2014

Tällä viikolla Succeen toimistolla on iltaisin ollut hyvää sutinaa, eilen oli nuorten mallikurssin meikkikoulutus yhdessä Leea Valkosen kanssa, tänään kuvaustarvikkeet on kasattu Veera Korhosen toimesta, huomenna pureudutaan pukeutumisen ja oman tyylin saloihin pukeutumisneuvoja Henna Saarikosken kanssa. Sunnuntaina 16 mallikurssilaista pääsee tositoimiin ensimmäisissä mallikansiokuvauksissa!

Nuorten mallikurssilaiset Fanletin opissa 12/04/2014

Maaliskuun lopussa starttasi historian ensimmäinen Succeen mallikurssi nuorille. Neljätoista upeaa 12-15 vuotiasta nuorta ovat tähän mennessä harjoitelleet muotinäytöskävelyä ja asusteiden esittelyä, perehtyneet näytös- ja kuvausmallin työhön, harjoitelleet esiintymistä, puhumista ja mikrofonitekniikkaa, viilanneet käytöstavat kuntoon ja lauantaina 12.4 vierailimme Fanletissä, jossa kampaaja Sari Lumme perehdytti tulevat mallit hiustenhoidon sekä -muotoilun maailmaan. Kiitos Sari, kiitos Fanletti!

Maaliskuun lopussa starttasi historian ensimmäinen Succeen mallikurssi nuorille. Neljätoista upeaa 12-15 vuotiasta nuorta ovat tähän mennessä harjoitelleet muotinäytöskävelyä ja asusteiden esittelyä, perehtyneet näytös- ja kuvausmallin työhön, harjoitelleet esiintymistä, puhumista ja mikrofonitekniikkaa, viilanneet käytöstavat kuntoon ja lauantaina 12.4 vierailimme Fanletissä, jossa kampaaja Sari Lumme perehdytti tulevat mallit hiustenhoidon sekä -muotoilun maailmaan. Kiitos Sari, kiitos Fanletti!

25/03/2014

Supersuosion Porissa saavuttanut meikkikurssi nyt myös Turussa! Varmista paikkasi auringossa ajoissa :)

Upea kurssipäivä, jossa saimme meikkauksen salat omiksemme todellisen ammattilaisen jakamana. Koko päivän kestävällä meikkikurssilla opimme tekemään sekä arki- että juhlameikin. Kouluttajana kurssilla toimi tähtimeikkaaja Ilkka Ruotsalainen. Yhteistyökumppaneina kurssilla toimivat Lancôme, Sokos Wiklund ja Butik Turku. Seuraavat meikkikurssit syksyllä, stay tuned!

Emplacement

Type

Produits

Kurssi pitää sisällään kuusi osiota:

1. Mallin työ kaikessa laajuudessaan

2. Muotinäytökset, kävely, käännökset, poseeraukset...

3. Leena Sarven tyylivalmennus

4. Esiintyminen & meikki sekä PR-työt

5. Kuvaukset: ensimmäiset mallikansiokuvaukset

5. Harjoitusnäytös

Site Web

Adresse


Pori
28100