UCLL Campus Diepenbeek

UCLL Campus Diepenbeek

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from UCLL Campus Diepenbeek, College & University, .

Politie zwiert dertigtal foutparkeerders aan UHasselt en UCLL op de bon 22/09/2023

Opgelet! ❗️ Parkeren op de campus is parkeren op de openbare weg. Foutparkeerders kunnen dus een boete krijgen van de politie. 🚗🚕🚙

Politie zwiert dertigtal foutparkeerders aan UHasselt en UCLL op de bon De tijd van sensibiliseren en waarschuwen is voorbij. Donderdag heeft politie LRH een dertigtal GAS-boetes uitgeschreven voor wildparkeerders aan de UCLL en UHasselt in Diepenbeek. Wie een oranje papiertje achter zijn ruitenwisser aantrof, mag zich aan een boete van 58 euro verwachten.

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 21/09/2023

Veel "ooh" en "aah" op onze campus vandaag! De aanleiding van al die lachende gezichten? Deze zachte, harige vriendjes! Stuvo (UCLL-student in Limburg) startte vandaag met het project "campushond" in Diepenbeek. In samenwerking met vzw Limburgse Reddings- en Therapiehonden (LRTH) komen voortaan deze vriendelijke viervoeters regelmatig op bezoek. Nood aan een knuffel of wat afleiding? Hou dan zeker dinsdagen en donderdagen in de gaten!

12/09/2023
Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 09/09/2023

Welkom op de campus nieuwe studenten! De laatste infodag is weer gezellig druk. Onze lectoren en medewerkers staan klaar om te helpen de laatste knopen door te hakken. Binnenkort starten we immers met het nieuwe academiejaar!

31/08/2023

👇👇👇

99% zeker over je studiekeuze? 🤔 Op de UCLL Infodag beantwoorden we je allerlaatste vragen over je opleiding, studieprogramma, campus en meer. Zo start jij met 100% vertrouwen aan je eerste dag bij UCLL. 😇✨
👉🏻 Registreer voor onze infodag van 9/09: www.ucll.be/infodag

02/02/2023

Volgende week is het een lesvrije week. Dat betekent ook dat de openingsuren op onze campus zullen afwijken. Je kan nog steeds terecht op onze campus, het onthaal is geopend van 8u tot 17u, het leercentrum is enkel geopend op dinsdag en woensdag van 8u tot 17u, het restaurant blijft sowieso nog even gesloten tot aan de start van het 2de semester. Lees ook zeker de berichten op intranet.

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 31/01/2023

Hogeschool UCLL en KU Leuven campus Diepenbeek slaan vandaag de handen in elkaar en organiseren samen de Tech & Science Day. We verwelkomen vandaag leerlingen secundair onderwijs uit wetenschappelijke en technologische opleidingen. Ze mogen heel de dag deelnemen aan workshops en worden getrakteerd op een lekkere lunch.

UCLL Technologie Campus Diepenbeek

20/12/2022

Het zal koud en stil zijn de komende weken. Ook op onze campus. 😇 De campus is volledige gesloten van 24 december tot en met 4 januari.

Op 5 en 6 januari is de campus en het onthaal weer op, je kan dan ook weer terecht in het leercentrum om te werken of studeren. Het restaurant is weer open op 9 januari.

13/12/2022

Bezoek op 21 en 22 december het ervaringsdoolhof op campus Hasselt. 👇

Hoe voelt het om echt in armoede te leven? Maak het mee via ons belevingsdoolhof als je op weg bent naar de Warmste Week... het zal je beklijven, inspireren en - what's in a word - verrijken. Van harte welkom op 21 en 22 december op campus Hasselt!

Photos from UCLL Management Campus Diepenbeek's post 06/12/2022
05/12/2022

Zet morgen je schoen in de foyer en wie weet krijg jij iets lekkers! 🍭🥜🥕

29/11/2022

Onze campus krijgt er weer wat groen bij. Op onze parking aan de Campuslaan worden vandaag en morgen enkele bomen aangeplant.

28/11/2022

Gisteren kon je ook op onze campus terecht voor weetjes en proefjes tijdens de Dag van de Wetenschap. Heb jij ook weer wat bijgeleerd? 😉👍

Photos from UCLL Welzijn Hasselt's post 24/11/2022
UCLL Diepenbeek zet in op organische warmte met bouw van verwarming op biomassa 22/11/2022

Aan de garageboxen op de campus wordt een installatie gebouwd voor compostverwarming. Hiermee wordt organisch materiaal omgezet in warmte. Op termijn is het de bedoeling dat de biomeilers zullen instaan voor de verwarming van UCLL’s laboratorium voor appelleder.
https://biomeiler.nl/wat-is-een-biomeiler/

https://www.hln.be/diepenbeek/ucll-diepenbeek-zet-in-op-organische-warmte-met-bouw-van-verwarming-op-biomassa~abbc4d19/

UCLL Diepenbeek zet in op organische warmte met bouw van verwarming op biomassa Deze dinsdag worden op het terrein van de hogeschool 2 biomeilers gebouwd. Een biomeiler is een ingenieuze installatie waarmee organisch materiaal omgezet wordt in warmte. Op termijn is het de bedoeling dat de biomeilers zullen instaan voor de verwarming van UCLL’s laboratorium voor appelleder.

21/11/2022

Fan van voetbal? ⚽️ Volg de WK-wedstrijden op een scherm in de foyer!

07/11/2022

🌈❤️

We starten in UCLL met een LGBTQIA+ denktank.
Heb jij leuke ideeën, zit je met opmerkingen of zou je je gewoon graag willen inzetten voor je medestudenten? Schrijf je dan nu in!
Welk engagement verwachten we van jou?
🏳️‍🌈 We verwachten geen groot engagement
🏳️‍🌈 Alle ideeën en meningen zijn welkom!
🏳️‍🌈 Eventueel het uitwerken van een actie op je campus
🏳️‍🌈 Zorgen dat het thema leeft binnen UCLL
🏳️‍🌈Er mee voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt in UCLL.
👉 https://intranet.ucll.be/nl/node/50975

Photos from Studentenpolitie LRH's post 28/10/2022
Politie betrapt 74 bestuurders met gsm achter het stuur 27/10/2022

Gisteren deed de politiezone LRH controles op afleiding achter het stuur. Werd je betrapt, dan kreeg je de kans om in een speciale tuimelwagen te kruipen.

Politie betrapt 74 bestuurders met gsm achter het stuur Gsm-gebruik blijft een killer in het verkeer. Daarom deed politiezone LRH gisteren en vandaag controles op afleiding achter het stuur op de studentencampussen van Hasselt en Diepenbeek. Wie betrapt werd, kreeg uiteraard een boete van 174 euro, maar ook…

25/10/2022

Tijdens de herfstvakantie zal de campus beperkt open zijn. Het onthaal zal gesloten zijn, alsook de R- en S-blok. Het leercentrum en de werkplekken zullen geopend zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 8u tot 17u.

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 21/10/2022

Het is vandaag de dag van de jeugdbeweging! En dat laten we ook op onze campus niet zomaar voorbij gaan. Wie vandaag in een jeugdbewegingsuniform naar de campus kwam, werd getrakteerd op een gratis ontbijtje. 😋

05/10/2022

Dag leerkracht!
Het is jouw dag vandaag!

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 30/09/2022

Is je ISP nog niet volledig? Of heb je zin om eens iets anders te proberen?

Kies dan voor de Hackathon of een I Living Lab van E³UDRES².
Je zal gegarandeerd nieuwe internationale vrienden maken. Je kan in een veilige omgeving je Engels wat aanscherpen. En bovenal, je krijgt de kans om in team een real life challenge aan te gaan in samenwerking met coaches en een bedrijf uit 1 van de 6 partnerregio’s in Europa.

Laat deze kans niet liggen en kijk snel op onze website. Wacht niet te lang want de inschrijvingen starten al op zaterdag 1 oktober.

https://www.e3udres2.ucll.be/

29/09/2022

Meet The Experts 😎

Een nieuw Limburgs concept dat een plek beschikbaar stelt voor studenten om met hun vragen terecht te kunnen rond starten met ondernemen.

Op 18 oktober vindt op onze Campus in Diepenbeek de eerste sessie plaats. Zak af naar onze coffee corner in hoofdgebouw B van 9u30 tem 11u30 met al je vragen.

Xerius helpt je graag verder met het opstarten van je eigen zaak en bij Feelsdesign kan je terecht voor alles rond het opzetten van je eigen website 💻

Meer info en inschrijven https://www.ucll.be/nl/activiteiten/startminds-18102022

Een initiatief van Hogeschool UCLL, Xerius, KBC Bank & Verzekering, SBB Accountants & Adviseurs, Liantis, UNIZO, A&B Accountants en De Cronos Groep.

OPGEPAST – Verkeerd parkeren wordt beboet/getakeld – StuRa UHasselt 28/09/2022

StuRa UHasselt maakte in samenwerking met de Studentenpolitie LRH dit handig overzicht. Waar mag je wel en niet parkeren?

OPGEPAST – Verkeerd parkeren wordt beboet/getakeld – StuRa UHasselt Mobiliteit OPGEPAST – Verkeerd parkeren wordt beboet/getakeld ByIsmael Warnants september 27, 2022september 28, 2022 De studentenraad heeft samen met de campus politie wat regels en foto’s opgemaakt om jullie wat verder te helpen om duidelijkheid te scheppen rond parking op en rond de campus in ...

27/09/2022

Opgelet! Vanaf woensdag 28 september 2022 zal de verkeerspolitie boetes uitschrijven aan foutparkeerders op de campus. De grote parking is deel van de openbare weg. Zorg dus dat je in de vakken geparkeerd staat!

https://intranet.ucll.be/nl/node/50417

Vier op tien Limburgse studenten zijn pioniersstudenten 16/09/2022

Vier op tien Limburgse studenten zijn pioniersstudenten Vier op tien Limburgse studenten kunnen niet rekenen op de ervaring van hun ouders bij de start van het nieuwe academiejaar, omdat geen van beide ouders over een diploma hoger onderwijs beschikt. Het aantal pioniersstudenten ligt in onze provincie hoger…

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 10/09/2022

Onze laatste infodag van dit jaar is volop bezig. Heb je nog geen beslissing genomen? Heb je nog enkele vragen? Of wil je gewoon de campus al eens ontdekken? Je kan ons nog een bezoekje brengen tot 13u!

Modieuze dameskleding – nieuwe collectie - Hampton Bays 22/08/2022

Een tijdje geleden kwam Hampton Bays langs in Diepenbeek. Onze campus werd het decor voor hun nieuwe collectie. Herken jij de locaties? 🤩

Modieuze dameskleding – nieuwe collectie - Hampton Bays Ontdek snel de nieuwste kledingcollectie bij Hampton Bays. Leuke prints en kleuren om eindeloos te combineren en heerlijk te stralen.

Photos from UCLL Campus Diepenbeek's post 28/06/2022

Bezoek onze infodag en ontdek ook onze campus!

16/06/2022

We trakteren vandaag en morgen op onze campus! Te warm? Even afkoelen? Kom dan snel even langs het onthaal voor een heerlijk stukje watermeloen!

31/05/2022

In België beginnen elke week honderden kinderen te roken. Aan de basis hiervan ligt een simpele logica: zien roken doet roken. Tegelijk tellen we ongeveer 40 tabaksdoden per dag in België, ook door passief roken. Wist je ook dat één peuk in het milieu acht liter water kan verontreinigen?

Ook op onze campus maken we werk van een rookvrije ruimte. Rook daarom alleen op de voorziene ruimtes op de campus. Zo rook je niet in de buurt van anderen en liggen er geen peuken op de grond.

https://intranet.ucll.be/nl/node/48905

Photos from UCLL Management Campus Diepenbeek's post 17/05/2022

Waar is dat feestje?

13/05/2022

UCLL en het internationaal project E³UDRES² hebben 5 dagen in de aanbieding naar de prachtige Alpen.

5 dagen vol creation, problem solving en fun in internationaal gezelschap in hun allereerste E³UDRES² Bootcamp! Welkom van 04 tot 8 juli 2022 om samen de future university campus vorm te geven. Meer info en inschrijvingen via hun link.tree of via https://eudres.eu/bootcamp-2022

Want your school to be the top-listed School/college?

Videos (show all)

Telephone