OLVA Rouwregister Winok Wybo

Op deze pagina kun je een bericht, gedachte... plaatsen als herinnering aan Winok Wybo, leerling van klas 4c van het Onze-Lieve-Vrouwecollege Assebroek.

[12/09/15]   Op donderdag 17 december om 19.30u maken we het even stil op school, voor Winok. We komen samen op de Groene Zolder met een streepje muziek, een mooie tekst en wat licht: we vragen iedereen die komt een eigen kaarsje mee te brengen.

We willen iedereen die Winok in zijn hart draagt, graag uitnodigen voor dit herdenkingsmoment.

Deel dit bericht gerust of vertel het door.

[12/03/14]   Op woensdag 17 december om 20.30u maken we het even stil op school, voor Winok. We komen samen op de Groene Zolder (of eventueel Toneelzolder) met een streepje muziek, een mooie tekst en wat licht: we vragen iedereen die komt een eigen kaarsje mee te brengen.

We willen iedereen die Winok in zijn hart draagt, graag uitnodigen voor dit herdenkingsmoment.

Deel dit bericht gerust of vertel het door.

[12/24/13]   OLVA is bijzonder aangeslagen. Onze eerste aandacht gaat naar de zwaar beproefde familie die we onze steun willen betuigen.
Beste Claire, Eric, Ciska, oma en opa, alhoewel we jullie leed niet kunnen overnemen en jullie pijn amper kunnen vermoeden, willen we toch tonen dat we met u meevoelen. Want ook wij worstelen met de vraag: Hoe moet het nu verder zonder Winok?
We zullen zoeken hoe we Winok een nieuwe plaats kunnen geven: ergens diep vanbinnen waar ruimte is voor de genegenheid die Winok tijdens zijn leven van zovele mensen mocht ervaren. Als op een zwaarbewolkte dag de zon door de wolken probeert te beuken, zullen we denken dat het de zon is die Winok schilderde toen hij bij ons in het tweede jaar zat (en die we nu een plaats geven in de studiezaal). We zullen denken dat de zon probeert een boodschap van Winok door de wolken heen te beitelen. Misschien wil Winok ons zeggen: "Blijf niet steken in je verdriet. Geef me een nieuwe plaats in jullie leven. Pas dan zal er opnieuw vrede zijn in jullie hart.

Danny Van De Velde,
directeur OLVA

[12/23/13]   "Winok,

10 jaar geleden zat je bij mij in het eerste leerjaar. Gisteren vond ik nog een klasfoto van toen. Weet je wat er toen op je trui stond?
'College of stars'.
Ik ga je nooit vergeten. Je was nieuw in de klas, maar in zeer korte tijd wist je toen al iedereen te betoveren met je glimlach. In no time had je er heel veel vrienden. Je genoot in alle rust en had heel veel respect voor al je klasgenootjes. Je was een leider, zo één waar iedereen naar kon opkijken. Dit was je zeker ook de laatste 10 jaar voor heel veel mensen in je omgeving. Nu kunnen al die mensen zeker nog naar je opkijken. Alleen moeten we dit doen vanuit onze herinneringen en ons hart. Je bent een ware ster tussen alle andere sterren.
Winok, jongen, je zult gemist worden. Shine above all stars!

Je meester Thomas"

[12/23/13]   Werd er enorm door gegrepen toen ik het nieuws heb vernomen en toen ik las dat het om een OLVA-leerling ging. Heel veel sterkte aan familie, vrienden en leerkrachten!

WEGGAAN
Weggaan is iets anders
dan het huis uitsluipen
zacht de deur dichttrekken
achter je bestaan en niet
terugkeren. Je blijft
iemand op wie wordt gewacht.
Weggaan kun je beschrijven als
een soort van blijven. Niemand
wacht want je bent er nog.
Niemand neemt afscheid
want je gaat niet weg.

Rutger Kopland

Björn Verscheure

[12/22/13]   Als ik je naam in het zand had geschreven
hadden de golven hem na korte tijd uitgewist.
Als ik je naam in een boom had gegrift,
was de schors met de tijd vergaan.
Als ik je naam in marmer had gekapt,
was de steen na veel tijd gebroken.
Maar ik heb je naam in mijn hart geborgen,
En daar wordt hij voor de eeuwigheid goed bewaard.

Plaats

Telefoon

Adres


Collegestraat 24
Assebroek
8310
Andere Assebroek scholen (alles zien)
De Boomgaard De Boomgaard
Sint-Kristoffelstraat 125 B
Assebroek, 8310

De Boomgaard is een Buitengewone School met extra zorg voor kinderen van 6-13 jaar die moeilijker leren: neem een kijkje of kom gerust eens langs! www.boomgaard.org

Secundair Jan Fevijn Secundair Jan Fevijn
Daverlostraat 132
Assebroek, 8310

Een warme school, sterk in vernieuwing! En dat laten we jullie graag zien via onze sociale media.

Ouderschool Steinerschool Brugge Ouderschool Steinerschool Brugge
Astridlaan 86
Assebroek, 8310

Jeugdmuziekatelier Assebroek Inclusief Jeugdmuziekatelier Assebroek Inclusief
Daverlostraat 132
Assebroek, 8310

Het JMA Partita is een jeugdmuziekatelier in Assebroek. Wij bieden notenleer aan voor zowel jongeren als volwassenen. Ook hebben we een ruim aanbod aan instrumenten die je kunt leren bespelen, gaande van o.a. piano, gitaar tot zang.

OLVA / Onze Lieve Vrouwecollege Assebroek OLVA / Onze Lieve Vrouwecollege Assebroek
Collegestraat 24
Assebroek, 8310

OLVA of Onze-Lieve-Vrouwecollege Assebroek is een ASO-school voor jongens en meisjes. We geven elke leerling een degelijke intellectuele en persoonlijke vorming. We spelen daarvoor de tien troeven van OLVA uit. Want elke leerling heeft talent voor tien!

Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken
Felix Timmermansstraat 24
Assebroek, 8310

Kookschool voor vegetarische voeding, bewustzijnsontwikkeling en esthetische voedingscultuur

Wonderwijs Brugge Wonderwijs Brugge
Sint-Kristoffelstraat 125
Assebroek, 8310

WONDERWIJS Brugge is een Buitengewone School met extra zorg voor kinderen van 6-13 jaar die moeilijker leren: neem een kijkje of kom gerust eens langs!

Basisschool Jan Fevijn Basisschool Jan Fevijn
Daverlostraat 132
Assebroek, 8310

Een warme school, die oog heeft voor al de noden van je kapoen!

Middenschool Assebroek Middenschool Assebroek
Daverlostraat 132
Assebroek, 8310

GO! Middenschool Assebroek is een toffe, leerrijke en sportieve school die het beste wil voor elke leerling en een waaier aan studiemogelijkheden biedt in de eerste graad van het secundair onderwijs.

Steinerschool Brugge Steinerschool Brugge
Astridlaan 86
Assebroek, 8310

Guido Gezelle basisschool en Middelbare Steinerschool Vlaanderen vestiging Brugge. kleuterschool, onderbouw, middenbouw en bovenbouw gebaseerd op de Steinerpedagogie.

OLVA De Meersen OLVA De Meersen
Astridlaan 400
Assebroek, 8310

Welkom op de Facebookpagina van OLVA De Meersen. Via deze weg trachten we jullie binnen te brengen in wat leeft bij ons op school.

Studio Créattico Studio Créattico
Assebroek, 8310

Bodymind coaching, bewust bewegen, embodied dance & movement facilitator, creatieve dans en beweging, meditatie, relaxatie